Eşimin hergün yeni şeylerle beni yıldırmaya çalışması

Yuvayı kurmak zor, yıkmak kolaydır. Bir yuva kolay kurulmuyor kardeşim. Yuvayı da dişi kuş yapar zaten. Sabır ve emekle her şey yoluna girer(!)

Kocanızın sizi boşamasını beklemeyeceksiniz yeterince bekleyip sabrettiyseniz siz gideceksiniz ailesi tabi öyle der Allah bilir işlerini güçlerini yapıp herşeye koşuyorsundur
Onu geçtim ne demek tlf numarası yok böyle evlilik mi olur
Git aç davayı ama sağlam şahitler bul bul ki herşeyini al her hakkını al

Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardır
Başka konuya yazmışsınız az önce. İşi yokuşa süren sizsiniz. Aileniz de gelebilirsin demiş. Ama siz; akrabayız, arkamdan ne derler, madem öyle o boşanmak için adım atsın gibi bahaneler üretiyorsunuz. Dört bir yanınızı korku salmış. Nedenini ben anlayamıyorum mesela. Böyle yaşamak daha mı güzel? Bileklerini kesen akli dengesi gidik birine bakıcılık yapıyosunuz. Ama konu akrabalık, sabırcılık öyle mi?

Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardı
annesi ne yapıp edip beni sabretmeye ikna ediyor babaevine dönmek kolay bi durum değil çocuğum yok o konuda bi nebze olsun rahatım ner gün şükrediyorum çocuğun olmamasına akrabalık durduruyor beni

Eh aile delilerini senin üstüne atmis. Akraba evliligi olmasina hic de sasirmadim. Seni özellikle agzi yok diye secmislerdir. Tabi akrabalik olunca kolay bosanilmiyor. Senin aklin varsa erkek tarafini dinlemezsin ve yoluna bakarsin.

Bosan kvdeyle evlen ozman.
Böyle sacmalık mı olur?
Ne demek telefon numarasını bilmemek,yada değistiğini zahmet edip söylememek?
Evliyim,dahili nosu değisse isyerinde bugun su dahilideyim diyor yani esim.
Millet icin evli kalınır mı ya:

evlilik böyle olmamalı eden numarasını vermiyor

evlilik böyle olmamalı eden numarasını vermiyor
Kin tutmuş konuş anlat diyorum anlatmıyor benimle hiçbir şekilde iletişime geçmiyor bina görevlisi beni arayıp yeni numarasını istedi ben adama ne diyeceğimi şaşırdım ne olursa olsun benle konuşmuyor bi şey istiyorum eve lazım almıyor sevmiyor tamam anladık boşanmıyorda suçlu görünmemek için hem aklanayım hem kurtulayım diyor bütün suçu benim üzerime yıkmak için uğraşıyor ben de bunu kabul etmiyorum

Gerçekten hayretle okuyorum yazdıklarınızı. Elalem ne der korkusu ile boşanmıyorsunuz. Yaşadıklarınızı yaşamıyorum ama bugün boşansam en son düşündüğüm şey elalemin, akrabanın bir halta yaramayan düşünceleri olur. Ne derlerse desinler sizin hayatınızdan önemli mi ne diyecekleri? Neden bu kadar önemli insanların ne düşündüğü?

Tam da kadına şiddete hayır diye her yerde bağırılan bir günde bir kadının psikolojik şiddeti kendine reva gördüğüne şahit olmak üzücü. İşte bazı kadınlar hak ediyor dediklerinde sinirleniyoruz kadınlar olarak. Ama sizin gibi kadınlar da bu cümlelerin sarf edilmesine zemin hazırlıyorsunuz. Siz kendinize değer vermezken elalemin pipilisi niye değer versin ki?

Böyle konularda hep aynı şeyi söylüyorum. Allah aşkına bir düşünün "en fazla ne olabilir?" diye. Boşandınız diyelim elalem bir yıl boyunca her gün sizin dedikodunuzu yaptı. Merak etmeyin bir yıldan sonra yeni konular çıkar eskir sizin mevzu. Bir yıl boyunca milletin lafını çekmek, öte yandan bir ömür boyu psikolojik şiddet görüp değersizleşmek. Hangisi daha kötü? Düzelir umudunuz varsa, düzelmez.

Yazmadığınız mevzu da muhtemelen evde muska buldum. Beyime büyü yapmışlar bilmem neyse, bunlara umut bağlamayın. Adam pisliğin teki sadece.

Ay bu nasıl bağnazlıktır yahu? Evet sizden bahsediyorum konu sahibi... Boşanma davasını açan suçludur düşüncesini kim nasıl ortaya atmışsa millet ilk boşanma davasını açmama derdine düşmüş. Hâla elalem derdindesiniz. Yaşadıklarınızı dünya aleme, ailelere duyurmuşsunuz onlar da tamam haklısın demiş siz hâla bla bla. Öffffff. Burada nice konular okuduk dayak yiyen, zorbalığa uğrayan ama ailesi kabul etmediği için koca eline bakan can derdinde biçare kadınlar... hepsine üzüldüm. Ama sizin konunuz buram buram basiretsizlik kokuyor. İnsanda sadece öfke ve kızgınlık uyandırıyor! “Çocuğum yok, ailem kabul ediyor” eeee? Ama baba evine dönmek kolay mı, ama o benim akrabam, ama annesi beni sabretmem konusunda ikna ediyor.... Çek o zaman kardeşim.. manyak da olsa evinin direği, çek. Cevap yok buralarda.

Sabret diyen bu geri, kafali zihniyet acaba kendi kizlarinin basina. Boyle.birsey gelse sabret mi derler yoksa o damadi.essek.sudan gelunceye kadar doverler mi cok merak ettim

Sebebi seni sevmiyor malesef. Başkası bile olabilir hayatında. Zor belki ama ayrılmalısın.

Ailesinin zoruyla sizinle evlendirilmiş de intikam alıyor gibi. Bu bir evlilik değil, neye ve neden sabredeceksiniz ki? Böyle bir saçmalığa sabret diyenler sizin bir insan olduğunuzun farkında mı değiller acaba. Dinlemeyin kimseyi, kurtulun bu saçma kölelikten. Anası babası yapsa insan tahammül etmiyor böyle psikolojik şiddete. Sizi istemediği bu kadar aleni olan birine eş olacağım diye çırpınmaktan vazgeçin

giden ömürden gidiyor..
insan kendine bu kötülüğü yapar mı?
kim ne derse desin kaç kurtar kendini ordan

El alemi düşünüyorsanız merak etmeyin zaten arkanızdan bin tane dedikodu dönüyor emin olun. Sadece siz duymuyorsunuz.
Kocanızın size kötü davrandığı, ailesinin akli dengesi bozuk oğlunu sizin başınıza attığı vs hepsi kısır günlerinde konuşuluyor. Sizin de neden katlandığınıza dair bir sürü şüphe dolanıyordur, bakirelikten şiddete kadar.

Adam sevmiyor. Olay bu. Bitmesini istiyor. Kendi bitoremiyor cunku ailesine karsi cikamiyor. Senin bitirmen icin ugrasiyor.. bir yerde kirilip bitirirsin diye elinden gelen herseyi yapiyor. Konus, istemiyorsa zorla guzellik olmaz. Bir bosanma anlasmasi hazirla bir avukatla ve o da sartlari kabul ederse imzalayip mahkemeye basvurun. Kabul etmezse madem bitirmek istemiyor gitsin evden. Bosanana kadar o evde kal. Sonra esyalari herseyi paylasirsiniz. Neden bir avukata gidip danismiyorsun. Bu adam sonradan duzelmez ki. Kafasinda bitirmis bu evliligi, daha dogrusu bu evliligi hic istemiyor. Sevgisi, saygisi yok ki. Evlilik degil ki bu. Siz sadece ayni evi paylasiyorsunuz.

Babasiyla konus derdini ona anlat sana tavirlarini anlat ayrilmaninda bir usulu vardir bu ne boyle psikolojin bozulacak kuzum kv halledememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…