- 11 Aralık 2018
- 42.726
- 265.415
- 598
Allah'ım aynı aklı insan neden kendinde kulkanmaz ..Bir arkadaşa yazdığınız yorumu alıntılıyorum. Lütfen aynısını yapın.
Başka konuya yazmışsınız az önce. İşi yokuşa süren sizsiniz. Aileniz de gelebilirsin demiş. Ama siz; akrabayız, arkamdan ne derler, madem öyle o boşanmak için adım atsın gibi bahaneler üretiyorsunuz. Dört bir yanınızı korku salmış. Nedenini ben anlayamıyorum mesela. Böyle yaşamak daha mı güzel? Bileklerini kesen akli dengesi gidik birine bakıcılık yapıyosunuz. Ama konu akrabalık, sabırcılık öyle mi?Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardır
Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardıBen ne okudum.Eşiniz numarasını sıze vermıyor mu .Bır sorun oldugunu sormak ıcın aılesıne deıl esınıze sormanız gerekıyır.Bu evlılık deil kusura bakmayın.En buyuk psıkolojık şiddet bu .
annesi ne yapıp edip beni sabretmeye ikna ediyor babaevine dönmek kolay bi durum değil çocuğum yok o konuda bi nebze olsun rahatım ner gün şükrediyorum çocuğun olmamasına akrabalık durduruyor beniproblemi neden kv nize soruyorsunuz ki ? onunla evli değilsiniz değil mi ?
sizin psikolojinizde çok yıpranmış ve naif cümlelerin işinize yarayacağını düşünmüyorum. 2 yıldır bunları yaşatan adam ayrılmama sebebiniz baba evine dönememek mi ? mesleğiniz yok o yüzden mi korkuyorsunuz ? tek kaygınız akraba olduğunuz için el alem ne der mi ?
Bosan kvdeyle evlen ozman.Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
evlilik böyle olmamalı eden numarasını vermiyorDaha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Kin tutmuş konuş anlat diyorum anlatmıyor benimle hiçbir şekilde iletişime geçmiyor bina görevlisi beni arayıp yeni numarasını istedi ben adama ne diyeceğimi şaşırdım ne olursa olsun benle konuşmuyor bi şey istiyorum eve lazım almıyor sevmiyor tamam anladık boşanmıyorda suçlu görünmemek için hem aklanayım hem kurtulayım diyor bütün suçu benim üzerime yıkmak için uğraşıyor ben de bunu kabul etmiyorumevlilik böyle olmamalı eden numarasını vermiyor
ailesine anlatın ya çözüm bulsunlar oğlunun kinene yada boşanmaya yanaşlsın sizde çekmeyin gerçektenKin tutmuş konuş anlat diyorum konuşmuyor da benimle instagramdan bile engelliyim onda
Ay bu nasıl bağnazlıktır yahu? Evet sizden bahsediyorum konu sahibi... Boşanma davasını açan suçludur düşüncesini kim nasıl ortaya atmışsa millet ilk boşanma davasını açmama derdine düşmüş. Hâla elalem derdindesiniz. Yaşadıklarınızı dünya aleme, ailelere duyurmuşsunuz onlar da tamam haklısın demiş siz hâla bla bla. Öffffff. Burada nice konular okuduk dayak yiyen, zorbalığa uğrayan ama ailesi kabul etmediği için koca eline bakan can derdinde biçare kadınlar... hepsine üzüldüm. Ama sizin konunuz buram buram basiretsizlik kokuyor. İnsanda sadece öfke ve kızgınlık uyandırıyor! “Çocuğum yok, ailem kabul ediyor” eeee? Ama baba evine dönmek kolay mı, ama o benim akrabam, ama annesi beni sabretmem konusunda ikna ediyor.... Çek o zaman kardeşim.. manyak da olsa evinin direği, çek. Cevap yok buralarda.Kin tutmuş konuş anlat diyorum anlatmıyor benimle hiçbir şekilde iletişime geçmiyor bina görevlisi beni arayıp yeni numarasını istedi ben adama ne diyeceğimi şaşırdım ne olursa olsun benle konuşmuyor bi şey istiyorum eve lazım almıyor sevmiyor tamam anladık boşanmıyorda suçlu görünmemek için hem aklanayım hem kurtulayım diyor bütün suçu benim üzerime yıkmak için uğraşıyor ben de bunu kabul etmiyorum
Ailesinin zoruyla sizinle evlendirilmiş de intikam alıyor gibi. Bu bir evlilik değil, neye ve neden sabredeceksiniz ki? Böyle bir saçmalığa sabret diyenler sizin bir insan olduğunuzun farkında mı değiller acaba. Dinlemeyin kimseyi, kurtulun bu saçma kölelikten. Anası babası yapsa insan tahammül etmiyor böyle psikolojik şiddete. Sizi istemediği bu kadar aleni olan birine eş olacağım diye çırpınmaktan vazgeçinDaha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
El alemi düşünüyorsanız merak etmeyin zaten arkanızdan bin tane dedikodu dönüyor emin olun. Sadece siz duymuyorsunuz.Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardı
annesi ne yapıp edip beni sabretmeye ikna ediyor babaevine dönmek kolay bi durum değil çocuğum yok o konuda bi nebze olsun rahatım ner gün şükrediyorum çocuğun olmamasına akrabalık durduruyor beni
Babasiyla konus derdini ona anlat sana tavirlarini anlat ayrilmaninda bir usulu vardir bu ne boyle psikolojin bozulacak kuzum kv halledememisDaha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Eşim intahara meyilli babasıda oğlu en çok annesinin sözünü dinlediği için topu ona atıyorBabasiyla konus derdini ona anlat sana tavirlarini anlat ayrilmaninda bir usulu vardir bu ne boyle psikolojin bozulacak kuzum kv halledememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?