Eşimin hergün yeni şeylerle beni yıldırmaya çalışması

En sonunda öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası kime anlatsam evlilik değil ki bu diyor haklılar da
Muhtemelen esin bu evliligi isteyerek yapmadi. Ailesi istedigi icin evlendi. Belki de sevdigi baska biri var ama ailesi istemiyor olabilir. Telefon numarasina kadar vermiyorsa bu adam bu evliligi istemiyor demektir. Sirf ailesi yuzunden gittigi yere kadar diye surduruyor. Senin dayanamayip birakacagin gunu bekliyor gibi.
Ben olsam daha fazla zaman kaybetmeden, daha gencken bosardim bu adami. Mutsuz oldugum, istenmedigim yerde durmak istemezdim. Bir avukata gider kimseyi dinlemez davami acardim.

esinizin bosa kurek cekmesi gibi yazmissiniz konu basligini.

bunca seyden sonra yilmadiniz mi cidden.

bosanmak neden bu kadar kotu ki kafanizda.
Yeni bir hayat umudu degil mi bosanmak sizin icin?

E ama eski konularınız efsane niteliğinde tamam dertleşmek istemeniz normal,ama yormayın bizi siZde gurur yok onu biz size veremeyiz malesef...

Herkes aksam kendi evine cekiliyor sen kaliyorsun derdinle. Senin yaninda ah ah vah vah derler sonra unuturlar. Kendine bunu layik gorme. Bosan kendine hayat kur.

4 ay önce de aynı konuyu açmışsınız, aynı yorumları almışsınız ve 4 ayda hiçbir şey değilmemiş. Muhtemelen "kal kocanın yanında" diyen birini bulamadığınız için geri kalan yorumları da okumayacaksınız. Siz iflah olmazsınız, çileniz mübarek olsun.

Ailen boşanmanı istiyor, eşin boşanmanı istiyor, sen bu evlilikte hiç mutlu değilsin. Sırf kaynanan evli kalmanı istiyor diye mi evli kalacaksın? Kaynanan o kadar arkandaysa oğlunu bir doktora götürelim ruh hastası gibi davranıyor demeyi dene bakalım ne dicek sana. Benim oğlum deli mi diye çemkirmezse ben birşey bilmiyorum. Sorgusuz sualsiz hasta oğullarını çekiyorsun elbette seni pışpışlayacak şuan kadın kızım yuva yıkma sabret diye.

Senin şuan ki, psikolojini çok iyi biliyorum. Lütfen ailen sana sahip çıksın. Belli ki sen çıkamıyorsun. Ailesine soruyorsun benim hatam ne? Psikopat oğullarına lafları geçmiyorsa sen kimsenin kahrını çekmek zorunçnda değilsin korkma böyle yaşamak olmaz. Sen göz göre göre aşağılanıyorsın. Bunu yaptırtma kendine.

Ömrü hayatimda böyle iliski duymadim. Evlilik demiyorum bile.
Hayat mi bu? Yazik etmeyin kendinize

Burda bir kısır döngüye dikkat çekmek istiyorum. Muhtemelen aile hayatınız da değer görmediniz yani o yüzden ayirtedemiyorsunuz bu durumu. Adam kollarını kesiyo sana numarasını vermiyo arkadaşlarla muhattap ettirme falanda var değişik durumlar yani daha ne olması lazım. Şimdi sen yine kimseyi dinlemeyeceksin adam bı gülse yüzüne çocuğu yapıştırıcaksin.sonra şiddet sonra aldatma ki vardır diye düşünüyorum. Sonra TV de izleyip uzuldugumuz annesi dayak yerken ağlayan çocuklar olacak ya o çocuk senle aynı evde heder olacak yada yetiştirme yurdunda. Bunca seyi niye yazdım biliyor musun o küçük aklını başına alda üreme diye. Ayar oldum ya gece gece adam kolunu kesiyor bu diyor ki ne yapım. İnsan olda uzaklaş bu adaminda soyunu çürüt bı zahmet.

Siz tum bu saygisizliklari yasarken o belirttiginiz millet nerde de siz boşanınca size olmadık laflar edeceklermiş? Isteyen istedigini desin zerre umrunuzda olmasın. Eger çocuğunuz da yoksa kendinize bu eziyeti cektirmeyin daha fazla

Telefon numarası vermeme olayına şok oldum ki kolay kolay şok olmam.
Akrabalık dereceniz ne?

Önce bi sağlam kafa oturup bu yaşananları düşün. Senin kardeşin ya da bi arkadaşın gelip sana bunları anlatsa sen ona ne derdin nasıl bi tavsiyede bulunurdun? Boşanmak elbette zor bir karar olmalı. Burdaki cevaplar da seni tatmin etmiyorsa biraz boşanan insanların neden boşandığını araştır. Neler çekmişler nasıl hayatları sürdürmek istemedikleri için bu kararı vermişler. Belki kendi hikayene benzer şeyler bulursun ve bu seni doğru bir karara yönlendirir. Hayatının devamında kendini nerede nasıl görmek istiyorsun bunları düşün. Ve önce sen kendine değer ver sen kendini say, sev. Sen haklıyken yanında durmayan insanları düşünmenin hiçbir anlamı yok.
İnşallah mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…