- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
- Konu Sahibi Beybisi123
-
[QUOTE="four dahlia, post: 66283541,Kusura bakmayin ya konuyu bolcem ama nasil kurtuldunuz bu illetten nikiniz derdim de
Erkekler derken hangi erkeklerler bunlar ?Erkekler tuvaletten çıkar el yıkamaz
Her şeyi ile oynar el yıkamaz ama cunup olması iyi değil
Bendeki değil o.Erkekler derken hangi erkeklerler bunlar ?
Bendeki de değil.Bendeki değil o.
Bilmem kaç milyon erkekden birini akladim.
Normallestire normallestire bu hale geliyorlar.Bendeki de değil.
Bir sürü erkeğin öyle olmadığına eminim.
Erkekler el yıkamaz üstüne o eli olmadık yerlerde ısıtır deyip normalleştirmek tuhaf
Acil doktora götür hemen hemde gusül tmm haklısında Çocuk var evde. Onun sağlığı için gidecek. Ayrıca eli bilmem neresinde çocuğun yanındadamı öyle bu daha kötü bence.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
bitirme tezim olsa bu kadar analiz yapamam. hiç üşenmeden 19 sayfanın ön izlemesini oluşturmuş.Konu aile tartışmasından çıkmış, boşanmaya gelmiş, ordan Safiye'ye geçiş yapmış, derken ani bir manevrayla kuraklık ve doğamıza gelmiş, meslekler ortaya çıkmış, minik sevgisizlik tartışmaları var arada, hergün duş almayanlar eleştirilmiş ve akabinde adamın deist olması ile kapanmış.
Napıyonuz siz?
Bu haklı bir boşanma sebebidir. Bu bilgi kenarda dursun..Evlenmeden önce böyle olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim. Bunu ona da söyledim..
Erkekler tuvaletten çıkar el yıkamaz
Her şeyi ile oynar el yıkamaz ama cunup olması iyi değil
Merhabalar.
Birde çocuğumuz.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Ne yapmalıyım?
Pipi miIykk, haftada 1 duş nedir, bir de eli pipide kurcala dur...
Allahım sana geliyorum...
Hayır, içeri sokuyor. Orası çok sıcakmış ellerini üşüyormuş ısınıyormuş orda bahanesi de bu..
Dişlerini fırçalamaz hicbir zaman. Sadece yataga girmesen ince benimle birseyler yapacaksa benim zorumla fircaalr..
Boşandıgım eşimde aynıydı .Cunup gexerdı pislik.Kac kez konuştum olmadı .Bagırdım olmafı .Terbıyesızlık başka bısey deıl.Eli şeyımde oynamak ne ya .Merhabalar.
Birde çocuğumuz.
Ne yapmalıyım?
Benimki de degil. Guzel ellerine kurban olduğum yiğidimBendeki değil o.
Bilmem kaç milyon erkekden birini akladim.
Böyle de almaz kiArada bir, ne kokuyor böyle tuhaf bi koku var sana da geliyor mu deyip ortamı kokluyor gibi yap.
yattıktan bir süre sonra kalk çarşaflar kokuyor yarın değiştireyim bari uyuyamıyorum kokudan diye salona falan geç.
Başka ne yapılır bilmiyorum
Yüzüne söylesen ciddiye almayacak gibi.
/post-66273280[QUOTE="four dahlia, post: 66283541,
20 yıllık hastayım yapturmadigim tedavi kalmadı. glutensiz beslenme, kan vitamin değerlerinin düzenlenmesi, ve güvendiğim bir hemşireye 3 ayda hacamat yaptırarak yüzde yetmiş rahatladım. Birde olumsuz etki yapacak herseyden uzak kalmaya çalışmak bence bu çok önemli. Özellikle negatif insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?