Esimin hijyen sorunu

Kusura bakmayin ya konuyu bolcem ama nasil kurtuldunuz bu illetten nikiniz derdim de
[QUOTE="four dahlia, post: 66283541,

20 yıllık hastayım yapturmadigim tedavi kalmadı. glutensiz beslenme, kan vitamin değerlerinin düzenlenmesi, ve güvendiğim bir hemşireye 3 ayda hacamat yaptırarak yüzde yetmiş rahatladım. Birde olumsuz etki yapacak herseyden uzak kalmaya çalışmak bence bu çok önemli. Özellikle negatif insanlar
[/QUOTE]
/post-66273280

Bendeki de değil.
Bir sürü erkeğin öyle olmadığına eminim.
Erkekler el yıkamaz üstüne o eli olmadık yerlerde ısıtır deyip normalleştirmek tuhaf
Normallestire normallestire bu hale geliyorlar.
Erkek yemek yapmaz, ütü yapmaz, ev işi yapmaz, çocuk bakamaz, elini yıkamaz vs vs.
Evimizdeki küçük erkek de biricik annesine kahve yaptı annesi de afiyetle içti.
İnşaallah eşine de yapar.
Her konuda destek olur.

Acil doktora götür hemen hemde gusül tmm haklısında Çocuk var evde. Onun sağlığı için gidecek. Ayrıca eli bilmem neresinde çocuğun yanındadamı öyle bu daha kötü bence.

bitirme tezim olsa bu kadar analiz yapamam. hiç üşenmeden 19 sayfanın ön izlemesini oluşturmuş.
asıl ne napmışsın

Evlenmeden önce böyle olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim. Bunu ona da söyledim..
Bu haklı bir boşanma sebebidir. Bu bilgi kenarda dursun..

Eğer dikkat etmezse herkese bu huylarından bahsedeceğinizi söyleyin. Yapacağınıza inandırın.
İnançlı biri diyorsunuz. Acaba inanç adı altında çok baskıya mı maruz kaldı da tam tersine davranıyor?

Erkekler tuvaletten çıkar el yıkamaz
Her şeyi ile oynar el yıkamaz ama cunup olması iyi değil

Böyle bir şeye tüm erkekleri katarak normalleştirmemelisiniz. Size normal gelmesi etrafınızdakiler yüzünden şahit olmanız pis olmayı normal yapmaz. İsyerimde kadının birinin el yıkamadığını biliyorum mesela.
Ben ne babamda ne de eşimde böyle bir pislik görmedim. El de yıkarlar ellerini koyacak yeri de bilirler..

Bana bir şeyler oldu konuyu okuyunca kokay kolay ayrıl demem ama nasıl dayanılır. Hakime anlatsan boşar zaten, yanına yaklaşma uzak dur sarılma. Kendine gelsin. Ve güzel koku hediye al parfüm deodorant vs gibi
Ya sarılınca misler gibi kokmak varken. İnsandır terler yorulur vs insanlık halidir ama bu ne haftada bir yıkanmak. illa kadınlar kılsız tüysüz olacak parfümler kokacak erkekte koltuk altı kılı görünce midem bulanıyor. İğrenç

Yemin ederim kınamak için yazmıyorum da bu ne ya...
Orasını karıştıracak elini yıkamayacak.
Ay eli kokar insanın ya... İnsan kulağının arkasını elleyince gidip yıkıyor.
Kocanız son derece terbiyesiz ve aşırı bencil bı adam.
Milletin evinde doğal gaz yok imkan yok ama küçük tüp alıp su ısıtıp yıkanıp mis gibi kokuyorlar.

Valla evimize doğal gaz gelmeden önce soba üzerinde güğümle su ısıtıp yıkanırdık bı güğümden kaç kova su çıkardı.

Şimdi imkanlar önümüzde dizi dizi serili pis gezsek Allah reva görmez.
Dini vecibe konusuna gelirsek amaç zaten yıkanmak temizlik, eşiniz temiz değil ki dini konuyu önemsesin.

Boşandıgım eşimde aynıydı .Cunup gexerdı pislik.Kac kez konuştum olmadı .Bagırdım olmafı .Terbıyesızlık başka bısey deıl.Eli şeyımde oynamak ne ya .

Böyle de almaz ki

/post-66273280
[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim . Insallah bende kurtulurum hacamat deneyecegim . Sevindim sizin adiniza♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…