Esimin hijyen sorunu

Kimse gidemez zira kendisi çalışmıyormuş. Psikolojik danışman dediği şey de rehber öğretmen muhtemelen, psikolog değil.
Ergenlerle ilgilendiginden daha fena ya. Boyle etiketliyor ya sürekli ergenlerin en etkilendigi konu.

Ben mi anlamıyorum bilmiyorum.
Ben ins.muhendisyim sizin ev coker ya desem nromal bir insanin demesinden daha dikkat cekmez mi
Ya da ben meslegimi icra etmeyeceksem neden insaat mühendisiyim diyorum.
Kafamda deli sorular

Evet sonra temizlik hastası oluyoruz is6ye bu yüzden .

Küçük çocuk gibi başında bekliyorum ki gitsin yikasin ellerine diye
Cok zor benim arkadaşım esi burnunu karıştırıp birde onu etrafa sürüyor diye eşinden iğrenip bosadi. Bence haklıydı. Simdi birde o pis hatıralar yüzünden obsesif oldu hiç bir şeye dokunmak istemiyor.

Sen sizin ev çöker dersen ben taşınırım

Muhtemelen mesleğini ön plana koyarak yanlış yorumunun üstünü kapatmak istedi. Ben sizden daha iyi biliyorum demeye getirdi. Sonra eleştirilince tornistan yaptı ben burada kafa dağıtıyorum diye. Oluyor böyle vakalar

Dikkat ettim de kimsenin su kaynakları umrunda değil .Kendileri temiz olsun da sular kirlensin susuzluk çekelim kimin umrunda...

Evet hemen yav ben kafa dagitiyorum alla alla oluyor. sevgisiz büyümüşsün sen , sevgi bile duymamissin böyle ezikleyici igneli dille yankısı geliyor kulagima. Adin bile sahte senin repligi var ya öyle
Ne yapalim olsun cesit cesit insan var. Hee demek lazım, desem olcakta iste

Napalım kokalım mı? Ben kokuyorum da bir gün su değmezse vicidima?
Işık hiziyla al çık. Hemen suyu ac isinirken altina kova koy gec isiniyorsa dus jeli sürün su tut hoop bitti. Haftada bir detaylı girersin.
Valla susuz kalacagiz yagmurlar böyle yagmamaya devam ederse. Kritik noktanin eşiğini geçtik ama gundem yaratilmadgindan cok dile gelmiyor.

Dikkat ettim de kimsenin su kaynakları umrunda değil .Kendileri temiz olsun da sular kirlensin susuzluk çekelim kimin umrunda...
Susuzluk buyuk tehlike suan gerçekten. Barajlar kuruyor,yagmur yok. Herkes dikkat etsin lütfen arkadaşlar. Bu sene mecburuz. Yagis olmadı adam gibi.
Suyu az ve temkinli kullanmak sussuz kalmaktan cok cok iyidir

Benim en uzun duşum beş buçuk dakka zaten

Öyle, hepimiz farkındayız da bunun çözümü duş almamak değil. Bulaşık makinası kullanmayı öğretsek insanlara o bile daha çok fayda sağlar.

Ay çok güldüm ya sevilmemişimliğim analiz mi edilmiş yav?
Bir de şey var normal hayatta mutsuz olanlar burda millete kötü yorum yapıyomuş klişesi keşke onu da kullansaydı.

Benim en uzun duşum beş buçuk dakka zaten

Öyle, hepimiz farkındayız da bunun çözümü duş almamak değil. Bulaşık makinası kullanmayı öğretsek insanlara o bile daha çok fayda sağlar.
Duş bizim dilimizde pelesenk olan bir kelime bence cogu insan banyo yapıyor bende hemen girer çıkarım.
Hepsinden azar azar kisalım.
Tabi her gun 3 dakika dus alan birine alma diyemem. Yazin hele ki ama sadece bazi noktalari atlamadan alalim güzel olsun bizim icinde ,doga icinde.
Masumlar apt. Safiyenin su sahnelerinde misal bana kal geliyor

Ay o dizi beni benden aldı. Dizi izlemem normal şartlarda ama yeğenim (kendisi klinik psikolog ) çok ısrar etti izle diye. Katlanamadım. o musluk niye hep açık laaağn diye bağırmak istiyorum.

Kotu yorumda yapmadik ama bilmiyorum ki
He sevmemis , sevilmemisiz oyle ot gibin hayat.
İstiyorum ki insanlar beni kötü biri kabullenip salsın ya vallahi. Yorumlarım beğenilmediyse beğenmedim atsınlar geçsinler. Ama alıntılanıp hesap sorulmaktan ya da bu kadar uyuz olunan kişi olmaktan yıldım. Ne abartıyolar yav.

Bana biri geçen gün “yorumlarımdan uzak dur” diye mesaj attı

Ay o dizi beni benden aldı. Dizi izlemem normal şartlarda ama yeğenim (kendisi klinik psikolog ) çok ısrar etti izle diye. Katlanamadım. o musluk niye hep açık laaağn diye bağırmak istiyorum.
Bende izlemezdim tvnin yuzune bakmazdm ama bu sene 3 tane dizim var. Masumlar, doğduğun ev, kirmizi oda.
Kirmizi odadan azcik sogumaya basladim. Cok durum hikayesine donusmeye başladı olay hikayesindense birde hep aglak aglak haller.
Cesmeler ve birde Gulbenin selam diyene gelinlikle gidecek durumda olmasi sinir sebebi
Ama suya bu ara dikkat ediyorlar gibi ilk bölüm cok fenaydi su konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…