- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Ergenlerle ilgilendiginden daha fena ya. Boyle etiketliyor ya sürekli ergenlerin en etkilendigi konu.Kimse gidemez zira kendisi çalışmıyormuş. Psikolojik danışman dediği şey de rehber öğretmen muhtemelen, psikolog değil.
Cok zor benim arkadaşım esi burnunu karıştırıp birde onu etrafa sürüyor diye eşinden iğrenip bosadi. Bence haklıydı. Simdi birde o pis hatıralar yüzünden obsesif oldu hiç bir şeye dokunmak istemiyor.Evet sonra temizlik hastası oluyoruz is6ye bu yüzden .
Küçük çocuk gibi başında bekliyorum ki gitsin yikasin ellerine diye
Sen sizin ev çöker dersen ben taşınırımErgenlerle ilgilendiginden daha fena ya. Boyle etiketliyor ya sürekli ergenlerin en etkilendigi konu.
Ben mi anlamıyorum bilmiyorum.
Ben ins.muhendisyim sizin ev coker ya desem nromal bir insanin demesinden daha dikkat cekmez mi
Ya da ben meslegimi icra etmeyeceksem neden insaat mühendisiyim diyorum.
Kafamda deli sorular
Dikkat ettim de kimsenin su kaynakları umrunda değil .Kendileri temiz olsun da sular kirlensin susuzluk çekelim kimin umrunda...Katiliyorum. Yazin 3 olur 5 olur günde terlememe bağlı 1 oldugu nadir olur. Dedigin gibi terledgimdr sacimdw nemlenir zaten elbet yikarim.
Kışın 2 günde bir cok nadir 3 e sarkar.
Ama bir gun once dus alsam temizlik yapsam gene dus alirim, balik, ,kizartma,lahana, tarzi kokan bir yemek yaptığımda, hastaneye gittiğimde, pamdemi de disari çıkınca, normalde disari çıkıp terlediysem net o aksam hemen tekrar dus alırım 2. Bunlar beklemem ya da fonlediysem sacim yaglanir yine alirim bla bla.
Uzun banyo sevmem haftada 1 kese harici cok kisa kalirim.
Suyumuz az zaten arkadaslar dikkat edelim bu konuya da lütfen doga hepimizin.
Her gun dus alan cok mis, 2 gunde bir dus alan tu kaka olmuyor. Yorumlarin bazilarina cok sasirdim. Uzmanlarda ber gün duş önermiyor zaten.
Napalım kokalım mı? Ben kokuyorum da bir gün su değmezse vicidima?Dikkat ettim de kimsenin su kaynakları umrunda değil .Kendileri temiz olsun da sular kirlensin susuzluk çekelim kimin umrunda...
Evet hemen yav ben kafa dagitiyorum alla alla oluyor.Sen sizin ev çöker dersen ben taşınırım
Muhtemelen mesleğini ön plana koyarak yanlış yorumunun üstünü kapatmak istedi. Ben sizden daha iyi biliyorum demeye getirdi. Sonra eleştirilince tornistan yaptı ben burada kafa dağıtıyorum diye. Oluyor böyle vakalar
Işık hiziyla al çık. Hemen suyu ac isinirken altina kova koy gec isiniyorsa dus jeli sürün su tut hoop bitti. Haftada bir detaylı girersin.Napalım kokalım mı? Ben kokuyorum da bir gün su değmezse vicidima?
Susuzluk buyuk tehlike suan gerçekten. Barajlar kuruyor,yagmur yok. Herkes dikkat etsin lütfen arkadaşlar. Bu sene mecburuz. Yagis olmadı adam gibi.Dikkat ettim de kimsenin su kaynakları umrunda değil .Kendileri temiz olsun da sular kirlensin susuzluk çekelim kimin umrunda...
Benim en uzun duşum beş buçuk dakka zatenIşık hiziyla al çık. Hemen suyu ac isinirken altina kova koy gec isiniyorsa dus jeli sürün su tut hoop bitti. Haftada bir detaylı girersin.
Valla susuz kalacagiz yagmurlar böyle yagmamaya devam ederse. Kritik noktanin eşiğini geçtik ama gundem yaratilmadgindan cok dile gelmiyor.
Ay çok güldüm ya sevilmemişimliğim analiz mi edilmiş yav?Buraya kafa dagitmak icin giriyorsanız ve profesyonel davranmiyorsaniz danisman oldugunuzu belirtip ayricalik gibi ddaha prof goz gibi soylemezsiniz. Belirtmezseniz alninizda yazmiyor madem kafa dagitmak amaciniz.
Ben danismanim iyk igrenc derseniz orada danisman kimliginiz dikkat ceker. Normal degerlendirilmek isterseniz mesleğinizi yazmamayi deneyin.
Cinsellik konularinda jinekologum diyen bir uye normal yorum yapsa da yinede söylediği icin meslegini daha akilci ve dogru, mantikli yorum beklenir bu cok normal.
Hala teshis koyuyorsunuz ama siz kuzum ya sevilmemissin sevmemissin vs
Sevmek sevilmek hayatimdaki en önemli şey Seviyorum, seviliyorum Allaha şükür.
Sanirim size danisan gelmiyor ondan habire buralarda icra edip etmemek arasinda kaliyorsunuz mesleginizi ama böyle olmamali. Böyle derseniz meslekle gundelik hayati karıştırırsaniz gelmez ki kimse zaten.
Yazdgim yorumlar laf sokma iceriyorsa ya da ezikse neden kim begensin pohpohlasin yahu ☺merve Sana sana da soz hakki doğdu.
Bir insan kaale alınmasını istemedigi detayı neden verir
Duş bizim dilimizde pelesenk olan bir kelime bence cogu insan banyo yapıyorBenim en uzun duşum beş buçuk dakka zaten
Öyle, hepimiz farkındayız da bunun çözümü duş almamak değil. Bulaşık makinası kullanmayı öğretsek insanlara o bile daha çok fayda sağlar.
Ne fark eder?Evlenmeden önce böyle olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim. Bunu ona da söyledim..
Kotu yorumda yapmadik ama bilmiyorum kiAy çok güldüm ya sevilmemişimliğim analiz mi edilmiş yav?
Bir de şey var normal hayatta mutsuz olanlar burda millete kötü yorum yapıyomuş klişesi keşke onu da kullansaydı.
Ay o dizi beni benden aldı. Dizi izlemem normal şartlarda ama yeğenim (kendisi klinik psikologDuş bizim dilimizde pelesenk olan bir kelime bence cogu insan banyo yapıyorbende hemen girer çıkarım.
Hepsinden azar azar kisalım.
Tabi her gun 3 dakika dus alan birine alma diyemem. Yazin hele ki ama sadece bazi noktalari atlamadan alalim güzel olsun bizim icinde ,doga icinde.
Masumlar apt. Safiyenin su sahnelerinde misal bana kal geliyor
İstiyorum ki insanlar beni kötü biri kabullenip salsın ya vallahi. Yorumlarım beğenilmediyse beğenmedim atsınlar geçsinler. Ama alıntılanıp hesap sorulmaktan ya da bu kadar uyuz olunan kişi olmaktan yıldım.Kotu yorumda yapmadik ama bilmiyorum ki
He sevmemis , sevilmemisiz oyle ot gibin hayat.
Bana biri geçen gün “yorumlarımdan uzak dur” diye mesaj attıİstiyorum ki insanlar beni kötü biri kabullenip salsın ya vallahi. Yorumlarım beğenilmediyse beğenmedim atsınlar geçsinler. Ama alıntılanıp hesap sorulmaktan ya da bu kadar uyuz olunan kişi olmaktan yıldım.Ne abartıyolar yav.
Bende izlemezdim tvnin yuzune bakmazdm ama bu sene 3 tane dizim var.Ay o dizi beni benden aldı. Dizi izlemem normal şartlarda ama yeğenim (kendisi klinik psikolog) çok ısrar etti izle diye. Katlanamadım. o musluk niye hep açık laaağn diye bağırmak istiyorum.
Ben de atacam bundan sonra millete.Bana biri geçen gün “yorumlarımdan uzak dur” diye mesaj attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?