Esimin hijyen sorunu

Tam yazacaktim siz yazmissiniz yine
Hay ağzınıza sağlık . Benim de saçlarım kıvırcık her gün yıkamıyorum saçımı , genelde 2 günde 1 ama eğer çok çok yoğunsam maalesef 3. Güne kalıyor nadiren. Fakat vücudum istisnasız her sabah yıkıyorum . Ve yine haklısın sevgili KudrAlobar , bu alışkanlık ile alakalı.
benim ailemde istisnasız herkes böyle .
Eşimde böyle . Hatta komple yıkanır herkes, sanırım en pis benim aralarında
Benim 19 aylık kızım bile suya, sabuna aşık .

Allah yardımcın olsun konu sahibi çekilir dert değil ama duzelmez eşin

Cok zor benim arkadaşım esi burnunu karıştırıp birde onu etrafa sürüyor diye eşinden iğrenip bosadi. Bence haklıydı. Simdi birde o pis hatıralar yüzünden obsesif oldu hiç bir şeye dokunmak istemiyor.
Kusura bakmayin ya konuyu bolcem ama nasil kurtuldunuz bu illetten nikiniz derdim de

Zaten şimdi herkes öğretmen sorarsan

Ay çok güldüm ya sevilmemişimliğim analiz mi edilmiş yav?
Bir de şey var normal hayatta mutsuz olanlar burda millete kötü yorum yapıyomuş klişesi keşke onu da kullansaydı.
Bu şey değil mi ya hep bana söylenen üzülüyorum hep mutsuz olanlar herkesi mutsuz sanıyor bide her erkek aldatır versiyonu var bunun aman aman

Yok artık 4 gündür cenabet mi. Ne kazandığınız parada bereket ne de o kazanılan parayı yediğinizde şifa olmaz.
İmani sıkıntısı var belli ki. İnançlı biri namaz kılmayabilir (ki farz ama neyse) ama cünüp gezemez çol sıkıntılı.
Beden temizliğine özensizliği de zaten ayrı bi iğrenç. Dört gün duş almayan insanın her yeri kokar, kokusu da oturduğu yere siner. Boşanın demem tabiki ama boşanmada haklı sebeptir bence sert bi şekilde uyarın yaptığının boşanma sebebi olduğuyla ilgili.
Kendisine saygısı yok da size de mi yok hayret bişey.

Adam deistmiş

Bu şey değil mi ya hep bana söylenen üzülüyorum hep mutsuz olanlar herkesi mutsuz sanıyor bide her erkek aldatır versiyonu var bunun aman aman
Aslında beni az daha takip etseler en az yüz konuya aşırı sevgi ilgiden kaynaklanan şımarıklığımı dahi kabul ettiğimi yazdım görebilirlerdi aslında Neyse mutluluğumuzu burda anlatmayalım mutsuz sansınlar.

Konu aile tartışmasından çıkmış, boşanmaya gelmiş, ordan Safiye'ye geçiş yapmış, derken ani bir manevrayla kuraklık ve doğamıza gelmiş, meslekler ortaya çıkmış, minik sevgisizlik tartışmaları var arada, hergün duş almayanlar eleştirilmiş ve akabinde adamın deist olması ile kapanmış.
Napıyonuz siz?

Ayy o koku yaa

Yalniz olay gidisati gayet .mantikli degil mi?
Temiz olmayan birinden safiyeye suyla ilintili oldugundan kuraklik ve dogaya , kimisi pat etiket vurdugundan mesleklere, konu sahibi o tarz yorum yaptığından inancina gelmis iste. Kac yuz kadin bir yerde farkli bir sey beklemek mantiksiz

Adama şizofren galiba diyen biz degiliz bir asagilama yok. Aksina adama sizofren deme diyoruz tani koymadan ama mutsuzlukla insanlari elestiren biz oluyoruz ben anlamadım

Sanırım ben olsam dayanamaz 1 kova köpüklü suyu üstüne dokerdim

1) midem bulandı.
2) evin bereketi ile cünüp gezmenin alakası olmaz. Öyle olsa Müslüman olmayanlar ne halde olurdu bilemiyorum. Bu işler inanca değil icraata bakar.
3) midem bulandı.
4) yine midem bulandı. Bir insan nasıl haftada bir duş alır yaaa? Ben banyoda suyla aşk yaşıyorum. Kafam yandı

Erkekler tuvaletten çıkar el yıkamaz
Her şeyi ile oynar el yıkamaz ama cunup olması iyi değil

Esimde de var sacini ayri yikayip deodorant surme olayi. Seksten sekse dus alirdi. Cocuktan sonra o da sekteye ugraginca hijyen konusu sikinti olmayq baslamuati. Neyse ki corona doneminde her gun dus almaya basladi. Bu donemde de dus almiyorsa zaten bu adam iflah olmaz. Hele el.apis arasinda surekli, igrenc ya. Bence baskasinin yaninda bi utandirin da akli basina gelsin. Elin usumustur sok bi tarafina da isinsin deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…