- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.619
- 598
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Alışkanlıkla alakalı bişey işte şekerim. Nasıl alıştıysan öyle gidiyor. Ben hava güzelse her sabah, kışsa soğuksa her akşam mutlaka duşa girerim. Başka türlü rahat hissetmiyorum, kendimi kirli hissediyorum.
Benim saçlarım yağlanmaz. Denemedim ama muhtemelen fön çektirip 15 gün yıkamasam aynı kalır2-3 günde bir saçlarımı yıkıyorum onun dışında sadece vücudumu yıkıyorum saçı tepeye toplayıp. Hergün saç yıkamak çok sağlıklı değil zaten.
Hay ağzınıza sağlık . Benim de saçlarım kıvırcık her gün yıkamıyorum saçımı , genelde 2 günde 1 ama eğer çok çok yoğunsam maalesef 3. Güne kalıyor nadiren. Fakat vücudum istisnasız her sabah yıkıyorum . Ve yine haklısın sevgiliTam yazacaktim siz yazmissiniz yine
Kusura bakmayin ya konuyu bolcem ama nasil kurtuldunuz bu illetten nikiniz derdim deCok zor benim arkadaşım esi burnunu karıştırıp birde onu etrafa sürüyor diye eşinden iğrenip bosadi. Bence haklıydı. Simdi birde o pis hatıralar yüzünden obsesif oldu hiç bir şeye dokunmak istemiyor.
Zaten şimdi herkes öğretmen sorarsanKonularına bakmadım ama jargonlarına hakimim. Pskologlar psikoloğum ya da klinik psikoloğum diyorlar, psikolojik danışmanım diyenler rehber öğretmenler. Mesleki ünvanları o çünkü, psikolojik danışman ve rehber öğretmen. Eğitim fakültesi mezunu bir öğretmen, danışmanlığı da anca çocuklara kadar işte.
Bu şey değil mi ya hep bana söylenenAy çok güldüm ya sevilmemişimliğim analiz mi edilmiş yav?
Bir de şey var normal hayatta mutsuz olanlar burda millete kötü yorum yapıyomuş klişesi keşke onu da kullansaydı.
Yok artık 4 gündür cenabet mi. Ne kazandığınız parada bereket ne de o kazanılan parayı yediğinizde şifa olmaz.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Adam deistmişYok artık 4 gündür cenabet mi. Ne kazandığınız parada bereket ne de o kazanılan parayı yediğinizde şifa olmaz.
İmani sıkıntısı var belli ki. İnançlı biri namaz kılmayabilir (ki farz ama neyse) ama cünüp gezemez çol sıkıntılı.
Beden temizliğine özensizliği de zaten ayrı bi iğrenç. Dört gün duş almayan insanın her yeri kokar, kokusu da oturduğu yere siner. Boşanın demem tabiki ama boşanmada haklı sebeptir bence sert bi şekilde uyarın yaptığının boşanma sebebi olduğuyla ilgili.
Kendisine saygısı yok da size de mi yok hayret bişey.
Aslında beni az daha takip etseler en az yüz konuya aşırı sevgi ilgiden kaynaklanan şımarıklığımı dahi kabul ettiğimi yazdım görebilirlerdi aslındaBu şey değil mi ya hep bana söylenenüzülüyorum hep mutsuz olanlar herkesi mutsuz sanıyor bide her erkek aldatır versiyonu var bunun aman aman
İnançlı yazınca bende müslüman sandımAdam deistmiş
Ayy o koku yaaBurnuma lise beden egitimi soyunma odasindan yukselen koku geldi, recep ivedigin dedigi gibi buralar apış arası kokuyorben olsam ne yaparim, ayni sofraya oturmam, yemegini tepsiyle onune koyarim, mutfaga dokunmasina izin vermem, ayni yatagi kullanmam, evde bir köşe veririm ona orda yaşasın.
Yalniz olay gidisati gayet .mantikli degil mi?Konu aile tartışmasından çıkmış, boşanmaya gelmiş, ordan Safiye'ye geçiş yapmış, derken ani bir manevrayla kuraklık ve doğamıza gelmiş, meslekler ortaya çıkmış, minik sevgisizlik tartışmaları var arada, hergün duş almayanlar eleştirilmiş ve akabinde adamın deist olması ile kapanmış.
Napıyonuz siz?
Adama şizofren galiba diyen biz degiliz bir asagilama yok. Aksina adama sizofren deme diyoruz tani koymadan ama mutsuzlukla insanlari elestiren biz oluyoruz ben anlamadımAslında beni az daha takip etseler en az yüz konuya aşırı sevgi ilgiden kaynaklanan şımarıklığımı dahi kabul ettiğimi yazdım görebilirlerdi aslındaNeyse mutluluğumuzu burda anlatmayalım mutsuz sansınlar.
Sanırım ben olsam dayanamaz 1 kova köpüklü suyu üstüne dokerdimMerhabalar.
Birde çocuğumuz.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Ne yapmalıyım?
1) midem bulandı.Merhabalar.
Birde çocuğumuz.
Ne yapmalıyım?
Benim o kokuyla ilgili duydugum hatta tacize varan çook korkunç bir tanıklığım var. Azıcık cesaret bulursam yazacağım.Ayy o koku yaa
Erkekler tuvaletten çıkar el yıkamazMerhabalar.
Birde çocuğumuz.
Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?