Esimin hijyen sorunu

Tesekkur ederim..
Yatağa, odaya almamayı çok denedim ama başarırız..

Arada bir, ne kokuyor böyle tuhaf bi koku var sana da geliyor mu deyip ortamı kokluyor gibi yap.
yattıktan bir süre sonra kalk çarşaflar kokuyor yarın değiştireyim bari uyuyamıyorum kokudan diye salona falan geç.
Başka ne yapılır bilmiyorum
Yüzüne söylesen ciddiye almayacak gibi.

Ytube da bagirmayananneler de
Hanimefendi diyor ki ateist olur diye kortugumuz cocuklar Allah in varligini biliyor inaniyor ama hic bir farzi sunneti yerine getirmiyor denmisti bir örneği de burda

Saçmalama der büyük ihtimal ( herzaman ki gibi)

Ama kv söyleme konusu çok mantıklı

Yorum için teşekkürler. Küçük bebek olunca 2 günde 1 5 dk da alinan duşa dua eder hale geliyorum .
Haklisiniz. Yalniz esiniz icin soyluyorum, sanki kisisel bakimini yapmamak, yapmaktan kacinmak bir akil hastaliginin baslangicinda oluyordu ama neydi hatirlamiyorum. Bir arastirin isterseniz

Haklisiniz. Yalniz esiniz icin soyluyorum, sanki kisisel bakimini yapmamak, yapmaktan kacinmak bir akil hastaliginin baslangicinda oluyordu ama neydi hatirlamiyorum. Bir arastirin isterseniz
Allah korusun diyeceğim ama bu rahatlığı bana artık hiç normal gelmiyor. Ve gerçekten çok çok üzülüyorum ama bu onun farkında bile değil..

Biraz tehditkar olmam.gerekiyor sanırım.
Yatağa falan almamak ise yaramadı çünkü.

Huylu huyundan vazgeçmez çok çok kötü okurken dayanamadım nasıl katlanıyorsunuz buna.
Ne yaparsanız yapın düzeleceğini sanmıyorum. Konuşmak işe yaramıyor belli ki.

Nasıl katlandigini artık ben bile bilmiyorum. Tek bildiğim çok yoruldum onu uyarmaktan, çocuk gibi duşa gir, ellerini yıka dmeketen..

Evet inanın çok kez yüzüne söyledim..

Hatta bugün bile kaç gündür cunüp geziyorsun diye konuya başladım.. bu konuda haklısın dedi ve kafasını çevirdi. Dahada dinlemedi zaten .

Evet sonra temizlik hastası oluyoruz is6ye bu yüzden .

Küçük çocuk gibi başında bekliyorum ki gitsin yikasin ellerine diye
Depresyon gibi durumların fazlaca böyle sonuçlar doğurduğunu biliyorum.
Son 1 yılda arttı demişsiniz, öyle bir psikolojik durumu var mı?

Ay ben kötü kokuya gelemem direkt sizde üstüne doğru çıkarsanız en azından duşuna dikkat eder belki. Veya yıkanmadan fanfini yapmayın. Gerçi sonrasında da yıkanmıyormuş. Ayrılık sebebi pis adam.. Allah ona akıl fikir versin size de kolaylık.

Acaba bir sıkıntısı mı var yoksa tembellikten mi böyle ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…