- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Yemekten önce çocuk gibi ellerini yıkatip kokluyorum.. cok acı.Nasil yemek yiyorsunuz?
Benim midem kapanırdı bu insanla ayni yataktasofralara oturamazdım.
A unutmusu, özür dilerim..Burda dini konu açılması ban sebebidir ki herkesin imani kendine ya bu adamın yaşı kaç allah aşkına inanip inanmamak ona kalmış bence sen ona yanaşma yatagida ayır de rahatsız oluyorum kokuyosun acik açık yüzüne vur ben olsam böyle yapardım ne bu böyle yaa
Evin bereketinin temizlikle ilgisi yok da nereden buldunuz bu mağara adamını?Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Kokmuyor, saçını ayrı yıkıyor. Koltuk altını sürekli deodarnt sıkıyor. Ama ben pis olduğunu biliyorum..Öff kokuyu hissettim
Haftada bir duş ne yaa bir sey demiyor musunuz kokmuyor mu bu adam
Peki boyle hayat gecer mi?Yemekten önce çocuk gibi ellerini yıkatip kokluyorum.. cok acı.
Magara adamiEvin bereketinin temizlikle ilgisi yok da nereden buldunuz bu mağara adamını?
Herseyede boşanılirsa ohooooo ortada evli çift kalmaz ki çünkü 4 4 luk insan olmaz. Dullardan geçilmez ülkeBoşan diyince kızılıyo bana. Böğğ ya.
Abdestsiz gelmesinin bence bereketle çok ilgisi var..Evin bereketinin temizlikle ilgisi yok da nereden buldunuz bu mağara adamını?
Şaka gibi gerçekten cok şaşırdım. Nasıl çözersin bilemiyorumHayır, içeri sokuyor. Orası çok sıcakmış ellerini üşüyormuş ısınıyormuş orda bahanesi de bu..
Dişlerini fırçalamaz hicbir zaman. Sadece yataga girmesen ince benimle birseyler yapacaksa benim zorumla fircaalr..
Boşanmayı hiç düşünmedim..Herseyede boşanılirsa ohooooo ortada evli çift kalmaz ki çünkü 4 4 luk insan olmaz. Dullardan geçilmez ülke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?