Esimin hijyen sorunu

A unutmusu, özür dilerim..

Söyledim hepsini yaptım nafilee

Yukarıda biri daha demiş, sakin sakin konuşun. Bilmiyorum ya bana eşim temizlikle ilgili bişey söylese çok dikkat ederim. Tuvalete girip çıkıyoruz her gün, ne bileyim.

Kaç yildir evliyiz hiç çizgimizi aşmadık. Bunun sonu gelmez başlamiş ciddi ciddi konusun anlamıyor heralde.

Öff kokuyu hissettim

Haftada bir duş ne yaa bir sey demiyor musunuz kokmuyor mu bu adam

Adam deistmiş yani yaratıcı olduğuna inanıyor ama peygamberlere kitaplara inanmıyor. Doğal olarak abdestte almıyor. Adam müslümanda değil yani aynı dine inanmıyorsunuz. Banyo yapmamaktan daha büyük bir sorun aslında aynı dünya görüşüne sahip olmamanız.

Evin bereketinin temizlikle ilgisi yok da nereden buldunuz bu mağara adamını?

Yemekten önce çocuk gibi ellerini yıkatip kokluyorum.. cok acı.
Peki boyle hayat gecer mi?
Ciddi ciddi konusmaniz lazim.
O da olmazsa ailesi ile.
Ya kendi icinde cozsun birseyleri ve degissin ya da sizi kaybedeceğini soyleyin.

Tuvaletten sonra elini yıkıyor mu? Sifona basıp çıkanlar var bir de. sifon düğmesini pis görmeyenler falan ıyyy

Şaka gibi gerçekten cok şaşırdım. Nasıl çözersin bilemiyorum pis insanlar kolay kolay düzelmiyor. Ben olsam olay çıkartırdım sanırım, midemi bulandırıyorsun derdim. Benim eşimde arada sırada ayakta tuvaletini yapardı, ciddi şekilde uyardım katlanabilecegim birşey degil şuan yapmıyor.

Herseyede boşanılirsa ohooooo ortada evli çift kalmaz ki çünkü 4 4 luk insan olmaz. Dullardan geçilmez ülke
Boşanmayı hiç düşünmedim..
Düzelir diye bakıyorum sadece onu kendisine getirecek bu pislikten arındıracak bir yöntem arıyorum..

Bir de su acidan bakalim bu adamla korona doneminde yasamak

Konu sahibine ve cocuguna Allah yardim etsin .

Yaptıkları çok umursamaz ve kaba tabirle pis ama yumuşak konuşun güzel dille söyleyin yapmaz sa sert olun tavır alın trip yapın vs vs illa duzelır zor şeyler değil yabi dus alcak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…