- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
- Konu Sahibi Hinata hyuga
-
İç sıkıntıdan kastınız nedir? Yani size iç mi sıkılıyor diyor yoksa anlattıklarından siz mi iç sıkılması olarak yorumluyorsunuz. Biz de bi dönem eşimle ayrı şehirlerdeydik ama her gün görüntülü konuşuyorduk. Konuşmak istemediğimiz zamanlar oluyordu şu an konuşasım yok dediğimiz de bir birimizin üzerine gidip neyin var noldu diye hiç sıkmadık. İnşirah suresini siz ve eşiniz bol bol oyun iç sıkılmasına en iyi gelen duadır.Merhaba hanımlar. Eşimle 2 3 aylığına farklı şehirlerdeyiz ve bu ara eşimin iç sıkıntıları olmaya başlamış. Uzak mesafeden ona nasıl destek olabilirim. Nasıl dua edeyim. Onu nasıl dine teşvik edebilirim.
Ben iç sikintilarima namaz ,dua, tevekkülle çare buldum, tavsiye ederimMerhaba hanımlar. Eşimle 2 3 aylığına farklı şehirlerdeyiz ve bu ara eşimin iç sıkıntıları olmaya başlamış. Uzak mesafeden ona nasıl destek olabilirim. Nasıl dua edeyim. Onu nasıl dine teşvik edebilirim.
Evet ama terapiye git desem gider mi bilemiyorumİç sıkıtıdan kastınız ne?
Dine de yönlendirin ama terapi de bir seçenek olsun, derim.
Ben de üstüne gitmek istemiyorum. Kendisi de dedi biraz yalnız kalmak istiyorum falan ama ben de endişeleniyorum onun için. Sizce üstüne düşmeyeyim mi çok fazla yoksa ilgileneyim mi? Ben de bilemedim ne yapacağımı. Biraz depresyonumsu bi şeyler olmuş. Maddi olarak da sıkıntı çekiyoruz biraz acaba onun da mı etkisi oldu bilemiyorumİç sıkıntıdan kastınız nedir? Yani size iç mi sıkılıyor diyor yoksa anlattıklarından siz mi iç sıkılması olarak yorumluyorsunuz. Biz de bi dönem eşimle ayrı şehirlerdeydik ama her gün görüntülü konuşuyorduk. Konuşmak istemediğimiz zamanlar oluyordu şu an konuşasım yok dediğimiz de bir birimizin üzerine gidip neyin var noldu diye hiç sıkmadık. İnşirah suresini siz ve eşiniz bol bol oyun iç sıkılmasına en iyi gelen duadır.
Ben de o şekilde rahatlıyorum. Biliyorum terapist desteği falan da alınmalı ama sizce onu nasıl teşvik edebilirim. Söylüyorum ama tamam diyip geçiştiriyorBen iç sikintilarima namaz ,dua, tevekkülle çare buldum, tavsiye ederim
Zor bi çocukluk geçirmiş ve ben de biraz endişeli bi yapım olduğundan üzerine çok titriyordum. O yüzden bana anlatmamış ama genel olarak hep böyle sıkıntıları varmış. Çok üzüldüm anlatmadığı ve yanında olamadığım için. Dediğiniz gibi sanırım gerekliBence bir doktora yönlendirin eşinizi. Bu iç sıkıntılarının sonu ağır ataklara çıkabiliyor. Ne kadar erken önlem alırsanız o kadar iyi.
bence yanına git kendini dinlemesin kötü sonuclar olmasın.Ben de üstüne gitmek istemiyorum. Kendisi de dedi biraz yalnız kalmak istiyorum falan ama ben de endişeleniyorum onun için. Sizce üstüne düşmeyeyim mi çok fazla yoksa ilgileneyim mi? Ben de bilemedim ne yapacağımı. Biraz depresyonumsu bi şeyler olmuş. Maddi olarak da sıkıntı çekiyoruz biraz acaba onun da mı etkisi oldu bilemiyorum
Nereye gitti ki bu adam?Çok detay vermemişsiniz.Aranizdaki sıkıntı tam olarak ney?Ben de üstüne gitmek istemiyorum. Kendisi de dedi biraz yalnız kalmak istiyorum falan ama ben de endişeleniyorum onun için. Sizce üstüne düşmeyeyim mi çok fazla yoksa ilgileneyim mi? Ben de bilemedim ne yapacağımı. Biraz depresyonumsu bi şeyler olmuş. Maddi olarak da sıkıntı çekiyoruz biraz acaba onun da mı etkisi oldu bilemiyorum
Tatlım uzun süreli veya şiddetli bir durum ise kesinlikle terapi. (Ben de inançlıyım dua vs etkili olur mu olur ama bu konuya burda girmek istemem,bence sen de girme. Dua kısmına yazabilirsin o konuda)Ama direk dine teşvik konusuna şöyle katılmıyorum tıbbi bir sebep var mı önce o araştırılmalı.Ben de üstüne gitmek istemiyorum. Kendisi de dedi biraz yalnız kalmak istiyorum falan ama ben de endişeleniyorum onun için. Sizce üstüne düşmeyeyim mi çok fazla yoksa ilgileneyim mi? Ben de bilemedim ne yapacağımı. Biraz depresyonumsu bi şeyler olmuş. Maddi olarak da sıkıntı çekiyoruz biraz acaba onun da mı etkisi oldu bilemiyorum
Şöyle ki zor bir çocukluk geçirmiş. Benim biraz fazlaca üzerine titreyen bir yapım var. O yüzden bazı şeyleri bana anlatmamış ama genel olarak varmış böyle sıkıntıları. Bana anlatmamış. Şimdi de ayrılınca çok yalnız kaldı üzerine de bazı maddi sıkıntılarımız başladı. Bunlardan dolayı tetiklendiğini düşünüyorum. Terapiste git desem onu da yapmaz. Ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. Dine teşvik olayı da belki biraz gönlü ferahlar diyeİc sıkıntısından dine teşviğe nasil geçtiniz? Bir sebebi, tetikleyen birşeyi olmalı
Aramızda sıkıntı yok. Okul için şehir dışına gitti. Okul bitene kadar ayrıyız sadece. Yani 2 3 ay. Biraz yalnız kalmak istiyorum falan dedi. Konuştuklarından anladığım kadarıyla biraz depresyona girmiş gibi hissettim. Nasıl destek olabilirim bilmiyorumNereye gitti ki bu adam?Çok detay vermemişsiniz.Aranizdaki sıkıntı tam olarak ney?
Çok teşekkür ederim. O zaman uygun bi zamanda kesinlikle terapist desteği alalımTatlım uzun süreli veya şiddetli bir durum ise kesinlikle terapi. (Ben de inançlıyım dua vs etkili olur mu olur ama bu konuya burda girmek istemem,bence sen de girme. Dua kısmına yazabilirsin o konuda)Ama direk dine teşvik konusuna şöyle katılmıyorum tıbbi bir sebep var mı önce o araştırılmalı.
Üzerine gitmemeni öneririm. Kendi haline bırak ve lütfen başka bir şey olmadığından da emin ol.Şifa dilerim.
Din içerikli konuşmalar için Dua bölümü uygun. Farklı bir öneri vs varsa yardımcı olunur ama salt din,dua ise bdv yeri değil.Şöyle ki zor bir çocukluk geçirmiş. Benim biraz fazlaca üzerine titreyen bir yapım var. O yüzden bazı şeyleri bana anlatmamış ama genel olarak varmış böyle sıkıntıları. Bana anlatmamış. Şimdi de ayrılınca çok yalnız kaldı üzerine de bazı maddi sıkıntılarımız başladı. Bunlardan dolayı tetiklendiğini düşünüyorum. Terapiste git desem onu da yapmaz. Ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. Dine teşvik olayı da belki biraz gönlü ferahlar diye
Ah gidebilsem keşke. Şu an mümkün durmuyor ama günübirlik bile olsa gidip geleceğimbence yanına git kendini dinlemesin kötü sonuclar olmasın.
Salt din önerisi değil nasıl davranmam gerektiğine dair de yardım istiyorumDin içerikli konuşmalar için Dua bölümü uygun. Farklı bir öneri vs varsa yardımcı olunur ama salt din,dua ise bdv yeri değil.
Aramızda sıkıntı yok. Okul için şehir dışına gitti. Okul bitene kadar ayrıyız sadece. Yani 2 3 ay. Biraz yalnız kalmak istiyorum falan dedi. Konuştuklarından anladığım kadarıyla biraz depresyona girmiş gibi hissettim. Nasıl destek olabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?