• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iddia aşkı

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Konu başlıgından anladigniz gbi eşim iddia oynuyor. Ama çok abartıyo akşam eve geldiginde telefon elinden düşmüyor sürekli kavga ediyoruz iddia söz konusu olunca o herşeye tamam aşkım diyen adam birden çok farkli oluyor of senle ugraşamam flan. Küstgmde yanıma gelmek yerine iddia kuponu yapıyor. 2 krre gittim evden bdaha oynamicam söz dedi yine başladi sadece haftasonu dedim yine hergun oynamaya başlamış ve tutturuyor tutturdgu parayla da oynuyor bugune kadar çogu kez tutturmuş ama bikere söylemedi bana. Zaten adam akilli konuşamiyoruz bile aklii hep iddiada bisey diyorum hii ne dedin diyor. Butun aksam evdeyiz biyere de cikmiyorrr ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapmaliyim ?

Sizi korkutmak gibi olmasın; ama bu iddia olayı ciddi bir hastalik. Çevremde sadece bu sebeple boşanan pek çok aile var. Yol yakınken profesyonel bir desteğe ikna edin eşinizi. Pek yakında sizi bile tanimayabilir çünkü..

Sizi korkutmak gibi olmasın; ama bu iddia olayı ciddi bir hastalik. Çevremde sadece bu sebeple boşanan pek çok aile var. Yol yakınken profesyonel bir desteğe ikna edin eşinizi. Pek yakında sizi bile tanimayabilir çünkü..

Kaç gundur aramiz limoni ama bunun farkinda bile degil kendisi ve ben aramiz bozukken uyuyamiyorum ama o cok iyi uyuyor. Dun ogrendim bu kadar oynadigini ve kazandigini senle evde goruscez dedim ama daha konuyu acmadan beyazlari neden yikamadn diye tartisma cikardi benle muhattap olma dedi şok oldum ya. Sonra gitti uyudu. Anlamiyorum bi birakiyo tekrar basliyorr. Yarin gidecem evden haber alamasin bakalim ne oluuo ama buda gecerli biseymi blmiyorim yarn yemek var ailesiyle oof

Kaç gundur aramiz limoni ama bunun farkinda bile degil kendisi ve ben aramiz bozukken uyuyamiyorum ama o cok iyi uyuyor. Dun ogrendim bu kadar oynadigini ve kazandigini senle evde goruscez dedim ama daha konuyu acmadan beyazlari neden yikamadn diye tartisma cikardi benle muhattap olma dedi şok oldum ya. Sonra gitti uyudu. Anlamiyorum bi birakiyo tekrar basliyorr. Yarin gidecem evden haber alamasin bakalim ne oluuo ama buda gecerli biseymi blmiyorim yarn yemek var ailesiyle oof

Durum gerçekten ciddi görünüyor. Anladiğim kadariyla saçma bir şeyden tartişma çikarip, onu kendi haline birakmanizi sağliyor. Böylece iddia oynarken ona karişmayacaksiniz..

Dediğim gibi, durum daha da ciddileşmeden bi şekilde bu yüzden nice ailelerin dağildiğini, insanlarin ellerindeki her şeylerini kaybettiğini görmesini sağlayin. Gercekten bağimli oldugunu kabul etmeden ve profesyonel destek almadan, küserek, tehdit ederek biraktiramazsiniz. Bir yerde algilari ve gerçeklik duygusu kapanmiştir muhtemelen. Allah yardimciniz olsun, çok zor..

Durum gerçekten ciddi görünüyor. Anladiğim kadariyla saçma bir şeyden tartişma çikarip, onu kendi haline birakmanizi sağliyor. Böylece iddia oynarken ona karişmayacaksiniz..

Dediğim gibi, durum daha da ciddileşmeden bi şekilde bu yüzden nice ailelerin dağildiğini, insanlarin ellerindeki her şeylerini kaybettiğini görmesini sağlayin. Gercekten bağimli oldugunu kabul etmeden ve profesyonel destek almadan, küserek, tehdit ederek biraktiramazsiniz. Bir yerde algilari ve gerçeklik duygusu kapanmiştir muhtemelen. Allah yardimciniz olsun, çok zor..

Nasil bir yardim aldirtmaliyim ki ??? Herseye bi cevabim olan ben bunu bilmiyorum

Nasil bir yardim aldirtmaliyim ki ??? Herseye bi cevabim olan ben bunu bilmiyorum

Yani ben de çok emin değilim.. Aile büyüklerinin konuşmasi ters teper. Eşinizin yakin, samimi bir arkadaşi yok mu bu işlerden uzak, sözünü sayacaği birisi? Ondan yardim isteseniz? Ama o da çok işe yaramayabilir.

Bir de internette iddia bağimliliği olarak araştirin derim. Muhtemelen belli psikolog araştirmalari, tavsiyeleri vardir bu konuda.

Bu ciddi ciddi bir rahatsizlik ve bir yandanda kumar.
Ailenize buyuk problemler acabilir.
Ya biraksin oynamayi ya da evliliginden vazgecsin.
Belki paikolojik tedavi cozum olur, Allah yardimciniz olsun.

Yani ben de çok emin değilim.. Aile büyüklerinin konuşmasi ters teper. Eşinizin yakin, samimi bir arkadaşi yok mu bu işlerden uzak, sözünü sayacaği birisi? Ondan yardim isteseniz? Ama o da çok işe yaramayabilir.

Bir de internette iddia bağimliliği olarak araştirin derim. Muhtemelen belli psikolog araştirmalari, tavsiyeleri vardir bu konuda.

Boşanmayi düsünüyorum bu onu 3.uyarışım cocugumu olmuyor 1.5 senedir o boş işlerle ugrasirken ben tedavilere koşuyorum sizcede saçma degilmi

Bu ciddi ciddi bir rahatsizlik ve bir yandanda kumar.
Ailenize buyuk problemler acabilir.
Ya biraksin oynamayi ya da evliliginden vazgecsin.
Belki paikolojik tedavi cozum olur, Allah yardimciniz olsun.

Psikolojik tedavi sanmıyorum zevkmiş bu istediginde birakirmis ama istemiyormus bu 3.tartismamiz skldm artik

Boşanmayi düsünüyorum bu onu 3.uyarışım cocugumu olmuyor 1.5 senedir o boş işlerle ugrasirken ben tedavilere koşuyorum sizcede saçma degilmi

Hiçbir boşanma güzel boşanma değil; ama böyle bir durumda çocuğunuzun olmamasi tanrinin bir lütfu bence. Düzelmeyeceğine inaniyorsaniz -ki ben bu kadar derine battiktan sonra her şeyini kaybetmeden tövbe edenini görmedim- kaçin kurtulun bence. Sevgi bi yere kadar. Kendine ve size saygisi olan bi adam bu derece bağimli olmaz zaten.

Hiçbir boşanma güzel boşanma değil; ama böyle bir durumda çocuğunuzun olmamasi tanrinin bir lütfu bence. Düzelmeyeceğine inaniyorsaniz -ki ben bu kadar derine battiktan sonra her şeyini kaybetmeden tövbe edenini görmedim- kaçin kurtulun bence. Sevgi bi yere kadar. Kendine ve size saygisi olan bi adam bu derece bağimli olmaz zaten.

Kuzenimin eşide aybi derecede idda oynuyor ama kuzenim sikayetci degil. Ben sikayetci oldugmdada eşim kuzenin bisey demiyo kocasina sen neden diyosun oluyo anlamadim bende.

O zaman sizin icin defalarca tartismaniza ragmen bu zevkinden vazgecmiyorsa, siz ondan vazgecin bakalim.
Biraz ciddi davrandiginizda belki burnu surter...

Çocukca gelecek ama bi not biraktim herseyi aciklayan ve ciktim evden. Aksam da evde olmayacagim. Bakalim ne yapacak ama 1 ay oynamiyor sonra tekrar basliyooor oof...

Sizin eşiniz şu anda kazanıyor ve bunun keyfi var onda anladığım.
Ama bu işin kazananı yok aslında.
Kayıplar çok daha ciddi oluyor.
Kaybettikçe hırslanıyor insanlar.
Daha çok oynayıp daha çok batıyorlar.
İnşallah olmaz..

Bir de kumar bu..
Ne kadar bereketi olur ki kumar parasının..
Bağımlılık için tedavisi de var.
Dürtü kontrolünü sağlıyorlar ve bunun ilacı da var..
Bir ay bırakıyor diyorsunuz da bıraktığını düşünemiyorum ben. Sadece sizi kaybetmemek için öyle söylüyor olabilir..

Back
X