• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iddia aşkı

Boşanmayi düsünüyorum bu onu 3.uyarışım cocugumu olmuyor 1.5 senedir o boş işlerle ugrasirken ben tedavilere koşuyorum sizcede saçma degilmi

valla son bir şans ver artık psikolağamı gider başka birşey mi yapar bilmem...bu hayatta sende mutlu huzurlu olmayı hakediyorsun..sevgin bittiyse oda vazgeçmiyorsa boşan bencede...

valla son bir şans ver artık psikolağamı gider başka birşey mi yapar bilmem...bu hayatta sende mutlu huzurlu olmayı hakediyorsun..sevgin bittiyse oda vazgeçmiyorsa boşan bencede...

Seviyorum ama boyle evlilik yrumez yurumuyo hala benm sucum yok diyor sen can skntisindan bosanalm diyorsun flan diyo

ah ah bende konu açmıştım buraya iddayla ilgili benim esimde oynadı ve 45 milyar borç acti şimdi oynamıyor oduyor o borcunu boşu boşuna herseyden kisip o borcu odemeye çalışıyoruz

ah ah bende konu açmıştım buraya iddayla ilgili benim esimde oynadı ve 45 milyar borç acti şimdi oynamıyor oduyor o borcunu boşu boşuna herseyden kisip o borcu odemeye çalışıyoruz

Deneyiminize dayanarak siz ne öneriyosunuz bnm kafam çok karışık boşanmak istedigimi soyledm

Back
X