- Konu Sahibi MissKitty86
-
Önceden böyle degildi. Adam kafayi yedi resmen durup durup sacma kavga sebepleri cikariyor10 senede düzelmemiş bu saaatten sonra düzelir mi sence?
10 sene önceki gerdeğin hesabını şimdi sormak ne saçma yahu bi yaşıma daha girdim
Iste icimden cikmazki... haftaya avukata gidip bilgi almayi düsünüyorumEski konularını bilmiyorum da eşin terbiyesizmiş.
Düzeldi diyelim ki tüm bunları affedebilecek misin?
Bende diyorum kendisine. Iyi degilsin diyorum tedavi ol diyorum ama o beni sucluyor. Ben onu bu hale sokuyormusum.Kocamız bir ruh hastası
Ciddiyim psikolojik bir rahatsızlığı var bence bir doktora görünsün
Onu diyorum işte.Iste icimden cikmazki... haftaya avukata gidip bilgi almayi düsünüyorum
Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizdeKusura bakmayın çüşş demekten alamadım kendimi.
Bu erkekler de hoşlar kendileri her çiçekten bal almaya kalksın sonra ilk olmak istesinler kadının hayatında, ama cinsel anlamda ama sevgili olarak hic fark etmez.
Ay sinirim bozuldu gerçekten 10 sene olmuş neyin güvensizliği hala psikolojik sorunlu galiba.
Allah yardımcınız olsun inşallah cok zor böyle bir adamla bir ömür.
Önceden böyle degildi, kafayi yedikce yedi. Ne yapacam ben ya, avukata gidip danismak istiyorum ama öyle efendi bir sekilde bosanacak tip de degilBu saatten sonra düzelmez bacım. 10 sene sende de iyi sabır varmış.
Bakın siz de yok(muş) diyebilirsiniz. Yani kesin bir şekilde olup olmadığını bilemezsiniz.Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?