Esimin iftirasi

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba, önceki konumda bahsetmistim esimle büyük kavgalarimiz oluyor ve ne yazikki küfürlesiyoruz. En son kavgamizda esim bana iftira atti. Kendisinin benim ilkim oldugunu nerden bilebilirmis. Biz 10 küsür senelik evliyiz ve zaten kücük yasta evlendim. Esim benim gercekten ilk sevgilimdi zaten öyle olmasaydi bunu ona söylerdim. Ama kendisi bu konulara takik. Ben kimsenin ikincisi olmam diyor ara ara konu acildiginda, öyle olacagina hic evlenmezdim diyor. Hani sanki benim agzimi yokluyor. Bunca sene evliyiz bunu bana söylemesi cok zoruma gitti. Artik gercekten yürümeyecek gibi, iki cocugum var iste. Ne yapacagim ben arkadaslar, bu ruh hastasi paranoyak adam düzelirmi?

Kusura bakmayın çüşş demekten alamadım kendimi.
Bu erkekler de hoşlar kendileri her çiçekten bal almaya kalksın sonra ilk olmak istesinler kadının hayatında, ama cinsel anlamda ama sevgili olarak hic fark etmez.
Ay sinirim bozuldu gerçekten 10 sene olmuş neyin güvensizliği hala psikolojik sorunlu galiba.
Allah yardımcınız olsun inşallah cok zor böyle bir adamla bir ömür.

Ömür törpüsü bu adamlar, yazık gerçekten... 10 sene değişmeyen adam daha da beter arsızlaşır... ilk sevgili ya da degil, kusura bakmasin da sen onun ailesisin, ötesi yok... Bu adamlara bu kadar yüz verdiğimiz icin sorun oluyor bence...

Bu saatten sonra düzelmez bacım. 10 sene sende de iyi sabır varmış.

Galiba erkeklerin yarisinda var bu problem benim tanıdıklarmn eslerininde boyle soylediklerni benmle paylasmslardi zor bir durum gercekten hele sizinki daha bi zor 10 sene az bi sayi degl demekki esinz ztn kafasnda bitrms sizden bi hamle bekliyo boyle davranyosa

Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizde

Sizde eşinize, "Sen benim ilkimdin ama ben kimsenin ikincisi, üçüncüsü bilmem kaçıncısı olamam," deyiverin.

Geçmişinizin kendisini ilgilendirmemesi ayrı bir konu ama açmayayım şimdi mübarek gün ağzımı.

Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizde
Bakın siz de yok(muş) diyebilirsiniz. Yani kesin bir şekilde olup olmadığını bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…