Esimin iftirasi

10 sene sonra mi gelmiş aklına? Ne güzel ikinci değilsin de o zaman. Kimse bir kadının namusuna laf edemez veley ki kocası olsun. Sakın ezilip büzülme dik dur. Alttan aldıkça üstüne çıkar.

10 senede anca mı karar vermiş buna? Hayırdır yani bi bahane arayışında mı ne?!!

Küçük yaşta evlen kızla, hayatını mahvet, otorite kur üzerinde ve içinde ki ilkelliği sınırsızca kus.
Sırf bahane arıyor. Alkol ya da madde var mı eşinizde? Yoksa daha zor bir psikolojik rahatsızlığı var demektir. Kendinizi güvenceye alın bir an evvel ve uzaklaştıktan sonra ona tedaviyi önerin.

Hayir alkol uyusturucu yok. Düpedüz hasta iste. Bende öyle düsündüm, bosanma davasi acacagim. Gidecegim ve sadece tedavi olup bana iyilestigine dair rapor gösterirse deneyebilirim

Acaba başka sı mı var hayatında dava falan mı actirtmaya çalışıyor size bu ne biçim adam nasıl düşünür böle seyler onu siz düşünüp bulacasiniz ..

Demek kafasında neler neler kuruyor.zannedersem size söylediği buz dağının görünen yüzü. Aklındaki herşeyi söylese biter biliyor saklıyor. Sadece geçmişle ilgili şüpheler olduğuna inanmadım nedense

2 çocuğunuz olduğu için sürdürme sebebinizi ve düzelirse sürdürebilirimi anlıyorum da. Ne bileyim yazık 10 senenize ve gelecek yıllarınıza. Yani maddi durumunuzu ve çocuklarınızın babalarına düşkünlüğünü(eşiniz ilgili bir babamı) hiç bilemiyorum. Ama yine de bir tavsiye vereyim. Boşanmaya kesin karar verirseniz davayı açmadan önce azıcık güvenilir kanıt, delil ve şahitleriniz olsun lütfen.

Burda bir çok konu okuyorum amaaa,
bunaaa pesss dedim ve şoka girdimm...

Kusura bakmayin ama Yaziklar olsun eşinize..

Tedavi olsun bence esiniz. 10 yil oncenin konusunu bugun konusmak hic mantikli degil. Ayrica birine camur atmadan once her zaman kendi elin kirlenir diye bir cumle var. Kendisinin ilki siz misiniz ki beyefendi bu kadar kafaya takiyor ne sacma.

kendi yeni bi haltlar yediği için herkesi kendi gibi sanıyor bence.

aldatılıyor olabilirsiniz. ters psikoloji yapıyor aklınca. sizi kafasında kendince değersizleştirerek kendini suçsuz çıkarmaya çalışıyor olabilir. "o da zaten bana yalan söyledi benim aldatmamı hak etti. ben yalan söyleyebiliyorsam belki o da bana söylemiştir." gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…