Esimin iftirasi

bu kadar yıl sonra olması bana "kişi kendinden bilir işi" sözünü çağrıştırıyor. kendisi aldatıyor olmasın sakın. konu sahibesi düşsün bakalım peşine.
Valla benimde aklıma geldi ama yazmıyım demiştim.

Ahlaksız.

10 sene geçmiş, 10 sene önceki duygusal ve cinsel hayatınızın bunalımına mı girmiş. Jeton köşeliyse demek. Bi düşmediler kadınların yakasından yobazlar. Zorla mı vermişler sizi ona evlenmeseymiş. 2 çocuğu yaparken ilki sonu düşünmemiş şimdi mi takmış kafasına. Af edersiniz ama düzelse de bi halt olmaz

Öncesinde varsa bile bunca senemi heba ettikten sonra mi konu olur. Kafayi yiyecem ya bundan her kötülük beklenir artik
Evet iş büyürse çirkinleşip ailenize de anlatıp iftira atabilir.
Bence siz şimdiden yakınlarınıza söyleyin. Dayanamıyorum artık iftira da atmaya başladı diyin.

Ne saçma bir şey. Sizinle evlenme sebebi onun sizin ilkinizin olduğunu düşünmesiymiş? Ömür geçer mi böylesiyle bilemedim.

'Ben kimsenin ikincisi olamam' dediğinde siz de 'Merak etme hayatıma biri girse de sen hep 'birinci' olarak kalacaksın. Yerin sabit, 'ikincilik' sıfatından korkman yersiz. Başkasının derdine üzülüyorsun.' deseniz güzel olabilir aslında ama siz yine de demeyin. Eşiniz garip biri, ne yapacağı belli olmaz.

Cok cok haklisiniz. Umarim fazla zorluk cikarmadan kurtulurum artik gercekten yeter. En son bunuda duydum, gurursuz onursuz birsey oldum ciktim. En kötüsüde benide kendisine benzetiyor

Siz eşinizin ilk sevgilisi misiniz? 10 senelik evlisiniz üstüne üstlük 2 de çocuk var. Şimdi mi bunu sorguluyor. Ayrıca diyelim ki hayatınızda ilk kişi eşiniz değil, ne yani bunu öğrenince sizi boşayacak mı? Allah kocanıza akıl fikir size de sabır versin. Böyle birine tahammül etmek zor olmalı...

Aynen maalesef ne yapacagi belli degil, ruh hastasi. Ben kendimi ve cocuklarimi ondan nasil koruyacagim onu bulmam lazim. Haftaya avukata gidecem ama bize zarar gelmeden nasil gönderebilirim onu bilmiyorum

Evet öyle birsey ögrenirse bosarmis

Eşiniz ağır hasta, hala düzelir mi diye sormanız çok düşündürücü...
Hindistan'da bı adam karısının genital organına işe gittiğinde asma kilit takıyormuş. Dünya yer yerinden oynamıştı.
Kafa aynı o kafa...

Cok cok haklisiniz. Umarim fazla zorluk cikarmadan kurtulurum artik gercekten yeter. En son bunuda duydum, gurursuz onursuz birsey oldum ciktim. En kötüsüde benide kendisine benzetiyor
Burda kolay kolay kimseye boşan demem kendimde o haddi görmem ama sizin gerçekten acilen bir karar vermeniz lazım, bu düşünce yapısındaki hasta bir insanla yaşamanız çok mümkün gözükmüyor

Eşiniz saçmalamanın son raddesinde artık 10 sene önceki gerdek gecesini hatırlamıyor mu adam? Sevgilisi olsanız neyse diyeceğim ama iki çocuğunun annesisiniz bukadarı da ayıp artık !

Düzelmez canım.. Hangimizin ki düzeldi ki..

Ben senin ilkin miyim deseydiniz keşke

Benim esimin ikinci dile getirisi. Cok terbiyesizlesti artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum
Arkanızdan eşinize konuşanlar mı var acaba??

Bence birileri sizin kuyunuzu kazıyor...dikkatli olun, bir iftira felan olabilir...sizin kulağınıza gelememiş olabilir

yoksa durduk yere adam niye böyle birşeyi dile getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…