Esimin iftirasi

Ben hamleyi haftaya avukata gidip yapacagim, bakalim ne olacak

Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizde
Peki siz neden demediniz ben nereden bileyim senin ilkin olduğunu diye.
Resmen kavga çıkartıp boşanalım demeniz icin fırsatlar yaratıyor terbiyesiz Ahlaksız.

2 tane çocuğunuz var ilki ikincisi mi kalmış Allah aşkına, velev ki ikincisi olsanız ne olur.

Peki siz neden demediniz ben nereden bileyim senin ilkin olduğunu diye.
Resmen kavga çıkartıp boşanalım demeniz icin fırsatlar yaratıyor terbiyesiz Ahlaksız.
Dedim tabi, kendisi bana birsey ispatlamak zorunda degilmis. Onu bilen biliyormus. Bizim yasam tarzimiz cok farkliydi ondan süphelenibilirmis

Ben hamleyi haftaya avukata gidip yapacagim, bakalim ne olacak
Bende 4 senelik evliyim siznde dedgnz gbi kucuk evlendk esimle bir sene durduk askere gitti esim askerdeyken bizimde basimiza geldi bna boyle biseyi dile getrdi ve ben yıkldm oyuzden sizi cok iyi anlyorm snra ben bittigini soyledm mdm oyleyse ztn yurmez bu seklde bi iftirayla flan dedim birde ben kacmstm esime dusunsenze kaciyosnz yasnz 17 asker yolu bekliyosnz gidicek kapm yok snrasnda anladi tabi kafasna dank etti yalvardi sukur ondan snrada asla boyle seylerin konusu aclmadi bile ozmanlarıda esimin yasina verdim artk insan olgnlastkca anlyo bazi seyleri ama sizinki olms 10 sene 10 sene snra boyle seyleri demesi cok yanls ilk ewlendgnz zmanlar olsaydi duzelrsinz derdm ama bu saattn snra duzelmez gbi

Evet onca seneme yazik, ona cok deger verdim ama karsiligi bu oldu...

Dedim tabi, kendisi bana birsey ispatlamak zorunda degilmis. Onu bilen biliyormus. Bizim yasam tarzimiz cok farkliydi ondan süphelenibilirmis
Tövbeler olsun ya Rabbim sizin kocanız gerçekten ruh hastası başka açıklaması olamaz.
2 çocuk olmuş, 10sene geçmiş şimdi mi olmayan beynine birseyler dank etmiş Allah'ım akıl fikir versin eşinize inşallah.
Bekara boşamak kolay derler, bekar değilim evliyim ama böyle hayat gecmez bacım bir an önce uzak dur bu adamdan benim fikrim.
Cidden sinirim bozuldu ne kadar kişiliksiz bir insan karaktersiz.

Eşin aslan burcumu.. 2. olmazmışşş

Benim esimin ikinci dile getirisi. Cok terbiyesizlesti artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum

Bu adamin böyle paranoyak düsüncelerini dönem dönem cekiyorum iste senelerdir. Avukata gidecegim ama biliyorum büyük rezillikler yapar

Başlığı görünce insan karısına ne konuda iftira atabilirki dedim.
Namusunuza mı atıyor yani?
Hayır ondan önce sevgiliniz olması namussuzluk değil zaten o ayrı da, adam neyin hesabında onu anlamadım.
10 yıllık eşine söylenecek şeyler mi bunlar?
Delirmiş olmalı.

Peki bu düşüncelerinin kaynağı ne? Ne oldu yada ne duydu da böyle bişey soruyor? Bu kadar yıl sonra çok mantıksız.Madem güvenmeyecektin neden evlendin diye sorarlar adama.

Bu adamin böyle paranoyak düsüncelerini dönem dönem cekiyorum iste senelerdir. Avukata gidecegim ama biliyorum büyük rezillikler yapar
Asıl rezil kendisi canım ne yaparsa yapsın boşversene.
Böyle bir hayat çekilir mi en iyi sen bilirsin.
Kaldi ki çocuklarınız ne kadar psikolojik olarak sağlıklı olacak bu ortamda?
Iyi düşün taşın arkadaşım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Eşine Allah korkususu, vicdan, merhamet versin inşallah tez vakitte.

durup durup böyle gereksiz sebeplerden kavga çıkartıyorsa halk arasında "bir kaşıntısı var" deriz.10 senelik gerdek yeni mi gelmiş aklına.bakireydiniz değildiniz 10 sene ve 2 çocuktan sonra mı takmış kafaya terbiyesiz.

Peki bu düşüncelerinin kaynağı ne? Ne oldu yada ne duydu da böyle bişey soruyor? Bu kadar yıl sonra çok mantıksız.Madem güvenmeyecektin neden evlendin diye sorarlar adama.
bu kadar yıl sonra olması bana "kişi kendinden bilir işi" sözünü çağrıştırıyor. kendisi aldatıyor olmasın sakın. konu sahibesi düşsün bakalım peşine.

Keske öyle bir kaynak olsa en azindan banada bahane olur. Alakasiz bir konudan kavga ediyorduk bu lafi etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…