- Konu Sahibi MissKitty86
-
Ben hamleyi haftaya avukata gidip yapacagim, bakalim ne olacakGaliba erkeklerin yarisinda var bu problem benim tanıdıklarmn eslerininde boyle soylediklerni benmle paylasmslardi zor bir durum gercekten hele sizinki daha bi zor 10 sene az bi sayi degl demekki esinz ztn kafasnda bitrms sizden bi hamle bekliyo boyle davranyosa
Peki siz neden demediniz ben nereden bileyim senin ilkin olduğunu diye.Evet en zoruma giden de bunca sene sonra bana güvenmemesi. Kendisinde benden önce sevgilisi yokmus, ki o da kücük yastaydi evlendigimizde
Önceden böyle degildi, kafayi yedikce yedi. Ne yapacam ben ya, avukata gidip danismak istiyorum ama öyle efendi bir sekilde bosanacak tip de degil
Hani derler ya bilmem kimin aklı ya içerken ya sicarken hesabı olmus10 senede düzelmemiş bu saaatten sonra düzelir mi sence?
10 sene önceki gerdeğin hesabını şimdi sormak ne saçma yahu bi yaşıma daha girdim
Dedim tabi, kendisi bana birsey ispatlamak zorunda degilmis. Onu bilen biliyormus. Bizim yasam tarzimiz cok farkliydi ondan süphelenibilirmisPeki siz neden demediniz ben nereden bileyim senin ilkin olduğunu diye.
Resmen kavga çıkartıp boşanalım demeniz icin fırsatlar yaratıyor terbiyesiz Ahlaksız.
Bende 4 senelik evliyim siznde dedgnz gbi kucuk evlendk esimle bir sene durduk askere gitti esim askerdeyken bizimde basimiza geldi bna boyle biseyi dile getrdi ve ben yıkldm oyuzden sizi cok iyi anlyorm snra ben bittigini soyledm mdm oyleyse ztn yurmez bu seklde bi iftirayla flan dedim birde ben kacmstm esime dusunsenze kaciyosnz yasnz 17 asker yolu bekliyosnz gidicek kapm yok snrasnda anladi tabi kafasna dank etti yalvardi sukur ondan snrada asla boyle seylerin konusu aclmadi bile ozmanlarıda esimin yasina verdim artk insan olgnlastkca anlyo bazi seyleri ama sizinki olms 10 sene 10 sene snra boyle seyleri demesi cok yanls ilk ewlendgnz zmanlar olsaydi duzelrsinz derdm ama bu saattn snra duzelmez gbiBen hamleyi haftaya avukata gidip yapacagim, bakalim ne olacak
Evet onca seneme yazik, ona cok deger verdim ama karsiligi bu oldu...Ömür törpüsü bu adamlar, yazık gerçekten... 10 sene değişmeyen adam daha da beter arsızlaşır... ilk sevgili ya da degil, kusura bakmasin da sen onun ailesisin, ötesi yok... Bu adamlara bu kadar yüz verdiğimiz icin sorun oluyor bence...
Tövbeler olsun ya Rabbim sizin kocanız gerçekten ruh hastası başka açıklaması olamaz.Dedim tabi, kendisi bana birsey ispatlamak zorunda degilmis. Onu bilen biliyormus. Bizim yasam tarzimiz cok farkliydi ondan süphelenibilirmis
Eşin aslan burcumu.. 2. olmazmışşşMerhaba, önceki konumda bahsetmistim esimle büyük kavgalarimiz oluyor ve ne yazikki küfürlesiyoruz. En son kavgamizda esim bana iftira atti. Kendisinin benim ilkim oldugunu nerden bilebilirmis. Biz 10 küsür senelik evliyiz ve zaten kücük yasta evlendim. Esim benim gercekten ilk sevgilimdi zaten öyle olmasaydi bunu ona söylerdim. Ama kendisi bu konulara takik. Ben kimsenin ikincisi olmam diyor ara ara konu acildiginda, öyle olacagina hic evlenmezdim diyor. Hani sanki benim agzimi yokluyor. Bunca sene evliyiz bunu bana söylemesi cok zoruma gitti. Artik gercekten yürümeyecek gibi, iki cocugum var iste. Ne yapacagim ben arkadaslar, bu ruh hastasi paranoyak adam düzelirmi?
Benim esimin ikinci dile getirisi. Cok terbiyesizlesti artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorumBende 4 senelik evliyim siznde dedgnz gbi kucuk evlendk esimle bir sene durduk askere gitti esim askerdeyken bizimde basimiza geldi bna boyle biseyi dile getrdi ve ben yıkldm oyuzden sizi cok iyi anlyorm snra ben bittigini soyledm mdm oyleyse ztn yurmez bu seklde bi iftirayla flan dedim birde ben kacmstm esime dusunsenze kaciyosnz yasnz 17 asker yolu bekliyosnz gidicek kapm yok snrasnda anladi tabi kafasna dank etti yalvardi sukur ondan snrada asla boyle seylerin konusu aclmadi bile ozmanlarıda esimin yasina verdim artk insan olgnlastkca anlyo bazi seyleri ama sizinki olms 10 sene 10 sene snra boyle seyleri demesi cok yanls ilk ewlendgnz zmanlar olsaydi duzelrsinz derdm ama bu saattn snra duzelmez gbi
Bu adamin böyle paranoyak düsüncelerini dönem dönem cekiyorum iste senelerdir. Avukata gidecegim ama biliyorum büyük rezillikler yaparTövbeler olsun ya Rabbim sizin kocanız gerçekten ruh hastası başka açıklaması olamaz.
2 çocuk olmuş, 10sene geçmiş şimdi mi olmayan beynine birseyler dank etmiş Allah'ım akıl fikir versin eşinize inşallah.
Bekara boşamak kolay derler, bekar değilim evliyim ama böyle hayat gecmez bacım bir an önce uzak dur bu adamdan benim fikrim.
Cidden sinirim bozuldu ne kadar kişiliksiz bir insan karaktersiz.
Basak burcuEşin aslan burcumu.. 2. olmazmışşş
Asıl rezil kendisi canım ne yaparsa yapsın boşversene.Bu adamin böyle paranoyak düsüncelerini dönem dönem cekiyorum iste senelerdir. Avukata gidecegim ama biliyorum büyük rezillikler yapar
bu kadar yıl sonra olması bana "kişi kendinden bilir işi" sözünü çağrıştırıyor. kendisi aldatıyor olmasın sakın. konu sahibesi düşsün bakalım peşine.Peki bu düşüncelerinin kaynağı ne? Ne oldu yada ne duydu da böyle bişey soruyor? Bu kadar yıl sonra çok mantıksız.Madem güvenmeyecektin neden evlendin diye sorarlar adama.
Keske öyle bir kaynak olsa en azindan banada bahane olur. Alakasiz bir konudan kavga ediyorduk bu lafi ettiPeki bu düşüncelerinin kaynağı ne? Ne oldu yada ne duydu da böyle bişey soruyor? Bu kadar yıl sonra çok mantıksız.Madem güvenmeyecektin neden evlendin diye sorarlar adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?