• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin igisi normal mi?

Ac kamerayi tencereye sogani koy kavur, Agdayi hazirla yapistir cek bunu mu istiyor? insanin özeli olur kendiyle bas basa kalmak gerek bazen en önemlisi de cocuklarina da özel vakit ayirman gerek
O kadar olmaz tabi
Vallahi bunlari da yaptim karşısında o halinden çok memmun hep beni izlese

Oh iyi bari...Bence hep sizi düşünmesi çok güzel bir şey. Onun yerinde bie başkası olsa büyük olasılıkla başkalarıyla ilgilenir ve aldatırdı. Bence çok şanslısınız.
Teşekkür ederim evet hayattaki en buyuk şansim o benim

Bir arkadasim vardi is yerinde .abartisiz hergun gunde 5 kere esini arardi havadan sudan sebeplerle..
Adam cok bunalmisti.

Bilemiyorum abartmamak lazim
Eşim okuyor ben ondan sıkılmadım bunalmadım ama herşeyin bir zamani olmalı bilemiyorum belki ben haksızım özür diliyorum kendisinden ne kadar çok sevdiğimi biliyor kalbini de kırmak istemiyorum anlıyorum onu bende isterim hep konuşayım ama bazen olmuyor bazen canım sıkkın oluyor ona yansıtmak istemiyorum biraz kapatalım mı diyorum bilemiyorum haksizim galiba

Şu anda kulaklıkla kulağımda okuyoruz yorumları birlikte
Onu demek istemedim.
Yani gunde ne kadar konusuyorsunuz normalde? Kac saat?
Esinizin az buldugu konusma suresi ne kadar anlamaya calisiyorum.
Bence evlendikten cok kisa bir sure sonra ayri kaldiginiz icin (umarim saat farki cok olmayan bir yerdesiniz) gunde 2 saat en az konusabiliyor olmalisiniz.
Birbirinize zaman ayirmanin ve hayatinizi paylasabilmenin tek yolu kamera ve sesli ilstisim zaten.
Cocuklar olmasa 4 saat derdim, onlari yatirdiktan sonraki yorgunlugu biliyorum cunku. Ozellikle yaslari kucukse.

Aslında evlenmeyecektik sevgili kalalim dedim ama böyle gelişti gidiyorum yanına fırsatım oldukça

Evlenmeyecektik ama evlenmissiniz hayatiniz bu kadar doluysa biraz daha dusunebilirdiniz. Basindan evlilik gecmis , cocuklu kadinsiniz hani genclik toyluguyla yapilan biseyde degil nebileyim. Esimle 15 gün ayri kaldik kamera acik uyuyorduk hep. Bu bazilarina gore ve size gore bunaltici olabilir ama bu "doluyum" tavirlari karsi taraf icin cok kirici olur bence. Ha zorlada olmaz tabi icten gelmeyince. Burda sizi haksiz bulsak bile icinizden esinizle ilgilenmek gelmiyorsa anlami yok biseyin.

Bir araya gelemiyor musunuz?
2 yıllık evliliğin 1 buçuk yılı ayrı geçer mi, can dayanır mı buna? :KK53:
Hem radyasyondan, beyniniz kulağınızdan akar böyle, bir araya gelin siz.

Şöyle anlatayım sabah günaydın mesajlari v.s kısa bir konuşuruz sonra kahvaltı sonra gene konusuruz birdahaki yemeğe kadar sonra gene konuşma sabaha kadar ..
Anlamadim butun gece konusuyorsaniz esinizin istedigi nedir? Araliksiz konusma sansiniz olamayacagina gore. Anladigim kadariyla iste olmadiginiz butun zamanlarda konusuyorsunuz. Uyumadan mi ise gidiyorsunuz?
Kafam karisti.

Back
X