+1Her şakanın altında bir gerçeklik vardır. Bu şakanın suyu çıkmış eğlenecekse seni sinir edecekse bir kere yapar.
Kendıne deger ver!ç
Çok teşekkür ederim gecenin bu vakti ilgilendiğin için
+1Niye aldatirsam ne olmus lafina seni bosarim diye cevap vermiyorsunuz?
Seni birakirim dersem inadina aldatir diyorsunuz. Birakin o korksun sizsizlikten. Siz korkmayin.
Kızlar mesajlarınızı okudum..dün gece kavga ettik..yok ben niye ona demişim sen beni şununla mı bununla mı aldatıyorsun ..ki gülerek söylüyorum inandığımdan değil..zoruna gitmiş.. dedim ki ben oturup sana ciddi Bi şekilde konuşsam tepki vereceksin ben de dilime vurayım da ne kadar rahatsız olduğumu gör istedim ..ben sürekli konuyu açıyormuşum. Konuyu benim aklıma sokan kim dedim. Hem de hamileyim şaka da olsa yapma .. sinirinden Bi tekme atarım yere yapışırsın deri bana inanabilşyor Musunuz..ben de yapamazsın dedim o da zoruna gitti.. ve şuan ona göre bütün suçlu benim..benden özürler bekliyor
E çıkarsa çıksın kavga etmek çok mu felaket bir durum anlamadım ki ben?Ben de ne yapacağımı şaşırdım ..kendisi şaka yapıyor güya ..sert Bi şekilde tepkimi ortaya koysam kavga çıkar
Yerini hazırlıyorsa güle güle..git dedim zaten ..ne yapıyorsan yap umurumda değilsin artık..eşin yerini hazırlıyor
Mevzuyu fazlaca büyütme diniz mi?Kızlar İnan'ın çok kötüyüm ..ağlıyorum şuan hamile halimlezoruma giden şuan ona göre bütün suçlu ben olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?