eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

En nefret ettiğim şakadır çiftler arasında. Niye boş yere güvensizlik verirsin, huzursuzluk çıkarırsın ki? Ben şahsen şüpheci, kıskanç bir insanım aklımda çıkmaz bir daha, 1 kere de dese farketmez. Eşiniz de iyice abartmış. Yapıyorsa neden böyle dillendirsin diyen olabilir ama adamın kişiliğiyle alakalı tamamen, yüzsüzdür ya da "yapacak olsam dillendirir miyim" der inanırsın o da bunu düşünür. Yol yapıyor olabilir. Şaka gibi değil zaten söyledikleri bence, aldatırsam da beni bağlar falan ne demek yahu? Baya fikrini belirtmiş sanki burada.
Siz sorun bakalım, ben seni aldatsam naparsın diye?
Ne kadar iğrenç muhabbetler ya.
Sert tepki verin.

Bi akrabam yillarca boyle esini sinirlendirdi saka yapiyorum ayagina meger kadincagizi hazirliyomus. 2 sene once bi kadinla evlenmis ama hala esinin haberi yok
Yangina korukle gitmek istemezdim ama her sakanin altinda bi gercek ariyorum ben artik.

Niye aldatirsam ne olmus lafina seni bosarim diye cevap vermiyorsunuz?

Seni birakirim dersem inadina aldatir diyorsunuz. Birakin o korksun sizsizlikten. Siz korkmayin.
+1
inadina aldatiyorsa inadina bosanirim.

Madem böyle bir sey beklemiyorsunuz eşinizden. Sizin ağzınızı ararcasina fütursuzca şakalarının manası nedir ? Amacı ne ?

Eşinize sinir oldum... bir daha böyle bişey derse çocukları sana bırakır boşanırım diyin. Belliki üniversite ortamı aklını karıştırmış ergenin .

.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik

Bu laf cok sacma geldi bana. Bu isin inadi olmaz sizi gozden cikarmissa yapar ancak. Birde niye bu kadar kurcaliyor esiniz yok aldatirsam naparsin flan. Onu anlayamadim.

Bi kabahati olanın sözleri bunlar. Kesin değil ama suçluluk duygusu bu. Seni aldatsam ne yaparsın diyen ya aldatıyor yada meyillidir... Ben boyle düşünüyorum en azından.

Kızlar mesajlarınızı okudum..dün gece kavga ettik..yok ben niye ona demişim sen beni şununla mı bununla mı aldatıyorsun ..ki gülerek söylüyorum inandığımdan değil..zoruna gitmiş.. dedim ki ben oturup sana ciddi Bi şekilde konuşsam tepki vereceksin ben de dilime vurayım da ne kadar rahatsız olduğumu gör istedim ..ben sürekli konuyu açıyormuşum. Konuyu benim aklıma sokan kim dedim. Hem de hamileyim şaka da olsa yapma .. sinirinden Bi tekme atarım yere yapışırsın deri bana inanabilşyor Musunuz..ben de yapamazsın dedim o da zoruna gitti.. ve şuan ona göre bütün suçlu benim..benden özürler bekliyor

Bence esiniz şımarık.Nasil bir ilgi bekleme bu? Tepik atacagim dediginde at ayagini kirarim deseydiniz ya . Niye sert tepki vermeye korkuyorsunuz.Inat mi edecek diye.Etsin o kimmis padisah veziri mi ?Valla ben gerildim okurken dur de su adama.

Ben de ne yapacağımı şaşırdım ..kendisi şaka yapıyor güya ..sert Bi şekilde tepkimi ortaya koysam kavga çıkar
E çıkarsa çıksın kavga etmek çok mu felaket bir durum anlamadım ki ben?
Bir kez kavga edersiniz yaptığı densizligi anlar birdaha yapmaz yani.
Gerçi çok ergen bu adam çok boş beleş tavırlar.

Kızlar İnan'ın çok kötüyüm ..ağlıyorum şuan hamile halimle zoruma giden şuan ona göre bütün suçlu ben olmam

Ben mevzuyu büyütmedim ben de ona şaka olarak beni aldatıyor Musun gibisinden sorular sordum anlayacağı dilden rahatsız olduğumu anladım diye.. bu sefer o bana tavır yaptı..

Açıkçası ben şaka olarak almadım bunu, hem aldatsam ne olacak ne demek, nasılsa gidemezsin de diyo resmen, yazarsın buraya 3 vakte kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…