Kızlar mesajlarınızı okudum..dün gece kavga ettik..yok ben niye ona demişim sen beni şununla mı bununla mı aldatıyorsun ..ki gülerek söylüyorum inandığımdan değil..zoruna gitmiş.. dedim ki ben oturup sana ciddi Bi şekilde konuşsam tepki vereceksin ben de dilime vurayım da ne kadar rahatsız olduğumu gör istedim ..ben sürekli konuyu açıyormuşum. Konuyu benim aklıma sokan kim dedim. Hem de hamileyim şaka da olsa yapma .. sinirinden Bi tekme atarım yere yapışırsın deri bana inanabilşyor Musunuz..ben de yapamazsın dedim o da zoruna gitti.. ve şuan ona göre bütün suçlu benim..benden özürler bekliyor
Yok doğru anlamışsın o da zoruna gittiBen mi yanlış anladım yoksa sinirimden tekme atarım dedi siz de yapamazsın deyince o da mı zoruna gitti
Yok doğru anlamışsın o da zoruna gitti
Agzınıza saglık wala benmi acaba çok çirkefim diye düşünmüyo degilim eşim aynı şeyi yapsa perişan ederimBence esiniz şımarık.Nasil bir ilgi bekleme bu? Tepik atacagim dediginde at ayagini kirarim deseydiniz ya . Niye sert tepki vermeye korkuyorsunuz.Inat mi edecek diye.Etsin o kimmis padisah veziri mi ?Valla ben gerildim okurken dur de su adama.
Agzınıza saglık wala benmi acaba çok çirkefim diye düşünmüyo degilim eşim aynı şeyi yapsa perişan ederimBence esiniz şımarık.Nasil bir ilgi bekleme bu? Tepik atacagim dediginde at ayagini kirarim deseydiniz ya . Niye sert tepki vermeye korkuyorsunuz.Inat mi edecek diye.Etsin o kimmis padisah veziri mi ?Valla ben gerildim okurken dur de su adama.
Dün gece kavga ettik ..sen benim ağzımı mı arıyorsun ..güya çok sinirlenmiş bana ..sen kimsin ben senin ağzını arayayım dedi .ben de git ne halin varsa gör bundan sonra benim umurumda değilsin dedim ..Aldatsam ne olacak mı diyor? Yuh. Ben de seni anlatırım diyemiyor musunuz? Kavga cikartirmis beyimiz, bu lafın üzerine ondan önce sizin kavga çıkartmanız gerek. Vallahi şaşırdım size.
Yok doğru anlamışsın o da zoruna gitti
Gördüm şimdi yeni mesajinizi. Fazla simarmis bu adam. Ne istersem yaparım kimse karışamaz kafasında.Dün gece kavga ettik ..sen benim ağzımı mı arıyorsun ..güya çok sinirlenmiş bana ..sen kimsin ben senin ağzını arayayım dedi .ben de git ne halin varsa gör bundan sonra benim umurumda değilsin dedim ..
Şımarıklıktan ziyade aile yapısı böyle yaparım ederim kimse hesap soramaz..evet ben şuan alındığım için suçluyum ..ona beni şununla mı aldatıyorsun dediğim için suçluyum ki biliyorum öyle birşey olmadığını .sadece rahatsızlık duyduğumu bilsin diye öyle bir tepki verdim ..hani bu kız ne kadar kafaya takmış ki dile vurup böyle şeyler söylüyor diye düşünsün istedim..yine suçlu ben oldum ..vuramazsın dedim suçlu ben oldum .. eunike çok kötüyümAldatamazsın deyince zoruna gidecek, dövemezsin deyince zoruna gidecek ama sen alınıp bozulunca suçlu olacaksın!
Matah şeyler miymiş bunlar yoksa erkeklik miymiş? Eğer öyle sanıyorsa sanmasın bu erkeklik değil daha ağır şeyleri hakediyor ama üzüldüm senin için.
Sanırım çok şımarık yetiştirilmiş ailesinde,sen de sasnırım sessiz kalmışsın şimdiye kadar her hakkı kendinde görür olmuş.
Sakın alttan alma o kendine gelene kadar barışma, seni suçlarsa suçlasın, insan gibi konuşup şakalaşmayı öğrensin önce sen kendini ve bebeğini düşün.
Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Öyle birşey yapsam da bu benim sorunum diyor..beni sinir eden bunları söylerken gülerek söylemesi
Şımarıklıktan ziyade aile yapısı böyle yaparım ederim kimse hesap soramaz..evet ben şuan alındığım için suçluyum ..ona beni şununla mı aldatıyorsun dediğim için suçluyum ki biliyorum öyle birşey olmadığını .sadece rahatsızlık duyduğumu bilsin diye öyle bir tepki verdim ..hani bu kız ne kadar kafaya takmış ki dile vurup böyle şeyler söylüyor diye düşünsün istedim..yine suçlu ben oldum ..vuramazsın dedim suçlu ben oldum .. eunike çok kötüyüm
Evet canım ..gerekirse ayrılır o cevabı verirsem .. Bide şeyi anlamadım ona öyle şaka sunduğum İçin hani onun bana küsmesi mi doğru ..yani böyle birşey yaptığım içim o mu haklıŞimdi size ne desek boş. Ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Hangi cümlesini yorumlasam çıkamıyorum işin içinden .
Bir kere , şakaya vurarak böyle bir şey ona sunmanız bile hata. O , bu tur cümleler kurduğunda büyük rest vermelisiniz hepsi bu.
Tabi bana göre rest bile çekilmemeli ama bu konuda bir şey yazmak istemiyorum.
Her neyse , önüne geçmenin tek yolu bu. Sizi kaybedeceğini anlamalı. " Aldatsam ne olacak ki " cümlesini, tekme vururum yere yatarsın cümlesini bir güzel yemeli.
Aynı şeyi bir kere siz ona söyleseniz cevabı ne olur , ölüm mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?