• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iğrenç şakasından bıktım yardımmm

Böyle adamlarla yiyin, için ,gezin, eğlenin ama evlenmeyin ya hele çocuk hiç yapmayın bunlara kökleri kurusun,bitsin bu adamlar.

Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Aynı şakayı kendisine yap bir defa bir daha da yapmaz bence

Konuştum az önce birdaha da söylemem deri sinirli bir şekilde .söyleme amacın neydi dedim öylesine dedi. Yaparsam da kimseyi ilgilendirmez dedi

Birdaha seni aldatirsam ne olur derse bisey olmaz bende seni aldatirim de bence bu ne sacma saka yaaa hadi bikere olur belki tamam ama surekli olmasi garip...

Öyle söyleme gibi bir ihtimalim Yok cinnet geçirir biliyorum ..ben de aynı şekil söyledim sürekli söylüyorsun yapmıyorsan bile niye benim aklıma sokuyorsun Çan'ımı sıkıyorsun dedim

Yaparsam da kimseyi ilgilendirmez dedi

eşinizi çok uyanık gördüm.

"yaparsam" "kimse" gibi kelimeler fazla artistçe. biraz yularını sıkın ipi boşalmış kısrak gibi dört nala koşuyor maşşallah.

alttan almayın siz de anlıcağı dilden konuşun.

"yaparsan kimseyi ilgilendirmez evet bi tek bizi boşayacak hakimi ilgilendirir" vs gibi bi cümle mesela.

NEDEN boşarım diyemiyorsunyz gidip inadına yapar NE demek.
Neyin inadına???????????
Ne yaşıyorsunuz siz..

Aldatsam NE yaparsın demek "seni aldatıyorum ama tepkini bilmek istiyorum tahmin edemiyorum bu yüzden soruyorum demek.zira hiç bi kıt akıllı bile hamile kadına böyle bişeyi sormayı cesaret edemez..

Sabahtan beri ağlıyorum ..içim içimi yitiyor..tamam bir daha sormam birşeyden de haberin olmaz dedi..merak da etme aklında da kurma ..yapsam da kimseyi ilgilendirmez ..ben de kimse beni ilgilendirmez dedim ..ben senin neyinim nasıl beni ilgilendirmez dedim..tamam sus konuyu kapat bir daha da söylemem deri..telefonda konuştuk..ne anlarsınız siz bu konuşmadan

Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum

Büyü artık biz evlendik demelisin.

Sabahtan beri ağlıyorum ..içim içimi yitiyor..tamam bir daha sormam birşeyden de haberin olmaz dedi..merak da etme aklında da kurma ..yapsam da kimseyi ilgilendirmez ..ben de kimse beni ilgilendirmez dedim ..ben senin neyinim nasıl beni ilgilendirmez dedim..tamam sus konuyu kapat bir daha da söylemem deri..telefonda konuştuk..ne anlarsınız siz bu konuşmadan

sizi üzmek istemem ama ben aldattığını düşünürdüm. bi şekilde söylüyor işte aklınca kimseyi ilgilendirmez diyerek de sizi pusturmaya çalışıyor böylece rahatça istediği haltı yiyebilecek.

ben şaka olduğunu düşünmüyorum böyle kelimelerin. insan eşini böyle üzecek şakalar yapmaz zaten.

eğer ilgisizseniz sizi kıskandırmak için ergenlik yapıyor ilgi çekmeye çalışıyor desem hani evli barklı adam böyle ergenlik yapmamalı artık yani.

Sindiremiyorum böyle birşey varsa..ben de bulamadığı ne ki gidiyor dışarıya..çok sevdi çok sevdim öyle evlendik ..bu anlamsız şakalar bu olanlar niye

Seinin onu kiskanmani istiyor gibi geldi, bu masum yorumum. Ama her sakanin altinda gerceklik vardir o da dogru

Sürekli dile getirilmez ama..kıskandığı belli ediyorum zaten ilgisiz bir insan değilim ki

Algılarım da bozuldu artık kusura bakmayın..ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan mahvoldum dün geceden beri

Algılarım da bozuldu artık kusura bakmayın..ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan mahvoldum dün geceden beri
Hamilesiniz sanirim
Öncelikle ağlamayı bebeginiz icin bir sure durdurun .
Kendiniz icin de lutfen esinizden biraz edep biraz da saygı talep edin .Tehdit vs çözüme etki etmeyecek seyler anladığım kadari ile .Net olmanız gerek .
Valla banyo terliği ile ağizina vurmalık eşiniz ama şimdi siz daha önemlisiniz.
Insan kendini sevmeli kendine deger vermeli
Boyle saka olmaz bunun adi saka olmaz

Back
X