Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şakayı kendisine yap bir defa bir daha da yapmaz benceKızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Cümlede adı geçen kişiliği göremedimhani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik.
Nasıl yani canımCümlede adı geçen kişiliği göremedim![]()
Yaparsam da kimseyi ilgilendirmez dedi
Kızlar gece gece canım sıkıldı..dertleşelim biraz . Eşim beni hep bir konuda sinir eder. Mesela dışarı çıkıyor nereye gidiyorsun diyorum gülüyor dostumun yanına gidiyorum diyor..geçen gün yemekte ben seni aldatırsam ne yaparsın diyo..ben de niye bu konuyu sürekli açıyorsun diyorum gülüyor..bir keresinde ben de gülüp geçemedim ciddiye aldım..bu sefer kendisi de surat yaptı.ne aldatması falan..hem aldatsam ne olacak diyo.hani ben desem ki seni bırakır giderim gidip inadıma aldatır öyle bir kişilik..ya da kavga çıkarır küser öyle Bi cevap verdiğim için.az önce eve geldi..yüksek lisans yapıyor.ben de günün nasıl geçti diye sordum..okulda doktora öğrencisi kız arkadaşı var ..yarın onunla halletmeye çalışacaz okulda işlerimi yardım edecek deri..ben de güldüm yoksa beni solmazla mı aldatıyorsun diye ..ne alakasından sürekli bana böyle sorular soruyorsun dedi ben de Bi an kendimi suçlu hissettim . Hiç konuşmadan beş dakika düşündüm boş konuştum galiba kalbini kırdım diye. Kalkıp dedi ne surat yapıyorsun .. ben de surat yapmadığımı açıkladım..şuan kendisinin suratı beş karış içeride uzanmış .. siz olsanız ne yaparsınız ..sürekli rüyalarıma giriyor bu durum gülüp geçerek bastırmaya çalışıyorum
Sabahtan beri ağlıyorum ..içim içimi yitiyor..tamam bir daha sormam birşeyden de haberin olmaz dedi..merak da etme aklında da kurma ..yapsam da kimseyi ilgilendirmez ..ben de kimse beni ilgilendirmez dedim ..ben senin neyinim nasıl beni ilgilendirmez dedim..tamam sus konuyu kapat bir daha da söylemem deri..telefonda konuştuk..ne anlarsınız siz bu konuşmadan
Ne olacak senlik bir durum yok benim sorunum diyorDerken?![]()
Yani oyle bir kisilik demişsiniz de .sizin icin üzüldüm . kız tarafıyım ben o manadaCümlede adı geçen kişiliği göremedim![]()
Hamilesiniz sanirimAlgılarım da bozuldu artık kusura bakmayın..ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan mahvoldum dün geceden beri