Eşimin ikinci eşiymişsim

Benim bi tanidigim da 3.evliligiydi kizin ailesinden ve kizdan 2. Evliligini devlet sirri gibi sakliyorlardi. Hatta bize de tembihlediler sakin agzinizdan kacirmayin diye.
Cok berbat bir durum. Ben de olsam kaldiramazdim

Ya bir şey söyleyeceğim bu astsubaylarin hepsi mi böyle
Kimi duyuyorsam evliliği sorunlu onlarin
Allah bilir ilk kadinla ne rezillikler neler yaşandı da odu koptu sen anlama diye
Git bir avukata baş vur koruma iste kendine ve ailene

Benim bi tanidigim da 3.evliligiydi kizin ailesinden ve kizdan 2. Evliligini devlet sirri gibi sakliyorlardi. Hatta bize de tembihlediler sakin agzinizdan kacirmayin diye.
Cok berbat bir durum. Ben de olsam kaldiramazdim
İşte nasıl beceriyorşar böyle saklamayı, hala saklıyor mu daha bende kaldıramadım işte kaldıramam da

Allah da onun burnundan getirsin bu kızın acısını çıkarır inşallah
Hayvan herif bu kiz da şimdi ilk evliligimden çektim ben de şimdiki kocama mi cektireyim desin
İşte benimde mi öyle yapmam gerekiyor gecmişimden acı çektim diye bunu bi başkasına çektirmeye ne hakkım var

Ya bir şey söyleyeceğim bu astsubaylarin hepsi mi böyle
Kimi duyuyorsam evliliği sorunlu onlarin
Allah bilir ilk kadinla ne rezillikler neler yaşandı da odu koptu sen anlama diye
Git bir avukata baş vur koruma iste kendine ve ailene
Genel konuşmak istemiyorum ama bu askeriyede çok böyle insan duyuyorum bende evde gül gibi karıları varken akla mantığa gelmeyecek kadınların peşinden gidiyor, ben sadece dava dosyasına inanırım , sevmiyordum diyo ?? Niye evlendin sevmediğin insanla diyorum bilmiyorum diyor? 2 seneye yakın sğrmüş evliliği madem sevmyiyordum iki sene evlilik sürmüş dedim , bu nasıl sevgisizlik dedim,... O kadar çelişkili konuştu ki artık beynim şaştı

İnanmıyorum yaa.. ne kadar adi biriymiş.
Hiç üzülmeyin, açın davanızı arkanıza bile bakmayın..
Konularınızı takip ediyordum, sanırım babanız hastaydı sizin, ev taşımıştınız felan.o dönemde ailenize gitmiştiniz..
Nasıl,ne oldu da döndünüz tekrar ? Keşke dönmeseydiniz:KK34:
Ben dönmedim , memlekettw yim orada oldu bu olaylar

Ya kafana silah dayamis.Elinden almis kendin dayamissin.Hic mi caninin kiymeti yok.O zaman bosanmaliydin.Can guvenligin yokmus.Ailen bilse seni orda tutar miydi.Daha gecen bir arkadasim oldu buyuzden.Cana kast geliyorsa ne evliligi ,ne erkegi yaa.
Bir de yedigi naneler cikiyor ortaya.Altin kaplasalar daha donup bakmaman gerekiyor.Sen bir de uzuluyorsun daha.Kurtulduguna sukret dedigim nadir uyelerdensin
Bu kadar kotu yonu olan bir adam icin bir gr uzulmez insan.Gencsin yolun acik.Yeniden evlenmen mumkun.Gencligini dusun buhranla heba etme.Babani dusun sen.Onla ilgilen
Iyiki gelmissin ailenin yanina.Donmedin degilmi yanliz sen bu adama?Donulmez cunku bu adama dunyada tek adam bu kalsa dahi.
Çpk haklısınız en çok da benim iyi niyetimi saf yerine koyması, o an yapıyor onu sonra geliyordu pişman oldum beni affet bir daha yapmam böyle bişey diyordu dedim ya salakmışsım bu kadarını göremeyecek kadar şimdiki aklım olsa beş dakika cekmezdim

Jandarma galiba eşin, sana ettiği bu tehditleri karakol komutanına ya da eşinin rütbesi neyse bilemiyorum alay komutanına söyleyebilirsin onlar hakkından gelir onun. Böyle şeylere göz yummazlar. İkinci olarak da savcılıktan koruma kararı talep edebilirsin, ama öncesinde kendisine bir söyle bakalım meslek hayatına zarar gelmesini göze alıyor mu? O kadar gözü dönüşse savcıya silahıyla seni korkuttuğunu da belirt. Böyle ürkek hayvan korkutur gibi tehditlerini yedirirler kendini ne zannediyor.
Ben ona neler söyledim meslek benim umrumda mı diyor hayatta hiç bişeyden korkusu yok ki , arkadaşlarının yanında beni terslerdi bende kızardım , arkadaşlarıda ona kızardı bak yaptığın yanlış diye çok konuştular onunla ama değişmedi

Benim anlamadığım eski eşe neden kıyafetler parfümler alınıyor? Eskiden olan bir şey mi bu yani onlar evliyken yoksa seninle evliyken mi almış. Bilen biri varsa yazıversin bana da
Bu adam benle evlenince aynı Bi anda değişti, bana borçluyuz diye sefalet içinde dağın basında bir lojman adı altında 2 göz odada yaşattı 3 sene, 40yıllık evli gibiyiz hayattan bezmiş, bu konuları konuşmayı pek sevmem ama her anlamda yatağa bile yatmazdı benle diyorum ya kadınlığımı hiç yasamadım,bana yapılmayan her sey diğerine yapılmıs aynı şekilde o zamanda borç ödüyormustu bu adam, doymuş doymuş her şeye doymuş

Sizi dağın basında islerini gorecek bir hizmetci niyetiyle istemis ve evlenmis.
Acik sozlulugum icin cok özür diliyorum, silkelenmeniz adina yaziyorum
Acayip guzel bir tazminat davasi açılır ve oyle bir tazminata mahkum ettirilir ki bir daha kimsenin kanına giremez böylece.

Acayip guzel bir tazminat davasi açılır ve oyle bir tazminata mahkum ettirilir ki bir daha kimsenin kanına giremez böylece.
Ben babamın evine giderken otobüste yazdığım konumdada demiştim köle hayatı yaşadım diye özür dilemenize gerek yok çünkü haklısınız. Kaçarak evlenmedim sadece ailem ben istiyorum diye gönülsüz gönülsüz evlenmemi izlediler ve bana dediler ki kendşn ettin sakın bize gecinemiyorum bana şöyle yaptı böyle yaptı deme diye söylediler, bu laf yüzünden çektim işte her şeyi:(

Çok katı kurallı ailem vardı ben ilk senemde dayanamadım ben yapamıyorum ayrılmak istiyorum dedim bana sakın dediler sakın gelme dediler: ( aileminde hatası çok onlarda farkında keşke diyorlar ama kesmeler geri gelmiyor

Üzülüyorum arkadaşlar gözlerim dolu dolu ben bunları hak etmedim ya haketmedğm zaten ayrılmak istiyordum ama böyle şeyleri duyunca iyice yıkıldım:( enayi gibi hissediyorum dile kolay 4 yıl nasıl sakladı ya madem böyle bişey vardı, bana daha iyi davranması gerekirdi ama bunca zaman gördüğüm değersizlik haksızlık ailesi tarafından da , 2. Olmadan dolayıymıa çok agrıma gidiyor,:( beni 2.siz yaptınız benim neden haberim vardı ya, Ben 2.olabilirdim ama eşim benim ilkimdi, benim yerime kendinizi koyun 2.siniz ve haberiniz yok birde işknece çektiriliyorsunuz:( aklım hala almıyor kabul edemiyorum

Neye karar verdiniz? Bi an önce silkelenip yolunuzu çizmeye çalışın. Hayat beklemeye gelmez. Aileniz anneniz babanız ne diyor?

Back
X