- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Biz gurbette yaşıyorduk kimden nasıl dıyacaktım hiç bit akrabasını tanımam etmem sürekli bnim ailemdeydik izinlerde nasıl nerden duyuyum4 yılda hiçmi çevreden kimseden duymadın çok entresan geldi bana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz gurbette yaşıyorduk kimden nasıl dıyacaktım hiç bit akrabasını tanımam etmem sürekli bnim ailemdeydik izinlerde nasıl nerden duyuyum4 yılda hiçmi çevreden kimseden duymadın çok entresan geldi bana..
Doğru en çokta icimi acıtan oEsin seni resmen kandirmis, evliliginiz yalan uzerine kurulmus,anladigim kadariyla icini acitan sadece yalan soylemesi degil,sana karsi ilgisiz olusu senin sevgine, ilgine, alakana karsilik vermemesi kolay kolay kimseye bosan demem ama en hayirlsii bosanmaniz
Asla kabul etmezdi abla asla , ama herşeyi yapınca ben kabul etcekmişsim o erkekmiş bu düşüncede bir şahıs işte .Bu ikinci evlilik olayını sen yapmış saklamış olsaydın ne düşünürdü acaba adi herif .
Aç boşanma davanı arkana bakma daha , İnşAllah bundan sonrası hayırlı olur ablacım .
Bakın bana sadece ilgili davransaydı ve bunu bana söylemiş olsaydı asla sorun etmezdim ama,eşim evlendi boşandı diye boşanmazdım açıkcası. ama saklaması benim için sorun olurdu ama burnundan getirir yalvartır affederdim. benim için eski sevgilisi olmasıyla eski akrısı olması çok fark etmezdi. amaaaa yüzsüz yüzsüz gidersen gebertirim evinde oturacaksın diyen bir adamla da bir dakika evli kalmazdım. adam kendi suçluyken seni öldürmekle tehtit ediyor çok oldun diyor demek ki yarın bir hata yapsan yatırıp kesecek. arkana bakma kaç bence.
valla ben kocamın beni öldürmekle tehdit etmesini bunlardan daha büyük sorun olarak görürdüm açıkçası. bence bırakın size yaptığını yapmadığını. adam sizin yaşamınızı tehdit ediyor. hayatınızı kurtarın önce.Bakın bana sadece ilgili davransaydı ve bunu bana söylemiş olsaydı asla sorun etmezdim ama,
1.)ailen neden bana düğünümde hiç hazırlık yapmadı dediğimde sen 2. Ydin ilkine o kadar yaptılar gözleri korktu sana da masraf etmediler derse
2.)senden çok değer gördüm şımardım sana değer vermedim derse
3.) eski eşimle evliliğim çok sorunluydu ama ben evliliğimş kurtarmak için ona haddinden fazla sey yaptım derse bunları nasıl duymamazlıktan görmemezlikten gelceksiniz
İlki eşiydide ben neyim ya, ben 2. Olduğum içim sicim gğnahım neydi ,ilkine yapılanlar neden bana yapılmadı anlatamadığım çok sey var
Em son babamın evine gelme sebebim buydu zaten şuan bana uzak bi şehirde zaten , yapacak adam tehdit etmez yapardı konuşur konuşur susar diyorum hepvalla ben kocamın beni öldürmekle tehdit etmesini bunlardan daha büyük sorun olarak görürdüm açıkçası. bence bırakın size yaptığını yapmadığını. adam sizin yaşamınızı tehdit ediyor. hayatınızı kurtarın önce.
o zaman ne diyeyim bacım sana. umarım bu sefer baba evine gidersen dönmezsin. çünkü orada pek uzun süre yaşayabilecek gibi görünmedin bana...Em son babamın evine gelme sebebim buydu zaten şuan bana uzak bi şehirde zaten , yapacak adam tehdit etmez yapardı konuşur konuşur susar diyorum hep
Babamın evindeyim başka şehirden okul kazandım okulum baslayacako zaman ne diyeyim bacım sana. umarım bu sefer baba evine gidersen dönmezsin. çünkü orada pek uzun süre yaşayabilecek gibi görünmedin bana...
o zaman hiç düşünme aç davayı. hatta kaynananıda ara. ben 2. eşmişim bu yüzden mi bana hiç bir şey layık görmediniz de. sırf bu yüzden boşanıyorum de. mümkünse bu adamada geri dönme.Babamın evindeyim başka şehirden okul kazandım okulum baslayacak
Ya kafana silah dayamis.Elinden almis kendin dayamissin.Hic mi caninin kiymeti yok.O zaman bosanmaliydin.Can guvenligin yokmus.Ailen bilse seni orda tutar miydi.Daha gecen bir arkadasim oldu buyuzden.Cana kast geliyorsa ne evliligi ,ne erkegi yaa.Silah mı dayadınız? Silah nerden ? Eşiniz silah mı taşıyor![]()