Eşimin ikinci eşiymişsim

Esin seni resmen kandirmis, evliliginiz yalan uzerine kurulmus,anladigim kadariyla icini acitan sadece yalan soylemesi degil,sana karsi ilgisiz olusu senin sevgine, ilgine, alakana karsilik vermemesi kolay kolay kimseye bosan demem ama en hayirlsii bosanmaniz
Doğru en çokta icimi acıtan o :( o eşine yaptığı sürprizlere kadar gördüm ya içim acıdı ya dedim , be adam ben seni herkesten çok sevdim benim sevgime neden laik olmadın:(

Bu ikinci evlilik olayını sen yapmış saklamış olsaydın ne düşünürdü acaba adi herif .
Aç boşanma davanı arkana bakma daha , İnşAllah bundan sonrası hayırlı olur ablacım .
Asla kabul etmezdi abla asla , ama herşeyi yapınca ben kabul etcekmişsim o erkekmiş bu düşüncede bir şahıs işte .

eşim evlendi boşandı diye boşanmazdım açıkcası. ama saklaması benim için sorun olurdu ama burnundan getirir yalvartır affederdim. benim için eski sevgilisi olmasıyla eski akrısı olması çok fark etmezdi. amaaaa yüzsüz yüzsüz gidersen gebertirim evinde oturacaksın diyen bir adamla da bir dakika evli kalmazdım. adam kendi suçluyken seni öldürmekle tehtit ediyor çok oldun diyor demek ki yarın bir hata yapsan yatırıp kesecek. arkana bakma kaç bence.

eşim evlendi boşandı diye boşanmazdım açıkcası. ama saklaması benim için sorun olurdu ama burnundan getirir yalvartır affederdim. benim için eski sevgilisi olmasıyla eski akrısı olması çok fark etmezdi. amaaaa yüzsüz yüzsüz gidersen gebertirim evinde oturacaksın diyen bir adamla da bir dakika evli kalmazdım. adam kendi suçluyken seni öldürmekle tehtit ediyor çok oldun diyor demek ki yarın bir hata yapsan yatırıp kesecek. arkana bakma kaç bence.
Bakın bana sadece ilgili davransaydı ve bunu bana söylemiş olsaydı asla sorun etmezdim ama,
1.)ailen neden bana düğünümde hiç hazırlık yapmadı dediğimde sen 2. Ydin ilkine o kadar yaptılar gözleri korktu sana da masraf etmediler derse
2.)senden çok değer gördüm şımardım sana değer vermedim derse
3.) eski eşimle evliliğim çok sorunluydu ama ben evliliğimş kurtarmak için ona haddinden fazla sey yaptım derse bunları nasıl duymamazlıktan görmemezlikten gelceksiniz

İlki eşiydide ben neyim ya, ben 2. Olduğum içim sicim gğnahım neydi ,ilkine yapılanlar neden bana yapılmadı anlatamadığım çok sey var

Eşimin bana söylediği aynen su sen çok değer verdin bana sımardım ve değerini bilmedim diyor birde ailem ilkine çok masraf etti sana yapmadılar gözleri korktu herhalde diyor ya Ben 2.eşim diye bunlar mı söylenmeli ya o evliliktide benimki neydi ya , benim suçum gnahım neydi ya

Bakın bana sadece ilgili davransaydı ve bunu bana söylemiş olsaydı asla sorun etmezdim ama,
1.)ailen neden bana düğünümde hiç hazırlık yapmadı dediğimde sen 2. Ydin ilkine o kadar yaptılar gözleri korktu sana da masraf etmediler derse
2.)senden çok değer gördüm şımardım sana değer vermedim derse
3.) eski eşimle evliliğim çok sorunluydu ama ben evliliğimş kurtarmak için ona haddinden fazla sey yaptım derse bunları nasıl duymamazlıktan görmemezlikten gelceksiniz

İlki eşiydide ben neyim ya, ben 2. Olduğum içim sicim gğnahım neydi ,ilkine yapılanlar neden bana yapılmadı anlatamadığım çok sey var
valla ben kocamın beni öldürmekle tehdit etmesini bunlardan daha büyük sorun olarak görürdüm açıkçası. bence bırakın size yaptığını yapmadığını. adam sizin yaşamınızı tehdit ediyor. hayatınızı kurtarın önce.

valla ben kocamın beni öldürmekle tehdit etmesini bunlardan daha büyük sorun olarak görürdüm açıkçası. bence bırakın size yaptığını yapmadığını. adam sizin yaşamınızı tehdit ediyor. hayatınızı kurtarın önce.
Em son babamın evine gelme sebebim buydu zaten şuan bana uzak bi şehirde zaten , yapacak adam tehdit etmez yapardı konuşur konuşur susar diyorum hep

Em son babamın evine gelme sebebim buydu zaten şuan bana uzak bi şehirde zaten , yapacak adam tehdit etmez yapardı konuşur konuşur susar diyorum hep
o zaman ne diyeyim bacım sana. umarım bu sefer baba evine gidersen dönmezsin. çünkü orada pek uzun süre yaşayabilecek gibi görünmedin bana...

İnanmıyorum yaa.. ne kadar adi biriymiş.
Hiç üzülmeyin, açın davanızı arkanıza bile bakmayın..
Konularınızı takip ediyordum, sanırım babanız hastaydı sizin, ev taşımıştınız felan.o dönemde ailenize gitmiştiniz..
Nasıl,ne oldu da döndünüz tekrar ? Keşke dönmeseydiniz:KK34:

canım öncelikle yaşadıgın cok zor bır durum ama bu durumda senın için en dogrusu ayrılmak olucaktır..
çünkü sana çok fazla yalan söylemiş....

Silah mı dayadınız? Silah nerden ? Eşiniz silah mı taşıyor :110:
Ya kafana silah dayamis.Elinden almis kendin dayamissin.Hic mi caninin kiymeti yok.O zaman bosanmaliydin.Can guvenligin yokmus.Ailen bilse seni orda tutar miydi.Daha gecen bir arkadasim oldu buyuzden.Cana kast geliyorsa ne evliligi ,ne erkegi yaa.
Bir de yedigi naneler cikiyor ortaya.Altin kaplasalar daha donup bakmaman gerekiyor.Sen bir de uzuluyorsun daha.Kurtulduguna sukret dedigim nadir uyelerdensin
Bu kadar kotu yonu olan bir adam icin bir gr uzulmez insan.Gencsin yolun acik.Yeniden evlenmen mumkun.Gencligini dusun buhranla heba etme.Babani dusun sen.Onla ilgilen
Iyiki gelmissin ailenin yanina.Donmedin degilmi yanliz sen bu adama?Donulmez cunku bu adama dunyada tek adam bu kalsa dahi.

Benim anlamadığım eski eşe neden kıyafetler parfümler alınıyor? Eskiden olan bir şey mi bu yani onlar evliyken yoksa seninle evliyken mi almış. Bilen biri varsa yazıversin bana da

Jandarma galiba eşin, sana ettiği bu tehditleri karakol komutanına ya da eşinin rütbesi neyse bilemiyorum alay komutanına söyleyebilirsin onlar hakkından gelir onun. Böyle şeylere göz yummazlar. İkinci olarak da savcılıktan koruma kararı talep edebilirsin, ama öncesinde kendisine bir söyle bakalım meslek hayatına zarar gelmesini göze alıyor mu? O kadar gözü dönüşse savcıya silahıyla seni korkuttuğunu da belirt. Böyle ürkek hayvan korkutur gibi tehditlerini yedirirler kendini ne zannediyor.

benim çok yakın bir tanidigimda geçmişte yaptığı iki evliliği değil birini söylerek evlendi 3. eşiyle.
tabiki yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
er geç çıktı ortaya.üstelik cocuklarda var gizlenen.
ve onların hiç bir şeyden haberi yoktu.
sinir krizleri kavgalar felan ama boşanma olmadı.
eşiniz gibi yaptığının arkasında duramayan
bir level ötesi çocuğundan bile utanan adamlar var malesef.
yalanlar üzerine kurulu bir evlilik ne kadar güven verir ki.
hayat sizin boşanma kararı da sizin tabiki.
hakkınızda hayırlısı olsun.Allah yolunuzu açık etsin..

Back
X