İyide 2. tlf yok ki ortalıkta bi bulsam zatenBence telefonu alıp saklayın bu telefondan sıze bahsederse bı sekılde bı yere koyarsınız. Bahsetmez elı ayagına dolasırsa bılınkı bır haltlar yıyor bılmıyor gıbı alın saklayın.
O anlattığınız konuda ki kişi Cidden kendini kandırmıştı çok barizdi herşey bu konuda da bariz aslında ama ben bu konu sahibinden ümitliyim daha önce aldatma olayını kabullenmeyin boşanmış biri çünküBen de bunu anlamıyorum 2. Bir telefon bulunuyor, ya da telefonda girilmemesi gereken yerlere girilmiş oluyor, mesaj yakalanıyor vs. ama o anda bir tepki yok, illa bir gün sonra tepki verilecek. Bilinçaltımızda acaba Yaptıklarına kılıf hazırlasın, yalanlar üretsin diye bekliyor, kendimizi kandırıp avutmaya mı çalışıyoruz. Geçenlerde yine buna benzer bir konu açılmıştı onda da bir gün bekleyip hesap sormuştu konu sahibi. Sonra da inandırdı kendini.
Bence ya o ilk anda tepki verilecek yalan dolana başvurup inkar edemeyecek ya da sessizce takip edip açık aranacak suç üstü yapılacak. Şimdi sorarsanız kendinizi inandıracağınız yalanları dinlersiniz bence
Ama şimdi hamile belki bebekten dolayı ayrılması zor olur.O anlattığınız konuda ki kişi Cidden kendini kandırmıştı çok barizdi herşey bu konuda da bariz aslında ama ben bu konu sahibinden ümitliyim daha önce aldatma olayını kabullenmeyin boşanmış biri çünkü
Telefon eskiyse ya da batarya sorunu varsa biter.ben cok yasadim bu sorunuYuzde 20 olan bir şarj üstelik ucak modundaysa durduk yere sarji bitmez arkadaşım,mutlaka dokunulmustur!!!
Çok önyargılıyız ben konuyu dallanıp budaklandırmamak için özet özet yazıyorum. Neden kesinlikle olduğunu anlatayım
Birincisi cam balkonun yani ofisin önünde yerde çantası
Cam balkonumuz da mutfak oturma odası bir ben dün tüm gün mutfak oturma odası dolaştım çanta yerden kalkmadı.
Gece beraber uyuduk , eşim güvenlik sistemleri ile ilgili bir işveren. Çocuk olacağı ve dadı tutacağımız için tüm odalarımızda kamera sistemi var. Çanta Bariz şekilde kapıyı görüyor. Sabah erkenden kalktım telefon şarjı olmayınca günü ve geceyi taradım. Yok arkadaşlar yok ben olağan ve olabilecek bir gerçek için niye kendimi kandırayım. Ya da kendimi kandıracak olsam niye buraya yazayım. Çok sağlıklı düşünemeyebilirim diye buraya yazıyorum. Burada yazdıklarım aciz , koca buldumcu , aman beyim yapmaz ya da susup oturayım ne bilim bu tarz şeylere çıkması kendimi iyi ifade edememem sanırım.
Bunun dışında konuma dönecek olursak telefonu sorup açmasını isteyeceğim.
Sevindim sizin adınıza yuva kurmak kolay olmadığı gibi yıkmanın da arkadaşların yazdığı kadar kolay olmamasını temenni ediyorum. Aile birliğinizin korunması ve evladınız için en mantıklı kararı siz alırsınız dün içinde kusura bakmayın biraz sinirlendim boşan diyenlere..Çok önyargılıyız ben konuyu dallanıp budaklandırmamak için özet özet yazıyorum. Neden kesinlikle olduğunu anlatayım
Birincisi cam balkonun yani ofisin önünde yerde çantası
Cam balkonumuz da mutfak oturma odası bir ben dün tüm gün mutfak oturma odası dolaştım çanta yerden kalkmadı.
Gece beraber uyuduk , eşim güvenlik sistemleri ile ilgili bir işveren. Çocuk olacağı ve dadı tutacağımız için tüm odalarımızda kamera sistemi var. Çanta Bariz şekilde kapıyı görüyor. Sabah erkenden kalktım telefon şarjı olmayınca günü ve geceyi taradım. Yok arkadaşlar yok ben olağan ve olabilecek bir gerçek için niye kendimi kandırayım. Ya da kendimi kandıracak olsam niye buraya yazayım. Çok sağlıklı düşünemeyebilirim diye buraya yazıyorum. Burada yazdıklarım aciz , koca buldumcu , aman beyim yapmaz ya da susup oturayım ne bilim bu tarz şeylere çıkması kendimi iyi ifade edememem sanırım.
Bunun dışında konuma dönecek olursak telefonu sorup açmasını isteyeceğim.
Valla kendi bilir ama bence Bebek'ten dolayı zor görmesin ayrılmayı çünkü çalışan biriymiş gayette tek başına bakabilir.Çocuğunun gözünde aldatıldığı halde ayrılmayan kadın yerine aldatıldığı için ayrılan gururlu kadın olur.Başka bir konuda vardı,konu sahibi aldatılıp ayrılmamıştı en sonunda oğlu gurursuzmusun ayrıl artık demişti.Kötü durumlar yani çocuk açısından daAma şimdi hamile belki bebekten dolayı ayrılması zor olur.
Aslında bunun yapılması sebebi şu bizler tarafından. Tek bir kadının dahi aldatılma karşısındaki tutumu tüm kadınların hayatı için etkileyici . Çünkü erkekler affedilmeyi gördükçe veya fazla sorgulanmadıklarını ne dese inanan kadınları gördükçe çevrelerinden cesaret alıyor. Onun kocası benimkini benim kocam onunkini etkiliyor aslında. O yüzden bence aldatılma mevzularında her kadının sert tepkisi çok önemli. Bireysel gibi görünsede bu toplumsal bir sorun .Allah yardımcınız olsun. Üzüntünüzü hayal kırıklığınızı derinden hissediyorum
Bir de lütfen arkadaşlar eleştirmesek sadece dert dinlesek, yol göstersek ama neden yapmadın diye hesap sormasak ne güzel olur
Kesinlikle öyle mesela kadınlarda erkek aldatılırsa ayrılır,sert tepki verir algısı var.Neden ? Çünkü erkeklerin büyük çoğunluğu aldatılınca direk boşuyor.Aslında bunun yapılması sebebi şu bizler tarafından. Tek bir kadının dahi aldatılma karşısındaki tutumu tüm kadınların hayatı için etkileyici . Çünkü erkekler affedilmeyi gördükçe veya fazla sorgulanmadıklarını ne dese inanan kadınları gördükçe çevrelerinden cesaret alıyor. Onun kocası benimkini benim kocam onunkini etkiliyor aslında. O yüzden bence aldatılma mevzularında her kadının sert tepkisi çok önemli. Bireysel gibi görünsede bu toplumsal bir sorun .
Aslında bunun yapılması sebebi şu bizler tarafından. Tek bir kadının dahi aldatılma karşısındaki tutumu tüm kadınların hayatı için etkileyici . Çünkü erkekler affedilmeyi gördükçe veya fazla sorgulanmadıklarını ne dese inanan kadınları gördükçe çevrelerinden cesaret alıyor. Onun kocası benimkini benim kocam onunkini etkiliyor aslında. O yüzden bence aldatılma mevzularında her kadının sert tepkisi çok önemli. Bireysel gibi görünsede bu toplumsal bir sorun .
Aynen öyle, bu erkekler birbirine anlatıp yapsa da yapmasa da birbirini gaza getirmeye calisiyor. çünkü benim eşim arada hep bunu telefonda erkek arkadaşıyla konuşurken bahseder bırak bu işleri der abdestli adamsın der kapatıncada bana telefonda karı kız anlatıyor p..vnk der bu coğrafya da kadın anlatmak farz olmuş durum da hatta eminim ki karısını aldatmayana korkak bile derlerAslında bunun yapılması sebebi şu bizler tarafından. Tek bir kadının dahi aldatılma karşısındaki tutumu tüm kadınların hayatı için etkileyici . Çünkü erkekler affedilmeyi gördükçe veya fazla sorgulanmadıklarını ne dese inanan kadınları gördükçe çevrelerinden cesaret alıyor. Onun kocası benimkini benim kocam onunkini etkiliyor aslında. O yüzden bence aldatılma mevzularında her kadının sert tepkisi çok önemli. Bireysel gibi görünsede bu toplumsal bir sorun .
Aynen öyle. Bizim iş çevresinden bir arkadaş vardı evliydi o zamanlar ve benim de rus bir arkadaşım var ama işinde gücünde normal bir kız, Adam benden o kızı ona ayartmamı istedi. Şok oldum hani abi dediğimiz birisiydi. Demekki başka ne fındıklar kırıyordu böyle şeyler yaptığına göreKesinlikle öyle mesela kadınlarda erkek aldatılırsa ayrılır,sert tepki verir algısı var.Neden ? Çünkü erkeklerin büyük çoğunluğu aldatılınca direk boşuyor.
Evet diğer konum eski eşime ait, zaten boşanıyorum diye yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?