Eşimin ikinci telefonu

Çoğu erkek eşi hamileyken bir haltlar yemege kalkabilir. Bence de takipte kalın. Başka hat kullanıyorsa ismini profil resmini falan uydurmuştur. Ayrı kişiliğe bürünmüştür ordan

Kapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.
çok zekisin .

Boşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.
Ben doğru oldum , yanlış beni bulduysa bu yoldan çekilirim.
Böyle yaparak asıl kadınların susması sağlanıyor, sanılıyor ki ikinci aman bir de hamile aman şimdi bu yuvasını bozamaz bir ayağı kırık e dikkat etseydi aman bozmasın da çocuk var vs.
Geçelim bunları arkadaşlar maddi bağımsızlığını eline almış kendine güvenli kadınlar olalım.

Seni ayakta alkışlıyorum. Takdir ediyorum

Ya tüm yorumları okumadım ama belki önemsizdir, çok fazla kullanılmayan sırket hattıdır ki eski telefon dediniz belki kendi telefonu ole işlerini rahat halledıyordur

Telefonu siz alıp daha düzgün bir yere saklayın. Paniklesin dursun. Eğer gizli bir şey yapmıyorsa gelip size sorar zaten

Yoo benim sim kartımda yok mesela
Ama kilitliyken uçak modundan çıkan diyenler yanılıyor ben denedim ekran kilidini istiyor
Burda okuduktan sonra ben de merak edip denedim, ekran kilitliyken uçuş modundan çıktım.
Marka, model, işletimle alakalı olabilir belki.

İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke
Kaç kere önerinizi yazdınız, kaç kere reddetti. İnsanların ilişki dinamikleri farklı olabilir.
Burada öneri istemiş, içinden geçenleri yazmış. Her şeyin bir sınırı var. Kendi doğrunuzu dikte ettiğiniz yetmezmiş gibi birde hakaretvari konuşmalar, iğnelemeler... Herkesin hayatı farklı, ihtiyaçları farklı. Belki bekleyip sonra görünce rahatlayacak. Yeter yahu ben bile dayanamadım.

Kanıt toplayın derken boşanmada haklılığınızı ispatlamak için kullanırsınız diye dedim zaten .
İsterse 5. Evliliği olsun , kişi kendince boşanması gerektiğine inanıyorsa boşanır . Buna kimse karışamaz . Laf söyleyen çok olur ama o zaten bunları göze almıştır , tınlamaz ..

Böyle yaparak diye başladığınız paragrafı da genelde erkekler düşünür . Ve eşimin zaten 2. Evliliğiyim , bir de hamile , yakalansam bile kılıfını uydururum bir şekilde , allem eder kalem eder boşanmayız diye hesap yaparlar
Sadece ; boşanma , o travmayı atlatma , yeni biriyle tanışma , o kişiyi tanıma , güvenme , evlilik kararı verme vs. tüm bunlar için kısa zaman olmuş o kısmı şaşırttı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…