çok zekisin .Kapısı kapalı mi odanın? Arada yanına git kolay gelsin falan de, ya da bir şeyler sorma bahanesi ile. Normalde çalışana saygı duyup rahatsız edilmemesi gerektiğini savunurum ama burada savunamayacagim.
Boşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.2018 eylül konusu imiş
Ne ara boşandınız , bununla tanıştınız da evlendiniz , 8 aylık hamilesiniz
2. Evlilikte daha da sık elemeniz gerekmez miydi
Doğuma kadar gözlem yapıp kanıt toplamaya çalışın .
Ya da telefonu alın gidip şifresini kırdırın , telefonda hatta ne varsa ortaya çıkar . Tabi boşanmayı düşünüyorsanız deşin , yoksa hiç üstelemeye gerek yok
Kesinlikle diye birşey yok. Bu durumlarda hiç yok.Arkadaşlar günaydın ,
Telefona 2 gündür kesinlikle eşim tarafından dokunulmadı ve sarjı 20lerdeydi sabah çalışma odasına girdim bitmiş.
Boşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.
Ben doğru oldum , yanlış beni bulduysa bu yoldan çekilirim.
Böyle yaparak asıl kadınların susması sağlanıyor, sanılıyor ki ikinci aman bir de hamile aman şimdi bu yuvasını bozamaz bir ayağı kırık e dikkat etseydi aman bozmasın da çocuk var vs. denilip başımızı öne eğip bekleyeceğiz
Geçelim bunları arkadaşlar maddi bağımsızlığını eline almış kendine güvenli kadınlar olalım.
Seni ayakta alkışlıyorum. Takdir ediyorumBoşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.
Böyle yaparak asıl kadınların susması sağlanıyor, sanılıyor ki ikinci aman bir de hamile aman şimdi bu yuvasını bozamaz bir ayağı kırık e dikkat etseydi aman bozmasın da çocuk var vs.
Geçelim bunları arkadaşlar maddi bağımsızlığını eline almış kendine güvenli kadınlar olalım.
simkartın pin kodu var hangi telefon olursa olsun pin girmesi lazımHattını çıkarıp kendi telefonunuza takıp numaralara bakmayı deneseniz???
Günaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Yoo benim sim kartımda yok meselasimkartın pin kodu var hangi telefon olursa olsun pin girmesi lazım
pin kodu girildikten sonra ayarlar kısmından "pin kodunu isteme" seçeneğine tıklarsa artık pin kodunu sormaz ama bunun için dediğim gibi pin'i girmesi gerekYoo benim sim kartımda yok mesela
Ama kilitliyken uçak modundan çıkan diyenler yanılıyor ben denedim ekran kilidini istiyor
Burda okuduktan sonra ben de merak edip denedim, ekran kilitliyken uçuş modundan çıktım.Yoo benim sim kartımda yok mesela
Ama kilitliyken uçak modundan çıkan diyenler yanılıyor ben denedim ekran kilidini istiyor
Kaç kere önerinizi yazdınız, kaç kere reddetti. İnsanların ilişki dinamikleri farklı olabilir.İlkokul 2. Sınıf planları bekle takip et ve konuşma devamke
Konu sahibi en son konuşucam diyordu ama konuşmadı daha galibaNolmuş sonra
Hmm tamamKonu sahibi en son konuşucam diyordu ama konuşmadı daha galiba
İphone da istemiyor. Ben uçak moduna kilitsiz geçerim hepYoo benim sim kartımda yok mesela
Benim telefon iPhone. Kilitli iken uçak moduna alınıyor da uçak modundan çıkıyor da. Kilidin açılmasını istemediiYoo benim sim kartımda yok mesela
Boşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.
Böyle yaparak asıl kadınların susması sağlanıyor, sanılıyor ki ikinci aman bir de hamile aman şimdi bu yuvasını bozamaz bir ayağı kırık e dikkat etseydi aman bozmasın da çocuk var vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?