Eşimin ikinci telefonu

Arkadaşlar günaydın ,
Telefona 2 gündür kesinlikle eşim tarafından dokunulmadı ve sarjı 20lerdeydi sabah çalışma odasına girdim bitmiş.

Ellenmeyen telefonun şarjı nasıl azalır hem de uçak modundayken

Bence bildiğinizi söylemeyin. O yanınızdayken çantayı kaldırırmış gibi yapın yerine koyuyor gibi aaa bu ne kadar ağır ne var içinde aşkım filan deyin. Açıklamasını bekleyin.
Siz de çok zekisiniz.

Böyle konulardaki sakin yöntemleriniz müthiş

Eğer eşiniz sizi aldatıyorsa bunu sizi tanımayan bir kadınla yapıyor demektir.
İkinci telefona tek başına fotoğrafını koyup kendini bekar olarak tanıtması çok mümkün.
Karşıdaki kadın bekar zannediyor olmalı.

Yoksa ben o telefonu açtırmadan kurcalamadan içindeki numaralara bakmadan şifresini öğrenmeden, engelli listesine bakmadan durmazdım.
Aynen panikle elim ayağima dolaşır. Ama yorumlara bakıyorum çoK mantıklı. Çantayı kaldir aa ağırmış ne var içinde diye sor...

Odaya gir kolay gelsin de filan. Ben olsam çanta başında panik atak geciririm.geçiririm sakin ve soğuk kanlı olmak, durumu profesyonelce idare etmek sadece zeka ile açıklanabilir

Sizene yahu sizene

erkeklerin bu konularda takındığı bir tavır var “hep inkar , hep inkar sonuna kadar inkar “ sanmıyorum ki soru sorduğunuzda açıkça cevaplasın.Aldatma konusu olmasa bile eşinden gizli saklı ikinci bir telefon kullanması hiç de iyi niyetli değil.Alıntılayamadım ama bir atkadaşın dediği gibi telefonu saklayın hiç birşey çaktırmayın.Kemdisi kıvram kıvram kıvransın zaten eğer bu durumda bir aldatma konusu varsa panik yapacağı için hata yapar şıpp diye elinize düşer .

Nekadar zor bir kişilikmisiniz kaç kişi anlatamadı durumu size ve hep bir dalga insanlar bunu yaşıyorlar tecrube ediniyolar susarlar veya boşarlar o onların kararı nedir yani bu kadar komik olan üzücü gerçekten..

Ben aldatan bütün erkeklerin aldatıldığını sanarak boşanmaları taraftarıyim.O pislik egoları zarar görmeli.Arkadaşınıza çok iyi olmuş gercekten.Ama biz kadınlar tabi yakıştiramayız böyle birseyi kendimize ama haklari hak ettikleri gerçekten bu.

Dedikleriniz zaten boşluk örneği oluyor bildiğim kadarıyla kişilik bozukluğu hariç

Dedikleriniz zaten boşluk örneği oluyor bildiğim kadarıyla kişilik bozukluğu hariç

Sen bir erkek aldatirsa, esinden taraf his ettigi bosluktandir diyorsun. Evliligi 44lük giden adatan erkeklerde var. Yada esleri süper eslik yapmasina ragmen aldatanda var. Evlilik kötü gitse dahi, bunun dogal sonucu aldatmak degildir. Ilk basta tahamir etmeye çalisirsin, mücadele edersin. Baktin olmuyor bosanirsin.

Bosandiktan sonra ne yapacagini yaparsin. Aldatmanin hiç herhangi bir bahanesi olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…