- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
yani.. yemedim zatende hamileyim beebge bisey olur diye konuyu kapatmis gibi yaptim. sonra esimin watsabini kendi telefonuma bagladim kizla konusmaya devam edecekmi diye engellemis kizi mesaj falan gormedim simdilik ama gozum onun ustunde bilmiyor tabi kurdugum bu sistemi beni buna mecbur birakti malesef
Arkadaşlar günaydın ,
Telefona 2 gündür kesinlikle eşim tarafından dokunulmadı ve sarjı 20lerdeydi sabah çalışma odasına girdim bitmiş.
Siz de çok zekisiniz.Bence bildiğinizi söylemeyin. O yanınızdayken çantayı kaldırırmış gibi yapın yerine koyuyor gibi aaa bu ne kadar ağır ne var içinde aşkım filan deyin. Açıklamasını bekleyin.
Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
Cinayet mahalline dönen katil gibi düşünün.. Aldatmanın verdiği adrenalin ve duygu başka bişey o yüzden aldatmalar çok fazla...Bu konuya çok üzüldüm ya.Aldatacaksa niye evleniyor bu erkekler anlamıyorum
Eski model veya model farketmeksizin telefonun bataryasının yıpranmasına göre değişir benim Samsung j7 olan telefonum sabahtan akşama 0 lanıyordu hiç dokunmadan bataryası bitikti çünkü mümkün yaniEllenmeyen telefonun şarjı nasıl azalır hem de uçak modundayken
Siz de çok zekisiniz.
Böyle konulardaki sakin yöntemleriniz müthiş
Siz de çok zekisiniz.
Yoksa ben o telefonu açtırmadan kurcalamadan içindeki numaralara bakmadan şifresini öğrenmeden, engelli listesine bakmadan durmazdım.Siz de çok zekisiniz.
Aynen panikle elim ayağima dolaşır. Ama yorumlara bakıyorum çoK mantıklı. Çantayı kaldir aa ağırmış ne var içinde diye sor...Yoksa ben o telefonu açtırmadan kurcalamadan içindeki numaralara bakmadan şifresini öğrenmeden, engelli listesine bakmadan durmazdım.
Eski model veya model farketmeksizin telefonun bataryasının yıpranmasına göre değişir benim Samsung j7 olan telefonum sabahtan akşama 0 lanıyordu hiç dokunmadan bataryası bitikti çünkü mümkün yani
:)çok zekisin .
Hay ben onların adrenaline... Neyse sakin olucamCinayet mahalline dönen katil gibi düşünün.. Aldatmanın verdiği adrenalin ve duygu başka bişey o yüzden aldatmalar çok fazla...
Sizene yahu sizeneCümleleri büyük harfle yazmanıza gerek yok. Bir arkadaş zaten söyledi bende yanlış anlamışım dedim. Ayrıca surata vurur gibi büyük harfle yazılmaz bu kabalıktır. Eşinizden dolayı gerginsiniz neyse birşey demiyorum kalbiniz kırılmasın. Bu arada bu bey ile ne zaman evlendiniz ve diğerinden ne zaman boşandınız ? Aradaki zaman dilimini merak ettiğim için soruyorum
Nekadar zor bir kişilikmisiniz kaç kişi anlatamadı durumu size ve hep bir dalga insanlar bunu yaşıyorlar tecrube ediniyolar susarlar veya boşarlar o onların kararı nedir yani bu kadar komik olan üzücü gerçekten..Her aldatılan kadın kocasını boşuyor ve nafaka peşinde koşuyor falan benim çevremdekiler hayal ürünü o zamanneyse ya bakın yolunuza arkadaşlar
He herkes hemen boşanıyor kaç para nafaka indiririm diye düşünüyor falan.
Ara bulucu avukatlar falan da hayal ürünü , aileler, yaşanmışlıklar
Ben aldatan bütün erkeklerin aldatıldığını sanarak boşanmaları taraftarıyim.O pislik egoları zarar görmeli.Arkadaşınıza çok iyi olmuş gercekten.Ama biz kadınlar tabi yakıştiramayız böyle birseyi kendimize ama haklari hak ettikleri gerçekten bu.Aynen öyle. Bizim iş çevresinden bir arkadaş vardı evliydi o zamanlar ve benim de rus bir arkadaşım var ama işinde gücünde normal bir kız, Adam benden o kızı ona ayartmamı istedi. Şok oldum hani abi dediğimiz birisiydi. Demekki başka ne fındıklar kırıyordu böyle şeyler yaptığına göreBir kaç sene sonra karısı onu aldattı ve inanın boşanmaları iki hafta sürdü sürmedi. Erkekler nasıl şeklini ve tavrını anında koyuyorsa bizim de koymamız lazım.
Dedikleriniz zaten boşluk örneği oluyor bildiğim kadarıyla kişilik bozukluğu hariçVe bu bosluk mulaka karsi tarafin yarattigi bosluktur öyle mi? Yani hiç zevk, heycandan dolayi yada iste karakter bozuklugundan aldatan yok öyle mi?
Bide olayi psikoloji egitimine bagliyorsunuz. Yazik ya, size terapiye gelen kadinlara ne diyeceksiniz "olur öyle seyler mi"? Babaniz yaptiysa, bunun için sizde psikolojik tedavi görün ki bu travmayi atlatin. Bu sekilde kimseye siz terapi veremezsiniz.
Dedikleriniz zaten boşluk örneği oluyor bildiğim kadarıyla kişilik bozukluğu hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?