- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Hayır sunduğunuz şeyler zevk heycan bunlar insanın boşluğundan kaynaklanan şeyler farkli algılamayın. Dediklerimden nasıl düşündünüz ki bahane olduğunuSen bir erkek aldatirsa, esinden taraf his ettigi bosluktandir diyorsun. Evliligi 44lük giden adatan erkeklerde var. Yada esleri süper eslik yapmasina ragmen aldatanda var. Evlilik kötü gitse dahi, bunun dogal sonucu aldatmak degildir. Ilk basta tahamir etmeye çalisirsin, mücadele edersin. Baktin olmuyor bosanirsin.
Bosandiktan sonra ne yapacagini yaparsin. Aldatmanin hiç herhangi bir bahanesi olamaz.
Siz hissedersiniz! Kadınlar daima hisseder. Eğer içiniz rahatsa bilin ki doğru söylüyordur, şayet ikna olmadinizsa içinize sinmeyen biseyler varsa bilinki yalan söylüyor eşiniz. Yinede gözlem de kalınız ama artık aklınızıda bulundurmayın, şarj olayina gelince kullanilmayan uçak modundaki telefonun sarji bitmez demiştim,ama eşim eğer batarya sorunu varsa ondanda biter deyince boşuna komplolar üretmişim dedimGünaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.
Siz değl eşiniz erken davranmış, sizin gördüğünüzü anlamış ve silmiş bence.Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
Bence telefonu tlfoncuda açtırın şifreli ise kırdırın şifreyi. Sonra hattın numarasını alın. Mesajlara vs aramalara bakın. Çok merak ediyorsanız bir kız arkadaşınızın vs telefonundan onu aratın. İşletin bakalım ne olacakGünaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Çok haklısınız.Benim eşimde ara ara iş yerinde kullandığı telefonu eve getirir.ilk getirdiği zaman bana göstermedi Buda iş telefonum diye yani böyle bir ihtiyaç duymadı.Şimdi evden çalışıyor ve telefon hep yanında.Demek istediğim iş telefonu olabilirBoşanmam ve evlenmem arasında 9 ay var. Bir kaç kişi daha bu konuda Sormuştu. Utanmıyorum , aptalca bir karar verdiğimi düşünmüyorum , bir çok şeye tabiki Kontrol ederek evlendim, bu adam da beni aldattı ise yine utanmayacağım. Ben düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu yıllardır arkadaş olarak tanıdığımı sandığım sonra yeni umutlarla evlendiğim bu adam beni kandırdıysa kimsenin bana aa ikinciden de boşandı , hiç düşünmedi çocuk yaptı biraz düşünseydin bilmem ne tavırları ile başımı eğmeyeceğim.
Ben doğru oldum , yanlış beni bulduysa bu yoldan çekilirim.
Böyle yaparak asıl kadınların susması sağlanıyor, sanılıyor ki ikinci aman bir de hamile aman şimdi bu yuvasını bozamaz bir ayağı kırık e dikkat etseydi aman bozmasın da çocuk var vs.
Geçelim bunları arkadaşlar maddi bağımsızlığını eline almış kendine güvenli kadınlar olalım.
Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?