Eşimin ikinci telefonu

Eşinizin güvenlik sistemleri üzerine isi olması bilemedim bi taraftan isterse profesyonelce saklar, siz görmeden kayıtları silebilir vs. ote taraftan ilk esinizi neden bıraktığınızı biliyorsa böyle bir şeye cesaret edebilir mi diye düşündüm.
Her açıdan sizden habersiz telefon bana masum gelmiyor. Yerinizde olsam ilk andan itibaren o telefonu yerine koymaz, en yakin zamanda bir telefoncuya uğrar içindekilere kesinlikle bakardım.

Hayır sunduğunuz şeyler zevk heycan bunlar insanın boşluğundan kaynaklanan şeyler farkli algılamayın. Dediklerimden nasıl düşündünüz ki bahane olduğunu boşluk bir bahane değildir hiç bi zaman.

Günaydın arkadaşlar, Telefonu sordum.
İş için kamera bağlananlardan aktif kullanılmayan bir telefon olduğunu iletti ama hiç böyle birşey duymamıştım bugüne kadar. Açmasını istedim , açtı telefonu boş, whatsapp engelli listesine bile baktım ama boş.
İçimden bir ses çok erken davrandığmı söylüyor . Kesinlikle rahat etmedim işin kötüsü birşey varsa şuan daha dikkatli olacaktır.

Siz hissedersiniz! Kadınlar daima hisseder. Eğer içiniz rahatsa bilin ki doğru söylüyordur, şayet ikna olmadinizsa içinize sinmeyen biseyler varsa bilinki yalan söylüyor eşiniz. Yinede gözlem de kalınız ama artık aklınızıda bulundurmayın, şarj olayina gelince kullanilmayan uçak modundaki telefonun sarji bitmez demiştim,ama eşim eğer batarya sorunu varsa ondanda biter deyince boşuna komplolar üretmişim dedim

Neden doğru söylüyor olmasınk.bizimde bir fabrikamız vardı.güvenlik kameralarını telefondan izliyorduk.şarzı çok çabuk bitiriyordu.eski dandik bir telefon alıp ondan takip etmeyi düşündük falaaaan filaaaan...yani doğru söylüyor olması muhtemeldir

Biraz daha bekleseniz iyi olurdu sanki. Ama hamilesiniz de o yüzden bekleyerek iyice strese de girmemek lazım. Eşinizi siz tanıyorsunuz tavırları ikna edici olsa içiniz rahat ederdi diye düşünüyorum. İçinize sinmeyen bir şey var ki erken mi davrandım diyorsunuz. Sizin telefonu bulduğunuzu anladıysa içindeki her şeyi temizlemiş de olabilir. Beklemede kalın bundan sonrası icin. Doğumunuz da yaklaşmış stresten uzak durmanız lazım . Bir şey varsa zaten eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

Eşiniz istediği kadar şirket telefonu desin o telefon saklanmıştı. Neden yanında değil laptop çantasında, sadece şirket için kullanılıyorsa neden şifreli, hepsini geçiyorum neden uçak modunda? Yakalanmaktan korkan, ekstra tedbirli paranoyak birinin yapacağı işe benziyor. Umarım yanılıyorumdur. Şifreyi girerken gördüyseniz arada telefonu kontrol edin, gerçi bu kadar paranoyaksa ve biriyle konuşuyorsa mail ya da asıl telefonunu kullanacaktır bir süre. Ya şifreyi değiştirir devam eder ya da o telefonu kullanmayı bırakır.

Bence salliyor. Kamera izlenen telefonsa sadece whatsapp neden var?

Siz değl eşiniz erken davranmış, sizin gördüğünüzü anlamış ve silmiş bence.

Bence telefonu tlfoncuda açtırın şifreli ise kırdırın şifreyi. Sonra hattın numarasını alın. Mesajlara vs aramalara bakın. Çok merak ediyorsanız bir kız arkadaşınızın vs telefonundan onu aratın. İşletin bakalım ne olacak

Çok haklısınız.Benim eşimde ara ara iş yerinde kullandığı telefonu eve getirir.ilk getirdiği zaman bana göstermedi Buda iş telefonum diye yani böyle bir ihtiyaç duymadı.Şimdi evden çalışıyor ve telefon hep yanında.Demek istediğim iş telefonu olabilir

Herseyi gectim, is telefonunda whatsapp ne arar? Madem aktif degil, kamera felan icinmis? Is icin ise, niye ucak modunda?

Bariz yalanlar iste. Birseyler karistiriyor o. E-devletten bak onun farkli numaralari varmymis.

Bence eşiniz yalan söylüyor , iş için olan telefon Hep ortada olur ve Asla uçak modunda olmaz . Bi kere uçak modunda niye olsun ki ??? Zaten aktif kullanmıyorsun kimse aramayacak ,ulaşılmak istememe sebebin ne ?? Öyle bi sebep bile yok ki ,kullanılmıyor zaten .. ben de iş için 2 tane kullanıyordum diğerine şifre bile koymadım ve hep ortadaydı. Kim alırsa alsın yani özelim yok bişeyim yok.. Bir diğeri ,kullanılmayan telefonda whatsap ne alaka, onu insan indirmeye bile tenezzül etmez ,kullanmadığın bi uygulama niye olsun ki ? Bence görüp temizledi herşeyi ,ama hiç bişey sonuna kadar gizli kalmaz illa açık verecek, o hattın numarasını alıp dökümlerini çıkartın hangi operatörse kendi telefonunuzdan indirin bakın detaylıca ,rabbim yardımcınız olsun

Canım hamilesin kendini hiç germe düşünüp stres yapma neden sen stres yapacaksın ki bilmediğini hissettirip. Direk telefonu al hayatım bu telefonu açar mısın gördüm ve merak ettim deyin. Siz hamile halinizle neden acabalar ile boğuşacaksınız ki?

Düzenleme : telefona bakmışsın sonra ki yorumda gördüm canım Bi şey çıkmamış sen içini rahat tut gebesin trest çok etkiler varsa bişey zaten öyle ya da böyle çıkar düşünme artık boşver

O telefonun içindeki sim kartın numarasını öğrenip dökümlerine bakın. Keşke erken davranmasaydiniz ama olmuş bi kere, en azından şu aşamadan sonra sabırlı olun. Doğru söyleme ihtimali yüksek ama içiniz rahat etsin istiyorsanız tamamen inanmış gibi yaparak hattın sahibini öğrenmeye çalışın sonra da dökümlerine bakın operator üzerinden. Eşinizin e devlet şifresini biliyorsanız oradan üstüne kayıtlı hatlara bakın belli orada da vardır

Ben mi çok safım bilmiyorum ama hemen bir telefon bir hat falan görünce şüpheye mi düşmemiz lazim. Bana inandırıcı geldi eşinin söyledikleri. Genel olarak arkadan iş çeviren bir tip mıdır insanlara karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…