bunu da düşündüm ama telefonu ver dedi ve önümde açtı birşey yok olsa herşeyi silmiş olsa nasıl yakalayacağım bir dahabence simdi telefonu saklayin. nasil olsa size soramaz. disari cikma yasagi bitince bir telefoncuya kilidi kirdirirsiniz. g.t herif.
Eee kimin telefonuymuş peki???bunu da düşündüm ama telefonu ver dedi ve önümde açtı birşey yok olsa herşeyi silmiş olsa nasıl yakalayacağım bir daha
Tamam açık kalsın ve bende kalsın bu telefon bir süre dersin.bunu da düşündüm ama telefonu ver dedi ve önümde açtı birşey yok olsa herşeyi silmiş olsa nasıl yakalayacağım bir daha
sordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisinYuhh, eee sonra sen ne yaptın peki???
Çok üzüldümSabah sabah gecmise goturdunuz beni. Ben de hamileyken esimin ikinci telefonunu bulnustum. Oysa diger tlf nu hep ortada diye zerre suphem yoktu ondan. Hemen inkar etti is yerinden Osman in telefonu vs diye uydurdu. O stresle bebegimi kaybetmistim. Kendinize dikkat edin. Allah yardimciniz olsun.
E devletten nasıl bakılıyor118 80 gibi numaralardan arayıp ya da e devletten eşinizin üzerine kayıtlı olan numaraları öğrenin. Sizin bildiğiniz numara dışında var mi öğrenin önce.
bence telefonu alıp saklayın nerde olduğunu sizede soramaz bakalım delirecekmi ararken iyicene gözlemleyin ve eşinin yaptığı şifreleri dene belki açarsın teli. Eğer telefonu saklarsan mecburen kendi şahsi telinden görüşmek zorunda kalacaktır onun için daha kolay yakalarsınızGünaydın arkadaşlar , sabah sabah bin tane duygu ile boğuşuyorum. Bugün etrafı toplarken eşimin laptop çanta gözünde bir telefon ve sarj aleti buldum. Telefon ekranı kilitli ve uçak modunda.
Yani Allah resmen önüme çıkardı , çanta ağır gibi hissettim birşey mi takılmış diye baktım ve telefon karşımda. Bu telefondan hiç haberim yok, şirketteki tüm gelen aramalar bildiğim hattı üzerinden geliyor. Resmen gizlenmiş bir hat yani.
Ve daha da beni geren nokta 8 aylık hamileyim. Bunun yanında sosyal medyada hesaplarımız aktif ikimizin de profili beraber çekilmiş fotolar vs. yani insanlar bu kadar midesiz olabilir mi ? Benim eşim beni aldatıyorsa karşıdaki kadın bunu görüp sindirebilir mi ? Bunu da düşünüyorum.
En önemlisi de şimdi uyanınca telefonu bildiğimi yüzüne vursam hemen yalan dolan üstte çıkabilir.
Sizce ne yapmalıyım ? Ağlamak istemiyorum sabah sabah ama çok kırıldım
Eşinizin e devlet şifresini biliyorsanız mobil hat sorgulama diye bir seçenek olmalı ordan bakabilirsiniz.E devletten nasıl bakılıyor
sordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisin
Yok eski sevgilisi falan degil eski calistigi sirketten muhasebeci bir kiz . kizi taniyorum hatta dugunumuze gelmisti platonik asikmis basindan beri iste onlari yazmisEşiniz ne diye eski sevgilisine eş bulmaya çalışıyor ki. Ben eski sevgilisinin dediklerinden çok onla iletişime geçen eşime bakardım, yerinizde olsam.
Eşiniz böyle muhabbetler açarsa elalem neler demez.
Bu söyledıklerınıze ınanıyor musunuz bu durumda hangı erkek senın dedıgın sekılde konusur soran bagurır cagırır haksız yere koyar. Zaten gızlenmeyecek bısey olsa aksam telefondan bahseder yıne gızlenmeyecek bısey olsa ucus moduna alıp atmazdı dıye dusunuyorum evlıyım bende. Karsına alıp konusabılen varsa helal olsun.Bekara koca boşamak çok kolay yapılan yorumlara bak felaket tellalı herkes!
Kimse yaşamak istemek karşılaşmak istemez ama Allah bilir kaç senelik evli arkadaşımız ve hamile hemen yak yık yok sakla telefonu salağa yat bilmem ne
Arkadaşım al kocanı konuş yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz ve yüzleşin saklayınca salağa yatınca ne olacak 8 aylık hamileyim diyorsunuz konuşarak anlaşabilirsiniz ve kendinizi de strese sokmamış olursunuz daha fazla
Konuşamadığınız insanlarla neden evlendiniz ki tabii ki konuşabilirim bağırsaydı da konuşurdum dinlemezse zaten kendi bilirBu söyledıklerınıze ınanıyor musunuz bu durumda hangı erkek senın dedıgın sekılde konusur soran bagurır cagırır haksız yere koyar. Zaten gızlenmeyecek bısey olsa aksam telefondan bahseder yıne gızlenmeyecek bısey olsa ucus moduna alıp atmazdı dıye dusunuyorum evlıyım bende. Karsına alıp konusabılen varsa helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?