Eşimin ikinci telefonu

Sabah sabah gecmise goturdunuz beni. Ben de hamileyken esimin ikinci telefonunu bulnustum. Oysa diger tlf nu hep ortada diye zerre suphem yoktu ondan. Hemen inkar etti is yerinden Osman in telefonu vs diye uydurdu. O stresle bebegimi kaybetmistim. Kendinize dikkat edin. Allah yardimciniz olsun.

bunu da düşündüm ama telefonu ver dedi ve önümde açtı birşey yok olsa herşeyi silmiş olsa nasıl yakalayacağım bir daha
Tamam açık kalsın ve bende kalsın bu telefon bir süre dersin.
En yakın kız arkadaşım eşinin bornozunda tamamen tesadüf eseri telefon buldu eşi telefonu açmadı ve kız boşanma davası açtı boşandılar. Olan aradaki çocuklara oldu kız şimdi keşke boşanmasaydım diyor falan.. siz böyle keskin kararlar alma niyetinde değilseniz bence kestirmeden çözmeye çalışın hamilesiniz bir de kötü yerlere gitmesin. Ve erkeklerin 40 yaşlarında veya eşi hamileyken kendini ispat etmek adına bu tarz salakça şeylere başvurduğunu unutmayın. Tribinizi atın mesafenizi koruyun ama sakin kalmaya da çalışın karnınızdaki bebiş için :) bazen yüzleşmemek inanın daha iyidir.
belki iletişim sorunu yaşamışsınızdır bilemiyorum konuşmaya öncelikle ben eksik bir şey mi yapıyorum? Aramızda bir sorun var mı? Bana söylemek istediğin bir şey var mı? Gibi sorularla başlarsanız önce itiraf edecek mi yoksa ne oldu ki gibi sorularla salağa mı yatacak bir bakın. Baktınız salağa yatıyor söyleyin telefon bulduğunuzu artık sizde olduğunu şifreyi söylemezse 4 gün sonra kırdırmaya götüreceğinizi söyleyin. Zaten açıklamasını yapacaktır.

Yuhh, eee sonra sen ne yaptın peki???
sordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisin

Öncelikle sakin olun izleyin. Evet kötü bir durum, çok kötü hissediyorsunuz. Ama Doğuma az kalmış, kendinizi böyle gerginliklere sokmasanız daha iyi olabilir sizin için. Hesaplaşmanızı doğum sonrasına sarkıtın. Öncesinde ters olaylar yaşanmasın Allah korusun.

Çok üzüldüm

bence telefonu alıp saklayın nerde olduğunu sizede soramaz bakalım delirecekmi ararken iyicene gözlemleyin ve eşinin yaptığı şifreleri dene belki açarsın teli. Eğer telefonu saklarsan mecburen kendi şahsi telinden görüşmek zorunda kalacaktır onun için daha kolay yakalarsınız

E devletten nasıl bakılıyor
Eşinizin e devlet şifresini biliyorsanız mobil hat sorgulama diye bir seçenek olmalı ordan bakabilirsiniz.

Ama eğer ortada size yapılan bir yanlış varsa ve yakalamak istiyorsanız ve yakaladığıniz zaman neler yapacağınızı biliyorsanız telefonu bilmiyormuş gibi yapın, sormayın ya da telefonu alıp saklamayin ki gördüğünüzü bilmesin. Kaba tabirle salaga yatın bir süre.
Ama belki de tahmin ettiğimizden çok farklı bir durumdur. Inşallah kötü bir şey çıkmaz altından.

sordum esime kem kum etti sonra benim sucum yok demeye basladi kizi arayim istersen sor dedi Ben arama dememe ragmen aradi sesi hopolere verdi kiza sorular sordu kizda dediki ayy olurmu oyle sey biz arkadasiz dedi gulermisin aglarmisin

Eşiniz ne diye eski sevgilisine eş bulmaya çalışıyor ki. Ben eski sevgilisinin dediklerinden çok onla iletişime geçen eşime bakardım, yerinizde olsam.

Eşiniz böyle muhabbetler açarsa elalem neler demez.

Eşiniz ne diye eski sevgilisine eş bulmaya çalışıyor ki. Ben eski sevgilisinin dediklerinden çok onla iletişime geçen eşime bakardım, yerinizde olsam.

Eşiniz böyle muhabbetler açarsa elalem neler demez.
Yok eski sevgilisi falan degil eski calistigi sirketten muhasebeci bir kiz . kizi taniyorum hatta dugunumuze gelmisti platonik asikmis basindan beri iste onlari yazmis

Bekara koca boşamak çok kolay yapılan yorumlara bak felaket tellalı herkes!
Kimse yaşamak istemek karşılaşmak istemez ama Allah bilir kaç senelik evli arkadaşımız ve hamile hemen yak yık yok sakla telefonu salağa yat bilmem ne
Arkadaşım al kocanı konuş yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz ve yüzleşin saklayınca salağa yatınca ne olacak 8 aylık hamileyim diyorsunuz konuşarak anlaşabilirsiniz ve kendinizi de strese sokmamış olursunuz daha fazla

Bu söyledıklerınıze ınanıyor musunuz bu durumda hangı erkek senın dedıgın sekılde konusur soran bagurır cagırır haksız yere koyar. Zaten gızlenmeyecek bısey olsa aksam telefondan bahseder yıne gızlenmeyecek bısey olsa ucus moduna alıp atmazdı dıye dusunuyorum evlıyım bende. Karsına alıp konusabılen varsa helal olsun.

Değişik geldi telefonu al bence biryere sakla ... baksın bakalım nerde bu telefon diye hiç bilmiyormuş gibi öğrenmemiş gibi davran panik oluyor mu sana söylüyor mu bunu gözlemle kendi telefonuna da sürekli bak diğer telefon olmayınca biryere giriyor mu bakıyor mu

Konuşamadığınız insanlarla neden evlendiniz ki tabii ki konuşabilirim bağırsaydı da konuşurdum dinlemezse zaten kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…