Söylemedim 4 gün sokağa çıkma var iş üstü yakalamayı düşünüyorumKonu sahibi ne yaptınız iyi mısınız?
Keşke bende de şifre olmasaydıAynen ben de iş çantasında yakaladım ama şifre yoktu. Açtım ki Meğer bir sürü sahte hesapları varmış. Kendi resmî var ama adı birinde x birinde y. Boşadım gitti insanlıktan nasibini almamış bu adamı
İkinci bir telefon almayı gerektirecek herhangi bir durum var mıydı?Keşke bende de şifre olmasaydı
Nefret edıyorum şu ucak modundan, ekran kılıtlerını saklamalarından, 2.5 3 yıl boyunca bu tarz gizli, kapaklı ıslerıyle mucadele verdım, 3.yakalayısımda yeter artık dedım surecı baslattım, omur boyu o suphelerle yasamak ıstemedım, yeter ya bende ınsanım dedım! Hedef 15 hazıran:))Bir iki gün gözlemleyin sonra kilidi açıp ne var ne yok göstermesini isteyin. Mecbur içindekileri gösterecek. Herşeye hazırlıklı olun ama uçak modundaki telefon hayra alamet değil
Olur mu beklesinBu kadar hafiyecilik oynamaya ne gerek var? Açıkça sorun. Iyice gözlemleyin kaçamak cevap mi veriyor zaman kazanmaya mi çalışıyor. Yoksa direk net bi cevabi var mı? Belki de geçerli bir sebebi vardır. Böyle sadece kendinizi dolduruyorsunuz
İkinci evliliğiymiş bu eskisinden boşanmışSayın üye sırf anne olduğunuz için size nazik olacağım yoksa size şurda neler söylerdim bilmiyorum. Neyse 2018 Eylül ayındaki konunuzu okudum. Öncelikle böyle bir hayvan ile evli olduğunuz için çok üzüldüm. Ötesi size onca şey yapan adamdan çocuk yapmanıza ayrıca üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı. Siz bu evliliği götürürsünüz aldatıyordur muhtemelen çünkü geçmişte yapmış zaten. Birgün o ayrılana kadar zaten siz ayrılacak gibi durmuyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum ve size dua edeceğim daha güçlü olabilmeniz için.
Ha öyle mi tamam o zaman çok pardon. Arada başka konu açmamış bende devam sandım. 1.5 yılda başkası ile evlenip bu kadar erken çocuk yapmasına da şaşırdımİkinci evliliğiymiş bu eskisinden boşanmış
LÜTFEN CEVAPLARIMI OKUYUN BU İKİNCİ EVLİLİĞİMSayın üye sırf anne olduğunuz için size nazik olacağım yoksa size şurda neler söylerdim bilmiyorum. Neyse 2018 Eylül ayındaki konunuzu okudum. Öncelikle böyle bir hayvan ile evli olduğunuz için çok üzüldüm. Ötesi size onca şey yapan adamdan çocuk yapmanıza ayrıca üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı. Siz bu evliliği götürürsünüz aldatıyordur muhtemelen çünkü geçmişte yapmış zaten. Birgün o ayrılana kadar zaten siz ayrılacak gibi durmuyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum ve size dua edeceğim daha güçlü olabilmeniz için.
İnsan da travma yaratıyorlar. Sonra bir ömür telefon dibinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Onlar zaten yalan söyleyemez bkz cem yılmaz:hangi otelOlur mu beklesinkonuşmanın ne anlamı var tutsun içinde hem insan eşiyle böyle bir şeyi asla konuşamaz .. hafiyecilik forever insanlar çok dizi izliyor bir kez daha anladım
Cümleleri büyük harfle yazmanıza gerek yok. Bir arkadaş zaten söyledi bende yanlış anlamışım dedim. Ayrıca surata vurur gibi büyük harfle yazılmaz bu kabalıktır. Eşinizden dolayı gerginsiniz neyse birşey demiyorum kalbiniz kırılmasın. Bu arada bu bey ile ne zaman evlendiniz ve diğerinden ne zaman boşandınız ? Aradaki zaman dilimini merak ettiğim için soruyorumKonu g
LÜTFEN CEVAPLARIMI OKUYUN BU İKİNCİ EVLİLİĞİM
İLK KONUM DİĞER EVLİLİĞİM
Netice de biz buraya ne yazarsak yazalım üye yine kendi içinden geleni yapacaktır.İnsan da travma yaratıyorlar. Sonra bir ömür telefon dibinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Onlar zaten yalan söyleyemez bkz cem yılmaz:hangi otelki burda cevap az çok belli eşi CIA ajanı değilse...
Postun alnı olsaydı da öpseydimMerhaba,
Yapacağınız adımlar size bağlı. Daha önce bir evlilik yaşamışsınız, şu an boşanmaya hazır mısınız, gerçeği öğrenmek sizi mutlu edecek mi?
Eğer bu durumda öğrenmek istemiyorsanız, eşinize telefonu bulduğunuzu sebebini öğrenmek istemediğinizi ve tekrarlanmamasını istediğinizi belirtin.
Eğer her şeyi göze aldıysanız, telefonu saklayın, eğer andoid ise kilit içindekiler silinmeden kırılabilir.
Evet onu kaçırdım, şuan odada çalışıyor çantası da yanında birlikteKonu sahibi güçlü dur. Yanlış bir durum varsa da belli ki karşına çıkmaya başladı. Sen önce kendini ve bebeğini düşün. Inşallah tahmin ettigimiz gibi bir durum değildir. Bir yorumda arkadaş yazmış kilitliyken de uçak modunu açabilirmişsiniz deneyin bence.
ortada bir ilişki varsa boşanabilirim ben derdimi anlatamıyorum sadece şuan bu telefon ne diyip üstüne yürüsem ve adam içindeki herşeyi silmiş olsa ömür boyu kuşku duyacağım. O yüzden bekliyorumMerhaba,
Yapacağınız adımlar size bağlı. Daha önce bir evlilik yaşamışsınız, şu an boşanmaya hazır mısınız, gerçeği öğrenmek sizi mutlu edecek mi?
Eğer bu durumda öğrenmek istemiyorsanız, eşinize telefonu bulduğunuzu sebebini öğrenmek istemediğinizi ve tekrarlanmamasını istediğinizi belirtin.
Eğer her şeyi göze aldıysanız, telefonu saklayın, eğer andoid ise kilit içindekiler silinmeden kırılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?