Eşimin ikinci telefonu

Bir iki gün gözlemleyin sonra kilidi açıp ne var ne yok göstermesini isteyin. Mecbur içindekileri gösterecek. Herşeye hazırlıklı olun ama uçak modundaki telefon hayra alamet değil
Nefret edıyorum şu ucak modundan, ekran kılıtlerını saklamalarından, 2.5 3 yıl boyunca bu tarz gizli, kapaklı ıslerıyle mucadele verdım, 3.yakalayısımda yeter artık dedım surecı baslattım, omur boyu o suphelerle yasamak ıstemedım, yeter ya bende ınsanım dedım! Hedef 15 hazıran:))

Sadakat yükümlülüğü eşe aittir. Karşıdaki kız ahlaki olarak eleştirilebilir bunun haricinde bir sorumluluğu yok. O yüzden sizin eşiniz nasıl başka bir kadını içine sindirebildi? siz bu olaydan sonra eşinizi içinize sindirebilecek misiniz? Sizi kaybetmeyi göze almış Bi insan için de üzülmeyin boşanacaksanız da boşanmayacaksanız da keyfinize bakın. Dedektiflik oynamaya gerek yok.

Sayın üye sırf anne olduğunuz için size nazik olacağım yoksa size şurda neler söylerdim bilmiyorum. Neyse 2018 Eylül ayındaki konunuzu okudum. Öncelikle böyle bir hayvan ile evli olduğunuz için çok üzüldüm. Ötesi size onca şey yapan adamdan çocuk yapmanıza ayrıca üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı. Siz bu evliliği götürürsünüz aldatıyordur muhtemelen çünkü geçmişte yapmış zaten. Birgün o ayrılana kadar zaten siz ayrılacak gibi durmuyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum ve size dua edeceğim daha güçlü olabilmeniz için.

Olur mu beklesin konuşmanın ne anlamı var tutsun içinde hem insan eşiyle böyle bir şeyi asla konuşamaz .. hafiyecilik forever insanlar çok dizi izliyor bir kez daha anladım

İkinci evliliğiymiş bu eskisinden boşanmış

İkinci evliliğiymiş bu eskisinden boşanmış
Ha öyle mi tamam o zaman çok pardon. Arada başka konu açmamış bende devam sandım. 1.5 yılda başkası ile evlenip bu kadar erken çocuk yapmasına da şaşırdım

Konu g
LÜTFEN CEVAPLARIMI OKUYUN BU İKİNCİ EVLİLİĞİM
İLK KONUM DİĞER EVLİLİĞİM

Konu sahibi güçlü dur. Yanlış bir durum varsa da belli ki karşına çıkmaya başladı. Sen önce kendini ve bebeğini düşün. Inşallah tahmin ettigimiz gibi bir durum değildir. Bir yorumda arkadaş yazmış kilitliyken de uçak modunu açabilirmişsiniz deneyin bence.

Olur mu beklesin konuşmanın ne anlamı var tutsun içinde hem insan eşiyle böyle bir şeyi asla konuşamaz .. hafiyecilik forever insanlar çok dizi izliyor bir kez daha anladım
İnsan da travma yaratıyorlar. Sonra bir ömür telefon dibinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Onlar zaten yalan söyleyemez bkz cem yılmaz:hangi otel ki burda cevap az çok belli eşi CIA ajanı değilse...

Konu g

LÜTFEN CEVAPLARIMI OKUYUN BU İKİNCİ EVLİLİĞİM
İLK KONUM DİĞER EVLİLİĞİM
Cümleleri büyük harfle yazmanıza gerek yok. Bir arkadaş zaten söyledi bende yanlış anlamışım dedim. Ayrıca surata vurur gibi büyük harfle yazılmaz bu kabalıktır. Eşinizden dolayı gerginsiniz neyse birşey demiyorum kalbiniz kırılmasın. Bu arada bu bey ile ne zaman evlendiniz ve diğerinden ne zaman boşandınız ? Aradaki zaman dilimini merak ettiğim için soruyorum

İnsan da travma yaratıyorlar. Sonra bir ömür telefon dibinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Onlar zaten yalan söyleyemez bkz cem yılmaz:hangi otel ki burda cevap az çok belli eşi CIA ajanı değilse...
Netice de biz buraya ne yazarsak yazalım üye yine kendi içinden geleni yapacaktır.
Psikoloji de aldatmak duygusal veya fiziksel olsun bir şeylerin tükenmesine bağlı olarak zamanla ortaya çıkar. İletişim kurmadan da o eksiğin ne olduğunun tespit edilmesi ve çözümlenmesi mümkün değildir. Ben tavsiyemi bir psikoloji mezunu olarak sundum, bir çok abla yorumumu beğenmemiş ama böyle gizli saklı içinde tutarak çözüm değil problemi büyütürsünüz.

Merhaba,
Yapacağınız adımlar size bağlı. Daha önce bir evlilik yaşamışsınız, şu an boşanmaya hazır mısınız, gerçeği öğrenmek sizi mutlu edecek mi?
Eğer bu durumda öğrenmek istemiyorsanız, eşinize telefonu bulduğunuzu sebebini öğrenmek istemediğinizi ve tekrarlanmamasını istediğinizi belirtin.

Eğer her şeyi göze aldıysanız, telefonu saklayın, eğer andoid ise kilit içindekiler silinmeden kırılabilir.

Postun alnı olsaydı da öpseydim

Evet onu kaçırdım, şuan odada çalışıyor çantası da yanında birlikte

ortada bir ilişki varsa boşanabilirim ben derdimi anlatamıyorum sadece şuan bu telefon ne diyip üstüne yürüsem ve adam içindeki herşeyi silmiş olsa ömür boyu kuşku duyacağım. O yüzden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…