Eşimin ikinci telefonu

Tabi ki kimse yaşamak istemez burdaki herkes aynı fikirde. Ortada yanlış bir şey varsa, konu sahibi sorsa adam inkar etse telefonu açmasa ya da açsa kötü seylerle karsilassalar daha mi iyi? Kadın belli bir süre sessiz kalsa sağ salim doğumunu yapsa, sonra pesine düşse daha mantıklı değil mi?

Sizin başınıza gelse 1,5 ay gerçekten bekleyebilir misiniz? Hamile birinin hormonlarının etkisiyle ne kadar daha yoğun hissedebileceğini düşünüyor musunuz?

Sizin başınıza gelse 1,5 ay gerçekten bekleyebilir misiniz? Hamile birinin hormonlarının etkisiyle ne kadar daha yoğun hissedebileceğini düşünüyor musunuz?
Ben de beklemesini söyledim. Son düzlüğe girmiş kadın, kavga ateşlense yada kabul etse aşığım dese kadının o an sancısı tutsa erken doğursa ne olacak?
Çocuktan değerli değil.
Çocuktan sonra alır karşısına konuşur, hesaplaşır. Ama şu an bebek daha önemli.

O zaman daha açık söyleyeyim. Belki bekleyemez ama şu an eşini karşısına alıp konuştuğunda 'ortada bir yanlış varsa' doğruyu öğrenemez. Ve daha da büyük strese girer. Tek temennim kötü bir durum olmaması. Daha fazla kötü senaryolar üretmek istemiyorum.

Teşekkürler.

Noldu şimdi her yeri de okudum da anlamadim bi şey

Eşle konuşuldu mu

Olmayan cinsel hayata ve aldatılma teşebbüslerine rağmen çocuk neden?
Üstelik zenginsiniz.

Arkadaşlar sizin başınıza gelse siz gerçekten 1,5 ay bir bilinmezliği bekleyerek üç maymun oyunu oynayıp bekleyebilecekseniz tebrik ederim Ben bekleyemem konuşmam lazım gelir konuşmazsam olmaz kafamda kurmaktansa gerçekle yüzleşmeyi tercih ederim. Belirsizlik bazen gerçekten daha çok acıtır umarım başınıza gelmez ve o zaman biz böyle akıl veriyorduk ama olmuyormuş öyle demek zorunda kalmazsınız

Ben basima geldigi icin biraz da yardımcı olmak istedim. Umarım sizin de başınıza gelmez.

Aynen ben de iş çantasında yakaladım ama şifre yoktu. Açtım ki Meğer bir sürü sahte hesapları varmış. Kendi resmî var ama adı birinde x birinde y. Boşadım gitti insanlıktan nasibini almamış bu adamı

Konuşamadığınız insanlarla neden evlendiniz ki tabii ki konuşabilirim bağırsaydı da konuşurdum dinlemezse zaten kendi bilir
Normal bır zamandan bahsetmıyorUz hanımefendı suankı durum farklı sızın evlılıgınız mukemmeldır mozart dınleyıp sohbet edersınız.

Hattı çıkar kendi telefonuna tak, pin kodu falan belki yoktur varsa da hat sende kalsın sakin kafayla icabına bakarsın. Hattı çıkardığını bile sonradan anlasın isterse. Bakalım itiraf edecek mi

Ya ben konuyu bi yerinden kaçırdım mı bazı üyeler şöyle yapın böyle yapın dedikten sonra sanki konu sahibi telefonu bildiğini söylemiş gibi yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…