• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ileri hareketliliği % 14.bir yıldır hamile kalamiyorum

Hsg çekildi tahliller de normal hamile kalamayisimin nedeni bu olabilir mi sizce
hareketlilik 4 kategoridedir. ileri hızlı +ileri+ yerinde+ hareketsiz
ileri hızlı ve ileri hareketliliğin toplamı %40 dan düşükse bu neden olabiliyor deniliyor. ayrıca spermin baş ve kuyruk yapısıda önemliymiş
1 yılı doldurduysanız ve hamile kalamadıysanız diğer üreme yöntemlerini denemeye başlayabilirsiniz.
yumurta takibi ve çatlama iğnesi aşaması
aşılama
tüp bebek

İleri hızlı hareketli , doğrusal olmayan hareketli, yerinde ve hareketsiz olmak uzre 4 kategoride incelenmiş bizim tahlil ilk ikisinin toplamı yuzde elli iki

İleri hızlı hareketli , doğrusal olmayan hareketli, yerinde ve hareketsiz olmak uzre 4 kategoride incelenmiş bizim tahlil ilk ikisinin toplamı yuzde elli iki
sebepsiz infertite olarak görünüyorsunuz %52 gayet iyi bir rakam. bence aşılama ile yola devam edin 2 kereden sonrada olmadıysa tüp bebek denersiniz.

aşılamalarınızı eğitim araştırma hastanelerinde yaptırırsanız devlete bağlı olarak rapor olur ve maliyeti azalır tüp bebeğe geçme gibi bir durumdada maliyet oldukca düşüyor.

özelde aşılama fiyatları 1000 tl civarı artı kullanılan ilaç masrafı bazısına ucuz hap veriyorlar bazısına pahalı iğne , ilaç masrafıda aşılamada raporsuz 80 ile 1500 arası değişiyor

biz araştırma hastanesinde yaptırdık 3. aşılma sadece muayene ücreti 122 tl ve ilaç parası 256tl bu kadar, 3. aşılama tuttu inş allah kucağımıza almayı nasip eder, arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, bazen çatlatma iğnesi vuruyo tam gününe denk gelmiyo bazen nasipsizlik insan çok bunalıyo ama geniş bakmak lazım allah herseyin hayırlı bi zamanı nasip olacağı günü beklemek gerek...

biz araştırma hastanesinde yaptırdık 3. aşılma sadece muayene ücreti 122 tl ve ilaç parası 256tl bu kadar, 3. aşılama tuttu inş allah kucağımıza almayı nasip eder, arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, bazen çatlatma iğnesi vuruyo tam gününe denk gelmiyo bazen nasipsizlik insan çok bunalıyo ama geniş bakmak lazım allah herseyin hayırlı bi zamanı nasip olacağı günü beklemek gerek...
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ozelle devlet arasında hayli fark var birkaç ay daha deneyecez olmadı devlette aşılama artik

Yaşımiz genç canım ben 25 eşim 27 folik asitte kullanıyorum esimde opstravent diye bi ilaç yazdı doktor ona başlayacak bakalım kısmet artık ...
Yani elbette insan bir an önce olsun bitsin istiyor ama o ilaçları almaktan sa senin yaşında biraz daha beklemeyi tercih ederdim herseyin evde yapılmış ı organigi daha güzel zaten :)

Yani elbette insan bir an önce olsun bitsin istiyor ama o ilaçları almaktan sa senin yaşında biraz daha beklemeyi tercih ederdim herseyin evde yapılmış ı organigi daha güzel zaten :)
Herşeyin organigi ha güzelmiş :KK66: zaten doktorlarda öyle düşünüyor bakalım artık kismette ne varsa o...

Back
X