- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecek
Hsg çekildi tahliller de normal hamile kalamayisimin nedeni bu olabilir mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hareketlilik 4 kategoridedir. ileri hızlı +ileri+ yerinde+ hareketsizHsg çekildi tahliller de normal hamile kalamayisimin nedeni bu olabilir mi sizce
Bir yılı geçtiyse en güzeli doktora gitmekHsg çekildi tahliller de normal hamile kalamayisimin nedeni bu olabilir mi sizce
Yaşadığım memlekette gitmedğim doktor kalmadı gibi birşey :)Bir yılı geçtiyse en güzeli doktora gitmek
Hala gebe kalamadıysan aşılama falan dene canımYaşadığım memlekette gitmedğim doktor kalmadı gibi birşey :)
sebepsiz infertite olarak görünüyorsunuz %52 gayet iyi bir rakam. bence aşılama ile yola devam edin 2 kereden sonrada olmadıysa tüp bebek denersiniz.İleri hızlı hareketli , doğrusal olmayan hareketli, yerinde ve hareketsiz olmak uzre 4 kategoride incelenmiş bizim tahlil ilk ikisinin toplamı yuzde elli iki
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ozelle devlet arasında hayli fark var birkaç ay daha deneyecez olmadı devlette aşılama artikbiz araştırma hastanesinde yaptırdık 3. aşılma sadece muayene ücreti 122 tl ve ilaç parası 256tl bu kadar, 3. aşılama tuttu inş allah kucağımıza almayı nasip eder, arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, bazen çatlatma iğnesi vuruyo tam gününe denk gelmiyo bazen nasipsizlik insan çok bunalıyo ama geniş bakmak lazım allah herseyin hayırlı bi zamanı nasip olacağı günü beklemek gerek...
Yaşımiz genç canım ben 25 eşim 27 folik asitte kullanıyorum esimde opstravent diye bi ilaç yazdı doktor ona başlayacak bakalım kısmet artık ...Eşine ve kendine folik asit ve Omega 3 desteğiyle biraz dene yaş sorunun yoksa
Yani elbette insan bir an önce olsun bitsin istiyor ama o ilaçları almaktan sa senin yaşında biraz daha beklemeyi tercih ederdim herseyin evde yapılmış ı organigi daha güzel zaten :)Yaşımiz genç canım ben 25 eşim 27 folik asitte kullanıyorum esimde opstravent diye bi ilaç yazdı doktor ona başlayacak bakalım kısmet artık ...
Herşeyin organigi ha güzelmişYani elbette insan bir an önce olsun bitsin istiyor ama o ilaçları almaktan sa senin yaşında biraz daha beklemeyi tercih ederdim herseyin evde yapılmış ı organigi daha güzel zaten :)