4 aylık evliyim eşimi seviyordum bebek isteğim vardı.ama her geçen gün daha umursamaz oluyor .dün gece bunu daha iyi anladım .benden sevgililer günü için kredi kartını istedi verdim ertesi gün bana almak istediği kolyenin fiyatını söyledi 225tl .bende kibarlık olsun diye aşkım bişiy almadanda ben seni seviyorum önemli değil dedim.ama fiyatını söylediğine göre aldı diye düşündüm kredi kartını geri aldım oda verdi kredi kartı onun bu arada.ama bende kalıyor.akşama ben sürprizimi yaptım bekliyorum bişiy yok gece oldu hala yok bende sürpriz yapacak sanıyorum küçücük bir tokadamı almadın dedim yok almadım fazla pahalı bişiy alma demiştin biraz baktım tost makinelerine falan sonra almadım dedi .çok üzüldüm bütün gece düşündüm bana değer vermediğini illaki maddi bişiy almasına gerek yoktu.birkaç resimden evde slayt bile hazırlasa sevinirdim yeterki benim için bişiyler yapsındı ama yapmadı.akşam annesi aradı içerde konuştular .beni pek sevmezler zaten benimle öylesine konuştularşimdi ayrılmayı düşünüyorum.bu kadar ilgisiz ve umursamaz olmasından rahatsız ve çok mutsuzum ne yapmalıyım