biz hiç kutlamayız sevgililer gününü, aklımıza estikçe birbirimize hediye alırız sarılır öperiz yeterli olur, neyse ben sana dün olanları anlatıyım, kardeşim şırnakta asker, kız arkadaşına çiçek yollamak istemiş, nişanlımı aramış ayarlayabilirmisin diye, ayarlarım demiş nişanlım 3-5 gündür bunu konuşuyoruz işte beyza ne sever hangi çiçek olsun vs, heveslendik ve kardeşimin bu kadar ince olması askerde bile sürpriz düşünmesi hoşuma gitti, dün nişanlım aranjmanı hazırlatmış kızçenin dersanesine yollamış, bana da mesaj attı aşkım sizin daire numarası kaçtı diye, ahanda banada çiçek yaptırdı kesin dedim, işten eve bi gidicem kocaman bi buket beni bekliyo olucak dedim içimden, eve bi gittim çiçek miçek yok

ilk başta kızdım bi kıza çiçek gönderiyosan bari kendi nişanlınada yaptır bitane diye kızdım, ama erkekler düşünemiyo işte öyle detayları, sağolsun kardeşim için uğraştı bunu düşündüm, kardeşimde onu bi abi olarak görmüş ki benden değil ondan rica etti böyle bişeyi,hayata baktığımız pencereleri arada bi değiştirmek gerek güzelim, boşanmayı falanda unut Allah seni eşine yuvana bağışlasın