Eşimin ilgisiz ve umursamaz olmasından rahatsızım

tatlım tüm yorumları okuyamadım kusura bakma, hani başka bi sıkıntınız vardıda bu olay tuz biber olduysa bilemem, üzüldüm bak şimdi :43:

ciddi bir durum yoktu ailesi beni sevmez ama yinede sorun etmezdi son günlerde aşısı ilgisiz.dün gece son nokta oldu çok kırıldım utandım ezildim .tv ve bilgisayar oyunu tüm hayatı bunlar kolu kırıktı çalıştırması lazım onu bile yapmıyor.yapalım diyorum kızıyor ben işteyim o evde nereye kadar bilmiyorum

ayrılmayımı dusunuyorsunuz
cocuklasmıssınız yanı ıyıce bu ne boyle.. sız ona ne yaptınız süpriz?

ayrılmayımı dusunuyorsunuz
cocuklasmıssınız yanı ıyıce bu ne boyle.. sız ona ne yaptınız süpriz?

ama çok ilgisiz kendini benim yerime koy.kapris yapmıyorum ciddiyim çok incindim .ben tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diye iki tane sevgili tişörtü yaptırdım birde evin değişik yerlerine kalp içine notlar yazdım hepsini bulduk beraber oyun gibi en son paketini vericektim kapat gözlerini dedim offf yaaa dedi sıkıldı yani:(bende ağladım:43:sonrada verdim hediyeyi kaç para bunlar dedi söyledim sonrada sen ikimiz içinde almışsın işte dedi oyuna devam etti:43:

kredı kartı sende duruyormus zaten bu kadar uzduyse senı , sen kendıne o kolyeyı satın al o zaman

ama çok ilgisiz kendini benim yerime koy.kapris yapmıyorum ciddiyim çok incindim .ben tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diye iki tane sevgili tişörtü yaptırdım birde evin değişik yerlerine kalp içine notlar yazdım hepsini bulduk beraber oyun gibi en son paketini vericektim kapat gözlerini dedim offf yaaa dedi sıkıldı yani:(bende ağladım:43:sonrada verdim hediyeyi kaç para bunlar dedi söyledim sonrada sen ikimiz içinde almışsın işte dedi oyuna devam etti:43:

eğer canım bu tür şeylerden boşanılıcaksa 24 senede 60 kez boşanmam gerekirdi,benim eşimde sevgililer günü bilmez,evlilik yıldönümü bilmez,doğum günümü arada hatırlamıştır.başta ben yapardım sonra bende bıraktım.bu hatırlamaması eşimin artılarını kesinlikle eksiltmez.:34:

kredı kartı sende duruyormus zaten bu kadar uzduyse senı , sen kendıne o kolyeyı satın al o zaman

kolye değilki mesele ilgisiz olması umursamadan yaşaması ruhumu düşünmemesi ilk sevgililer günümüz sonuçta ben ağladım o uyudu keşke kolye olsaydı sorun

ben hedıye almadıgı ıcın ayrılmayı dusundugunuzu dusunmuyorum... insanı en cok yıpratan sey deger gormemektır we buda bı ayrılık sebebıdır ama ofkeyle kalkıp bırden kesın kararlar wermeyın...sonuclarına katlanamayacaksanız hiç dusunmeyın...
bugun ılgısız olur tepenız atar yarın senı sevıyorum canım karıcım dese dunya sızın olur...bukadar kafanıza takmayın sıze deger verıyor sevıyorkı ewlenmıs..keyıflı bır anında derdınızı acın konusarak cozulmeyecek bırsey ddeıl öfkelıyken kafası bozukken ilgi istiyorum deyıp durmayın bu onu daha cok ıter..erkekler boyle malesef...inşallah duzelır...

Hediye istenmez fikrindayim ama yonlendirmek gerekiyor erkekleri diyede dusunmuyor degilim:))
Birkac gun onceden ne istedigimi caktirmadan citlatmistim.
Bir ara beraber gezerken bir kolye gostermisti bana sana bunu almayi dusunmustum diye.
Bende cok guzelmis olaabilirdi dedim.
O zaman alamamistik paramiz yoktu cunku.
Birkac gun oncede gordugumuz kolyeyi alsan fena olmaz hani diye citlattim.
Dun aksam elleri dolu gelmis.
Beyaz guller, cikolatalar ve dogumgunumde de oldugu gb pelus bir oyuncak.
Inanilmaz mutlu oldum.
Cunku gecen yil, daha sdc sevgili iken yine beyaz guller ve cikolata gondermisti evime hemde 4400 km mesafeden:))
Sonrada askim kusura bakma, gittim ama satilmis o kolye dedi.
Onemli degil dedim bende uzatmadim.
Dusundugu hissettirmesi yeterli.
Muhakkak esinizin bence yanlis anlayacagi birsey olmus olmali.
Yoksa ilk beraber sevgililer gununuzde neden boyle davranmis olsunki?

normalde bu kadar değildi ama her geçen gün fazlalaşıyor.kaynanam ikinci evliliğim olduğu için sevmiyor.o beni istemedi ben onu istedim telefona aramız iyi olsun diye hatrını sorayım dedim ama o hemen eşimi istedi.selam söyle bile demez asla.kaza geçirdik o zaman bile pınarda bişiy varmı demedi:(gereksiz alınganlıkmı yapıyorum sizce

valla alınganlık değilde olması gerekeni bekliyorsunuz, ama kayınvalidenizden böyle şeyler beklememeyi ögrenmeniz gerek, hiç bir şey bekleme, slm bile bekleme, yoksa daha coookk üzülürsün

valla alınganlık değilde olması gerekeni bekliyorsunuz, ama kayınvalidenizden böyle şeyler beklememeyi ögrenmeniz gerek, hiç bir şey bekleme, slm bile bekleme, yoksa daha coookk üzülürsün

Ne yazikki cok hakli.
Benimde kayinvalidem evlendigimiz ilk gunlerde esimle bana artik kizim (beni kasdediyor) senden daha kiymetli demisti.
Ama 4aydir sdc 2kez aradi bizi:))
Cokta takilmiyorum ama canlari sagolsun.
Annem gb olmasini beklemek sacma olur zaten.
Sukurki ben aradigimda ters birsey demiyorlar ne bana ne de esime.
O konuda sansliyim sanirim.
Beklentiye girmemek en iyisi.

7 aylık evliyim dolayısıyla eşimle ilk sevgililer günüm.. dün akşam eşimle eve işten döndük üzerini bile değiştirmeden beşiktaş maçını izlemeye başladı.. bazen diyorumki beşiktaşa transfer olsamda beni daha çok görsen :)
bana hediye olarak pijama takımı aldı oda zaten elinden tutup ben seçtim oda kendine krampon seçti böylece hediyeleşmiş olduk :)
benim kocam çok ince düşünemez ama yinede sever beni bilirim çok detaya inmiyorum genele bakıyorum o bana hediye alsın diye kıvranmıyorum direk belirtiyorum o pek anlamıyo bu işlerden. böyle yapınca oda daha rahat nefes alıyo bende istediğim şeylere kavuşuyorum :)

ben hedıye almadıgı ıcın ayrılmayı dusundugunuzu dusunmuyorum... Insanı en cok yıpratan sey deger gormemektır we buda bı ayrılık sebebıdır ama ofkeyle kalkıp bırden kesın kararlar wermeyın...sonuclarına katlanamayacaksanız hiç dusunmeyın...
Bugun ılgısız olur tepenız atar yarın senı sevıyorum canım karıcım dese dunya sızın olur...bukadar kafanıza takmayın sıze deger verıyor sevıyorkı ewlenmıs..keyıflı bır anında derdınızı acın konusarak cozulmeyecek bırsey ddeıl öfkelıyken kafası bozukken ilgi istiyorum deyıp durmayın bu onu daha cok ıter..erkekler boyle malesef...inşallah duzelır...

evet melek haklısın hediye için değil .ama söylediklerin de çok doğru ne kadar kızsamda iki tatlı söz söyleyince yumuşarım ben belkide bunaltıyorum dediğin gibi çok teşekkürler arkadaşım

7 aylık evliyim dolayısıyla eşimle ilk sevgililer günüm.. Dün akşam eşimle eve işten döndük üzerini bile değiştirmeden beşiktaş maçını izlemeye başladı.. Bazen diyorumki beşiktaşa transfer olsamda beni daha çok görsen :)
bana hediye olarak pijama takımı aldı oda zaten elinden tutup ben seçtim oda kendine krampon seçti böylece hediyeleşmiş olduk :)
benim kocam çok ince düşünemez ama yinede sever beni bilirim çok detaya inmiyorum genele bakıyorum o bana hediye alsın diye kıvranmıyorum direk belirtiyorum o pek anlamıyo bu işlerden. Böyle yapınca oda daha rahat nefes alıyo bende istediğim şeylere kavuşuyorum :)

yapabileceğinden fazlasını bekliyorum belkide bilmiyorum .rahatlığı beni rahatsız ediyor artık ama inşallah düzelir hediye umrumda değil benim için bişiyler yapmasını istedim ama olmadı olmadı:43:

7 aylık evliyim dolayısıyla eşimle ilk sevgililer günüm.. dün akşam eşimle eve işten döndük üzerini bile değiştirmeden beşiktaş maçını izlemeye başladı.. bazen diyorumki beşiktaşa transfer olsamda beni daha çok görsen :)
benim kocam çok ince düşünemez ama yinede sever beni bilirim çok detaya inmiyorum genele bakıyorum o bana hediye alsın diye kıvranmıyorum direk belirtiyorum o pek anlamıyo bu işlerden. böyle yapınca oda daha rahat nefes alıyo bende istediğim şeylere kavuşuyorum :)

Bende 4aylik evliyim daha. Bizimkide aynisi Bjk delisi.
Dun aksam mac vard iye onceki aksam cikardi disariya:))
Dun aksamda oturduk beraber izledik maci. Yendikte iyi oldu.
Kocacigimin keyfi yerindeydi sayesinde:))
Sirf laf etmeyeyim diye.
Dedigin gb erkekler cokta ince dusunemiyor ne yazikki.
ilimli yaklasip istedigini soyleyince yapiyorlar.

yapabileceğinden fazlasını bekliyorum belkide bilmiyorum .rahatlığı beni rahatsız ediyor artık ama inşallah düzelir hediye umrumda değil benim için bişiyler yapmasını istedim ama olmadı olmadı:43:

Canim ya uzme kendini.
Bizimkide fazla rahat. Hele evlenmeden once daha fazlaydi.
Cildirttirdi beni.
Evlendikten sonra coktur beni umursamiyorsun diye agladigim.
Agladigim halde umursamiyordu dusun artik.
Ama baktimki ne zaman aglamiyorum sdc rahatsizligi mi dile getiriyorum, iste o zaman etkili olmaya basladim onun uzerinde.
Ona karsi taktiklerini degistirmeyi denemelisin belkide.
Bizimkinin uzerinde bu sekilde ise yaradi.
Kendini guclu hissedersen, amanin noluyor diye irkiliyorlar.

Canim ya uzme kendini.
Bizimkide fazla rahat. Hele evlenmeden once daha fazlaydi.
Cildirttirdi beni.
Evlendikten sonra coktur beni umursamiyorsun diye agladigim.
Agladigim halde umursamiyordu dusun artik.
Ama baktimki ne zaman aglamiyorum sdc rahatsizligi mi dile getiriyorum, iste o zaman etkili olmaya basladim onun uzerinde.
Ona karsi taktiklerini degistirmeyi denemelisin belkide.
Bizimkinin uzerinde bu sekilde ise yaradi.
Kendini guclu hissedersen, amanin noluyor diye irkiliyorlar.

UMURSAMASAM BELKİ İŞE YARAR O ZAMAN .AMA NASIL DAYANICAM BİLMİYORUM.BENDE EVE GİDİNCE YEMEK SONRA BİLGİSAYAR YAPAYIM.SONRA YATIP UYUYAYIM BAKALIM NE OLACAK:ssz:AMA ÜZÜLÜRÜMKİ BEN BİLİYORUM ÇÜNKÜ DAYANAMAM YİNE AĞLARIM

Son düzenleme:
benim eşim akşam işten gelirken hediyesini almış gelmiş :) saolsun bende teşekkür ettim sarıldım falan..hazırlık yapmıştım yemek yedik masadan kalkar kalkmaz hemen pc başına oturdu we gece 2 ye kadarda kalmadı :) hediye aldı ewet ama gerisi nolacak oturup 2 laf etmek yok falan işte...çok takılma kafaanı takmaa hepsi aynı hediye aldı görevi bitti diye düşünen bi kocanda olabilirdi :)

benim eşim akşam işten gelirken hediyesini almış gelmiş :) saolsun bende teşekkür ettim sarıldım falan..hazırlık yapmıştım yemek yedik masadan kalkar kalkmaz hemen pc başına oturdu we gece 2 ye kadarda kalmadı :) hediye aldı ewet ama gerisi nolacak oturup 2 laf etmek yok falan işte...çok takılma kafaanı takmaa hepsi aynı hediye aldı görevi bitti diye düşünen bi kocanda olabilirdi :)

en azından senin için çabalamış bişiyler yapmış bana göre şanslısın bu pc leri kaldırıp atsak iyi olacak sanırım .bende hem hediye yok hem emek yok hiçbişiy yok bomboş:43:

Back
X