sevmemek daha zor aslında değilmi sevseler hiç sorun kalamayacak olsun bende artık ablacığımı sevicemüzülme tamammı gülümse
tamam canım ahh ahh alıştım galiba ben artık böyle davranmasına neyseee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevmemek daha zor aslında değilmi sevseler hiç sorun kalamayacak olsun bende artık ablacığımı sevicemüzülme tamammı gülümse
tamam canım ahh ahh alıştım galiba ben artık böyle davranmasına neyseee![]()
Ben seni anlıyorum, hatta daha dün bu konuları düşündüm..kendimden pay biçersem eğer..
dün mesela nişanlım ile buluşamadık bile bırak hediyeyiçünkü çalışıyordu ve işleri gerçekten çok yoğundu ama hiç dert etmedim..
ama daha öncelki dert ettiğim nedenleri düşündüm, bazen ufacık bir sebepten dolayı sevgililer günü olmasa hatta özel bir gün olmasa dahi büyüttüğüm, dert ettiğim konular oldu. Sonra vardığım sonuç sanırım senin durumuna uyuyor, ki bu vardığım sonucu nişanlım ile de paylaştık..nişamlım ilgili biri normal standartlarda..o standartın üstünde olduğu zamanlar ben hiç bir şeyi dert etmiyorum. Ama o standarta yaklaştığı yani normal ilgi seviyesine geldiği zaman, özel bir durum söz konusu ise, sevgililer günü yahut yıldönümü gibi. o zaman bende kıyametler kopuyor
Anladığım kadarıyla senin sorunun dün olan sevgililer günü değil, son zamanlardaki ilgisizlik demiyorum ama ilgide azalma sende dert etme algılarını oldukça açtığı için bu mesele gözünde büyümüş..açık açık eşinle bu durumu konuş ve şımartılmaya ihtiyacın olduğunu belirt. Erkekler imadan pek anlamıyor, kadınlarda gururdan dolayı açık söylemiyor ya da söyleyemiyor. Geç karşısına sevgili kocacığım ilgiye ihtiyacım var de eminim herşey yoluna girecektir.
teyzem çok tartıştı eşiyle bu yüzden evlenmeden önce çok fazla üstüne düşer hediye ye çiçeğe boğardı...evlendikten sonra bi bağ maydonoz bile al desen almıycak boyuttaydı...adam inada bindirdi bi de , söyledikçe ters tepti...ve tabi ki teyzem kaybetti bu inatlaşmayı....bence almana gerek yok dediğiniz için almamış...tamamen düz mantık...kızmanıza gerek yok, hele boşanmayı düşünmeniz sitkom tadında olmuş birazcık
şakayla karışık nezaketen alma demiştim ben aslında, almamana şaşırdım fln deyin bakalım belki gönlünüzü alır![]()
bizde çok tartıştık ama olmuyor işte insanın yalnız kalması nasıl bişiy bilemezsin.konuşmuyorum şuan belkide böyle olmasını istiyordur zahmet olmaz onada böylece
olay sadece hediye ve özel gün sorunu mu? örneği size aynı hatayı yapmayın diye verdim aslında, tartışmayın bence tatlı dille olayı kapatın başka sorunlarda yaşamayın bi hediye yüzünden....
olay sadece hediye ve özel gün sorunu mu? örneği size aynı hatayı yapmayın diye verdim aslında, tartışmayın bence tatlı dille olayı kapatın başka sorunlarda yaşamayın bi hediye yüzünden....
daha geçen hafta doğum günüydü unutmuş gibi yapıp süprizbir parti yaptım arkadaşlarını davet ettim pastalar hediyeler falan ama o sevgililer gününde yemege gittiğimiz yerde masadaki çiçeği aldı yoldu yoldu bana verdi nasıl kırıldım anlatamam sabaha kadar ağladım kendi kendime ben bunumu hak ediyorum diye ertesi akşam gittiğimiz arkadaşta kocasının ona aldığı saati kolyeyi yaptığı süprizleri ballandıra ballandıra anlatıyor bize.. nasıl ezildim kendimi nekadar değersiz hissettirdi anlatamam.
Bizim hiç böyle dertlerimiz yok.
Niye çiçek almdn, niye unuttun felan.
Evlendiğimizden beri önem vermedi böylr özel günlere.
Ben de hiçbişey beklemiyorum.
Eşim normal bir günde alır alacağını.
Mesela geçen gün harika bir bileklik almış.
Beklemiyordum.Harika bir sürpriz oldu bana....
normalde bu kadar değildi ama her geçen gün fazlalaşıyor.kaynanam ikinci evliliğim olduğu için sevmiyor.o beni istemedi ben onu istedim telefona aramız iyi olsun diye hatrını sorayım dedim ama o hemen eşimi istedi.selam söyle bile demez asla.kaza geçirdik o zaman bile pınarda bişiy varmı demedigereksiz alınganlıkmı yapıyorum sizce
dogum gunumden once esıme cok kızgındım sana pasta alayımmı dıye sordugundada kızgınlıgımdan senden beklentım yok demıstım cunku cok kızgındım benı hayal kırıklıgına ugratmıstı bız kadınlar nekadar beklkemıyoruz desekte beklıyoruz dogumgunu sabahı ısten geldı kahvaltı yaptık dogumgunun kutlu olsun senın cok sevıyorum dedı sarıldı optu gıttı yatmaya gece ıse gıdecektı anam ben bı sok oldumbır ıcım buruldu cunku ben kesın almıstır dıye dusunuyodum bır sınırlendım
bende ıcmde tutamam hıcbırseyı dokjtum ıcımdekılerı bana ne dese beyenırsınız e senden bısey beklemıyorum dedın ya
olurmusun oldururmusun evlenmeden evvel nasıldı sımdı nasıl ınsan sınırlenıyo halıyle ya hıc alıstırmıcan guzel seylere yada devamını getırcen bu erkekler cok polıtık valla benım esım benı kendıne baglayıncaya kadar her bulusmaya cıceklerle gelırdı nezaman sevgımden emın oldu bıdaha goremedık ıste bu erkeklerın bu huyundan nefret edıyorum
numara yapmasınlar ya kadınlarda hep alıstıgı seylerı gormek ıstıyo goremeyıncede uzuluyo
benım dogumgunumde benım ıcın hazırlık yapmadı bende onun dogumgununde yapmıcamaynen onun yaptıgı gıbı yapıcam kuru bı kutlama sonra devırıp g..ümü yatıcam anlasın bakalım nasıl oluyomus
bıde esım sunun ardına sıgınıyo sureklı e her ıstedıgını alıyorum ya hedıyeye ne gerek var gercektende her ıstedıgımı alıyo yada almama hıc karısmıyoaman neyıne ıyı desem bozuluyo allah korusun maddı acıdan pek ıyı olmasakta ben calısmıyo olsamda kendıme cok fazla harcama yapıyorum hıc alma demez
bende bunla yetıneyım barı ne ıstesem alıyorum esım zaten hedıye almayı beceremez gecen sene sevgılıler gununde bı mp3 almıs 120lıraya netten bı baktım normal fıyatı 65 70 hemen goturdum ıade ettım o fıyata cok daha kalıtelısını aldım
kıyafet almaya kaksa okadar cok zevksız kı babannem gıymez aldıgını aman napayım bende cok ıstıyorum hedıye alsın esım bana suprız yapsın dıye ama napayım benden kotu durumda olan ınsanlarda var dıye kendımı tesellı edıyorum mesela evlı bır bayan arkadasım var esı odun mu odun bırak hedıye almayı kadıncagıza zırnık koklatmıyo kız korkusundan bısey dıcek dıye para harcamaya korkuyor garıbım yanı beterın beterı var tatlım kendınden ıyı durumda olan ınsanları dusunup durursan sureklı buruk olursun uzgun olursun daha kotu durumda olan ınsanları dusunmek lazım sana bunları soluyomda bende zaman zaman kendı kendımı cok uzuyorum yok sunun kocası sunu yapmıs yok bununkı bunu benımkı neden ole degıl vs vs bunlar kadınlara kafayı yedırır arkadasım mumkun oldukca bu dusuncelerden kacmak gerek
Gereksiz alınganlıktan ziyade istenmediğin bir aileye gelin gitmişsin, yapılanların gözüne batması normal.
İnsan sevilmediğini bile bile bazı ilişkilerini devam ettirmek zorunda kalınca en ufak ayrıntının bile altını deşebiliyor.
Ama madem evlenmişsiniz eşiniz sizi seviyor demek ki annesi istemediği halde sizi aldı, yine de keşke annesinin sevimsiz tavırlarını kendisi örtmek için çaba gösterse...Ne yazık ki çoğu erkek bunu düşünemeyecek kadar kalın fikirli![]()