Esimin ilgisizliği beni bıktırdı

2 yilda mi bu hale geldiniz.uzucu
Evliliğmin 6.ayından sonra basladı hamile kalmamla işte. Cinsel problemimizde ilk günden basladı. Jendi ilişki asamasına hazır hale gelemeden zorladı bu seferde hep tahriş oldum 15gün tedavi gordüm dr iyilesmeden yakınlasmayı yasakladı, bide baktım teline arkadasına hanımla arkadas olduk yazmıs benim sucum gibi gostermiş. İlk gece o hazır halde olamıyodu bi türlü, bana seninki geniş ondan anlamıyon dedi sende problem var dedi sabaha kadar agladım o uyurken cok üzüldüm. Dr sordum muayene etti normal kadının olması gerektiği gibi dedi. Zorlamadan hep yara olmustu içim. Ogünden sonra hafif vajinusmus oldum kendimi istemsiz kastıgım için.

Çok iğrenç ya çok çirkin adam olan mahremini asla ama asla paylaşmaz siz üzülmeyin zira okuzlukte çığır açmış bir kocaya sahipsiniz aman 2. Çocuk olmasın umarım bir an önce okulu bitirirsiniz

Bence onu umursamayın kaçan kovalanır hesabı. Bi baksın desin ki koştu koştu peşimden sonra uzaklaştı tabii.

Merhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
İşi yogun yoruluyo biliyorum ama bende bi ilgi bekliyorum. Cinsel hayatımız zaten yok ben okadar süslenip sekilden sekle grip ilgisini cekmek istiyorum gelir yemek yer gider yatar muhabbet edelm desem hep yorgun hep uykulu. Tatilide yok kendi işi.
Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
Kac kez dr git dedim erjen bosalma we iktidarsızlık war diye gitti hap wermisler iliskiden bi saat once alcakmıs ama ziyan etti onlarıda. Hiç bi sekilde kendimi gosteremiyorum benim gorewim cocuk bakmak ew işi yapmak bukadar. Ailesinede ezdiriyo bende iyice bunaldım ewli gibi hissetmiyorum kendimi. Ew otel gibi sadece uyku için war. Esimle wakit gecirmek istiyorum cocumuzla wakit gecirelim istiyorum ama olmuyoaksama kadar bos ewin içinde koca yolu gozluyorum bi heyecanla. Depresyona girdim cok sinirli biri oldum. İsi olmasa bukezde beni rahat uyuyacagı yerlere goturuyo ablasına flan. O odaya geciyo uyuyo bende anlasamadıgım insanlarla kalıyorum cokmu abartyorum kafam karısık

Eşinizin işi ne bu kadar yoruluyor ki fiziksel olarak zorlayan bir iş mi

Evliliğmin 6.ayından sonra basladı hamile kalmamla işte. Cinsel problemimizde ilk günden basladı. Jendi ilişki asamasına hazır hale gelemeden zorladı bu seferde hep tahriş oldum 15gün tedavi gordüm dr iyilesmeden yakınlasmayı yasakladı, bide baktım teline arkadasına hanımla arkadas olduk yazmıs benim sucum gibi gostermiş. İlk gece o hazır halde olamıyodu bi türlü, bana seninki geniş ondan anlamıyon dedi sende problem var dedi sabaha kadar agladım o uyurken cok üzüldüm. Dr sordum muayene etti normal kadının olması gerektiği gibi dedi. Zorlamadan hep yara olmustu içim. Ogünden sonra hafif vajinusmus oldum kendimi istemsiz kastıgım için.
Esiniz terbiyesiz bir insan.
Ne evliligi biliyor ne kadin ruhu.
Ayrica önsevismeden haberi bile yok.kendinide sizide hazir hale getirmezse elbette tahriste yarada olursunuz.
Allah yardimciniz olsun

Aynı durumdayım ve 9 senelik evliyimn2 cocugum var her yolu denedim desem doğrudur yine senin esin durumunun farkinda doktora görünmüş bizimkinde o da yok ayni evi paylaşan abi kardeş gibiyiz bırak öpmek adamin yanina yaklaşınca uzaklaşiyo zor bi durum böyleleri ne die evlenir ki

Kocan sıkıcı bir koca kabul ediyorum ama bosanmayi dusunmuyorsan hayatini kocandan ibaret tutma. Kendine meşgale bul. Mutlulugunu kocana baglama gidip aldatma da tabiki. İse girebilirsin altin günü filan yapabilirsin disari çıkıp cocugunla gezebilirsin. Yani hayatini biraz doldur.

Esim tedavi olmayı istiyo suanda bu konu için bende yanında olmaya karar verdim hayırlısı olsun bakalım.

Back
X