Çok şey beklemiş beklediğini bulamamıştır birçokları gibiKonuştum neden böylesin. Söyle anlat bana ama yok yaa. Sürekli bi soğuk yüzüme bile bakmaz. Ben ole deyincede tamam gel beraber uyuyalim oldu. Neyi var neden böle Çözemedin yaa.
Bu bizde işe yarar:)Kendine bir kahve yap keyfine bak.
Bunu konuştunuz muİste esiminde bi huyu var hic takmaz kincidir. Kendi hatası bile olsa bir ay konuşmadığı bile olur. Ben onu değiştirmedim. Ama o benden kılık kıyafet tut herşeyi degistrmemi istiyo. Sürekli ben biseyleri degistiriyim cabaliyim istiyo.benden ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum artik.
kötü karakteri onun problemi sende onun gibi ilgisiz davran neden diye hiddetlernirse bana böyle davranıyorsun de. değiştirme hiçbirşeyini artık "senin için değiştirecek bir şeyim kalmadı sen bile bendekileri değiştirmekten sıkıldın" de bakalaım ne diyecek.zor bir durum fakat anormal bir durum yoksa(evine bakan zamında gelen gözü dışarda olmayan biri ise) sende onun gibi takmıyor gibi yapmalısın.için kan ağlasa da sabır etmelisin.erkeklerin her bişey çok geç dank ediyor. eğer öyle ayrılıp küşüp sende kin tutamaycaksan biraz uzak dur. yatakları ayırmayın ama sonra aramızda tamamen soğukluk olur.Bu aralar biraz parasal yönden sıkıntı yasioruz babası hacca gitcek ona vermeye çalışıo birzda bundan olabilir mi
Bu aralar biraz parasal yönden sıkıntı yasioruz babası hacca gitcek ona vermeye çalışıo birzda bundan olabilir mi
Maddi sıkıntılar nedeniyle olabilirCinsellik yönünde sıkıntı yok. Evine bağlı dışarı hayatı yok bensiz biyere gitmez. Ama benim için cinsellik önemli değil. Duygusal anlamda beni anlamaması beni sinir ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?