• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliği ve ondan sigumam

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Kızlar hayırlı geceler. Konuya nasıl başlasam bilmiyorum eşim bu aralar aşırı ilgisiz yaa. Bana aşık olan evlenmek için ne mücadeleler veren adam gitmiş. Yerine başkası gelmiş bir güzel söz bi gülücük atsin diye bekler oldum. Ben o ne derse yaparım hic ikiletmem. Ama çok yüz verdim sanirsam. Ve yanlış bise yapmaktan korkuyorum. Bi de dedim bi sure ayrı yatalim dedim. Belki biraz düşünüp hea bak karim doğru söylüyormuş dersin dedim. Ya kızlar bi akil verin tavrım nasıl olmali .

Yatak ayırmak son derece yanlış bence. Ama tavırlı ve uzak davranabilirsiniz bi de en kesin çözüm konuşmalısınız açık açık

Her dediğini yapmak nedir
İnan herdediğimi yapan birine benimde ilgim sevgim bakışım değişir
Yatak ayırmaya gelince bu ceza size mi ona mı
Düşünün bakayım

Yeni evli misiniz,öyleyse oluyor alışma evresinde.
Sert ve kalıcı çözümler ancak düzeltiyor.
Başka sorununuz var mı,maddi ya da aileler?

Konuştum neden böylesin. Söyle anlat bana ama yok yaa. Sürekli bi soğuk yüzüme bile bakmaz. Ben ole deyincede tamam gel beraber uyuyalim oldu. Neyi var neden böle Çözemedin yaa.

Konuştum neden böylesin. Söyle anlat bana ama yok yaa. Sürekli bi soğuk yüzüme bile bakmaz. Ben ole deyincede tamam gel beraber uyuyalim oldu. Neyi var neden böle Çözemedin yaa.
Çok şey beklemiş beklediğini bulamamıştır birçokları gibi

Hic gerilme sinirlenme. Iliskiniz daha da civir. Sadece bundan sonra dediklerini bazen ikilet bazen uclet. Ilgilenmedi mi? Kendine bir kahve yap keyfine bak.

İste esiminde bi huyu var hic takmaz kincidir. Kendi hatası bile olsa bir ay konuşmadığı bile olur. Ben onu değiştirmedim. Ama o benden kılık kıyafet tut herşeyi degistrmemi istiyo. Sürekli ben biseyleri degistiriyim cabaliyim istiyo.benden ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum artik.

İste esiminde bi huyu var hic takmaz kincidir. Kendi hatası bile olsa bir ay konuşmadığı bile olur. Ben onu değiştirmedim. Ama o benden kılık kıyafet tut herşeyi degistrmemi istiyo. Sürekli ben biseyleri degistiriyim cabaliyim istiyo.benden ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum artik.
Bunu konuştunuz mu
Neden böyle yapıyor bir sebebi olmalı
O da soğumuş olabilir mi, veya hayatında bazı sıkıntılar var da kafası mı meşgul

Bu aralar biraz parasal yönden sıkıntı yasioruz babası hacca gitcek ona vermeye çalışıo birzda bundan olabilir mi

Bu aralar biraz parasal yönden sıkıntı yasioruz babası hacca gitcek ona vermeye çalışıo birzda bundan olabilir mi
kötü karakteri onun problemi sende onun gibi ilgisiz davran neden diye hiddetlernirse bana böyle davranıyorsun de. değiştirme hiçbirşeyini artık "senin için değiştirecek bir şeyim kalmadı sen bile bendekileri değiştirmekten sıkıldın" de bakalaım ne diyecek.zor bir durum fakat anormal bir durum yoksa(evine bakan zamında gelen gözü dışarda olmayan biri ise) sende onun gibi takmıyor gibi yapmalısın.için kan ağlasa da sabır etmelisin.erkeklerin her bişey çok geç dank ediyor. eğer öyle ayrılıp küşüp sende kin tutamaycaksan biraz uzak dur. yatakları ayırmayın ama sonra aramızda tamamen soğukluk olur.

Cinsellikte de mi ilgisiz? Tahammul edemem ben ilgisiz adama valla kisa kusluklerde bile cok sinir bozucu gormezden gelinmek.

Cinsellik yönünde sıkıntı yok. Evine bağlı dışarı hayatı yok bensiz biyere gitmez. Ama benim için cinsellik önemli değil. Duygusal anlamda beni anlamaması beni sinir ediyo.

Cinsellik yönünde sıkıntı yok. Evine bağlı dışarı hayatı yok bensiz biyere gitmez. Ama benim için cinsellik önemli değil. Duygusal anlamda beni anlamaması beni sinir ediyo.
Maddi sıkıntılar nedeniyle olabilir
Aldatma vs de Yok demekki. Usul usul söyleyin düşüncelerinizi, maddi sıkıntılar yaşıyorsa biraz sabretmek lazım. Büyük ihtimal geçici bir dönemdir , başka türlü olsa cinsellik olarak da soğurdu

Back
X