Eşimin ilgisizliği ve sorumsuzluğu!!!!

Çocuk isterken bile bez mama parası hesabı düşünüyor siz o zaman ne ev ne araba alabilirsiniz borca girmeye cesaret edemez hele siz çalışmasanız süründürecek bu adam sizi o zaman yaşınızda küçük değil ayrılın demem asla ama sizinle evli olmak içinmi evli sevmiyormu çocuk istersen ayrılalım git başkasından yap çocuğunu dergibi ilk defa duydum herşey olabiliyor demekki hayatta

Evlilik değil ev arkadaşlığı gibi birşey bu

Bi ekmek bile alınsa yarısını siz yarısını eşiniz ödüyor, ev kirasıda aynı şekilde eşiniz öğrencilik hayatından çıkamamış herhalde

Canım senin evlilikten beklentilerinin içinde -tabii ki doğal olarak-bebeğinin olması da var
Ve eşin inatçı dediğim dedik kaprisli biri anladığım kadarıyla, çocuk istemiyorum dediyse gerçekten istemiyor ve bu fikri de değişmeyecek sanırım
Bilmiyorum ama bence en iyisi son kararını belirleyip, eşinle bu anlamda ciddi bir konuşma yapman olacak,
Bu arada bence şunu da tartmalısın, diyelim en kötü ihtimalle ayrılık oldu, bu sana mutluluk verecek mi, yoluna bundan sonra nasıl devam edeceksin..

Bence seninki evlilik olmaktan çıkmış baksana adam çocuk yapmamak için ayrılalım bile demiş daha ne desinki hayır anlamıyorum senin bu adamdan hala umudun varmı ayrıca eve ekmek alınsa ortak ödemekte ne demek bende çalışıyorum ama eşim kesinlikle benden bişey beklemez 7 aydır çalışıyorum daha maaş bile çekmedim bankada biriktiriyorum harçlığımıda eşim veriyor bence iyi düşün yazık etme kendine

Eşiniz çok bencil bir insan.
Lafta evlenmiş ama evliliğin ne olduğu hakkında en ufak bir fikri yok.
Yada işine gelen bu.
Mesele sizin istediğiniz bu mu?
Bu kadar kolay mı?
Her gece alkol alan bir adam ve fazlasında size psikolojık şiddet uygulayan adam ne derece
bir baba olabilir.
Birde bunu düşünmek lazım.
Zamanınızı boşa harcamayın derim çünkü yaş durumunuz var ve artık biyolojık zaman geriye işliyor bu yaşta.
ama hayatınız hakkındaki en doğru kararı yine siz vereceksiniz.

Son düzenleme:
Ev arkadaşlığının bile kuralları vardır.
Temizliğe yapılan yemeğe herkes ortaktır.
Herşey sırayla yapılır,bir kişi diğerinin üstüne yüklemez ev işlerini.

Madem bu kadar ayrıntıya takılıyor,ev işlerine de yardım etsin bir zahmet.
Gerçi sizin durum yardım etmekten daha ötede.
Çocuk istememesi ve hiç sorumluluk almak istememesi daha önemli.

Son düzenleme:
Benim -6 aylığına- ekmek paralarını bile bölüştüğümüz bir ev arkadaşım olmuştu ona bile tahammül edemedim. Ortak aldığımız meyvelerin eşit yenmesine kadar hesap yapıyordu. İşin çok zor nereye kadar böyle sürecek? Aile dediğin kendini rahat hissettiğin yer olmalı, hesap kitap müessesesi değil

Boşanmalısınz......Bu adam sizin için zaman kaybı.. Her bakımdan hem de........Hiç bir konuda anlaşamıyorsunuz görüldüğü üzere.......Hayırlısı hakkınızda...

Tabi buraya yazan herkes kendi fikrini yazacak...
Evet bence boşanmalısınız...
Çok çirkin bir evlilik çünkü sizinkisi...
İş ortaklığı gibi...
Böyle bir adamdan çocuk dünyaya getirmeyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Neresinden tutarsan tut bu evlılık değil, ortaklık olmuş ..

Bu nasıl evlilik böyle anlamadım valla.

Bence eşinizin acilen tedavi olması lazım, hem alkol tedavisi hemde psikolojik tedavi.

Bu nasıl evlilik ? :44: evlenince ben değil biz olmuyor mu? senin paran benim param değilde bizim paramız olur adam yakında aldıgınız ekmeği yarıya bölüp ayrı poşetlere koyar vallahi ben az yedim diye.. ne çocuğuu bence kaç kurtar kendini..

bu adama olan sevgi de yok olur bence. sizinki nasıl yok olmamış anlamadım? çıldırtıcı geldi bana. Allah yardımcınız olsun. hayat böyle de gider diyorsanız boşanmayın tabi. ama böyle nasıl gider, bilemiyorum... sabrınızın hudutsuz olması lazım.

Benimde böyle bir sevgilim vardı.. paran varmı sinemaya gidelim diyordu yok deyince o zaman bankta oturalım diyordu kendisinin olsa bile 1 lirasını harcamazdı benim icin.. bazen borç para istiyordu.. ben ona sevgililer günü dogum günü hediyesi alırdım o almazdı.. demek ciddi düşünsek evlensek böyle olacakmışş aman allah korumuş..

Son düzenleme:
kesinlikle ve kesinlikle boşanmalısınız!
bunun için bütün gerekçeler mevcut.aşk yok,sevgi yok,ilgi yok,hazırcılık,bencillik,eziyet,keyfiyet,alkol ve daha neler neler....sadece alkobile boşanma sebebi zaten..böyle bir insan koskoca bir ömür geçermi hadi bir iki ufak kusuru olsaydı affedilebilir tolere edliebliridi ama malesef.....halinize çok üzüldüm erkekler evet duyarsız ve ilgiiz olabiliyor bazen ama bu kadarı da fazla.siz onun özel hizmetçisi değilsiniz.ki açtığı dolabı kapıyı bile kapatmaktan aciz.çok sinirlendim şimdi.bazen benim eşimde yapar ama unutur falan bu ne böle her defasında eziyet etmek için yapar gibi.pardon ama bu adam sizinle neden evlendi?paylaşım yapmıcaksa bir hesabı bile bayana ödeticekse neden erkeğim die dolanır bu tipler ortada..çok özür diliyorum ama kendimiz sizin yerinize koydum ailenizde arkanızdaysa bence daha fazla düşünmeyn.oturup onunla konuştunuzmu bilmiyorum ama alkol var işin içinde..kaldıki çalışıyorsunuz.çalışan bir bayana eziyettir bu.çocuğunuzun olmamasına sevindim bile bir insandan çocuk dünyaya getirmek vahim olurdu herhalde..allah ayrımcınız olsun ezdirrmeyin kendinizi!

pinti erkek erkeklerin en beteridir.allah korumuş bencede..

evliliğiniz hiç hoşuma gitmedi.:26:
sanki kocanızdan değil de ev arkadaşınızdan bahsetmişsiniz..:26:

beklentilerinize asla cevap vermeyen bir adam var karşınızda..

eşinize en çok hak verdiğim konu çocuk istememesi..

Farkında mısınız bilmem ama pek de huzurlu olmayan bir evliliğiniz var.
Çocuğu bu huzursuz ortama dahil etmeden önce oturun masaya evliliğinizi bir gözden geçirin..

Bu kadar ayrı gayrı olan bir evlilik! bana pek uzun ömürlü gelmedi.:44:

Sanki evlilik değilde üniversite arkdaşınızla okumak için ev tutmuş gibi bir yaşantınız var. Buzdolabındaki yiyeceklerin üzerine de kim neyi almışsa onu yazın tam olsun bari. Böyle bir şeyi en başındn beri nasıl kabullendiniz ben onu anlayamadım açıkçası. Bu adamın karakteri, davranışları hakkında evlenmeden önce hiç mi bir fikir sahibi olmadınız sonuçta ne biliyim cimri adam belli eder kendini.

Hazir coluk cocuk yokken bu adamdan bosan, kac kurtul sekerim. Evlenmeden once nasildi bilemem ama bu adamin neresini sevdin??
Bence cocuk istememekte hakli, alkol problemi olan biri cocugu ne yapsin?
Sana yazik degil mi, o tedavi olacak, sonra cocuk isteyecek sen de bu arada 40 yasina gelmis olacaksin.
Evliligin konusunda bizi aydinlatir misin, ne zaman evlendin, severek mi evlendin yoksa evlenmis olmak icin mi? Evlenmeden once nasildi ?

Bence senin ki daha vahimmiş Ortak bile değil tek senden geçinmek istiyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…