Eşimin ilgisizliği ve sorumsuzluğu!!!!

allah allah huzurluymuş sizin huzunuz ne olacak peki?lütfen biraz da kendiniz için bişeler yapın bırakın bu asalakları çok sinirleniyorum böle kadını kullanmaya çalışan erkek tiplerini çocuk olunca huzuru bozulcakmış hadi sizi sevmiyor çocuk sevgiside mi yok bu adamın içinde neden yaşıyor neden evleniyor ozaman merak ettim.zaten çocuk için ayrılmak bile istemiş daha neyi düşünüyorsunuz...?

Bence senin ki daha vahimmiş Ortak bile değil tek senden geçinmek istiyomuş..

Allahtan kurtulmuşum ondan cocuk yaştaydım zaten.. şimdi nişanlımda fazla eliaçık tanıdığı tanımadığı herkese para verir sonra biz parasız kalırız. yokmu bunun ortasııı yahu..:44:

konu baya vahim.. Benim kankam evlendi hem de hiç tanımadan pat diye, onlar da böle. Bi kere dışarı çıktık hepimiz adam otopark parasını bile kankama ödetti. Ve Kızcağız hamile şimdi. İşler kötü diye bütün evin geçimini arkadaşım sağlıyor, adamın hiç birşeye katkısı yok. Ne yapcam ben diye düşünüyor, hem yeni evli hem de hamile. İyi düşün arkadaşım sanki eş değil de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz.

kardeşimden biliyorum açtığı çekmeceleri kapatmazdı ..yediğini içtiğini yernde bırakırdı..
ay seni çok ii anlıyorum nasıl sinir bozucu bişeydir bu!
yapı meselesi diyeceğim ama baştan belkide öyle alıştırdın..
yani baştan göz yumduysan bu artık böyle devam eder
annesine sordun mu hiç bekarkende öylemiymiş???

kardeşimden biliyorum açtığı çekmeceleri kapatmazdı ..yediğini içtiğini yernde bırakırdı..
ay seni çok ii anlıyorum nasıl sinir bozucu bişeydir bu!
yapı meselesi diyeceğim ama baştan belkide öyle alıştırdın..
yani baştan göz yumduysan bu artık böyle devam eder
annesine sordun mu hiç bekarkende öylemiymiş???

ilk evlendiğimiz de eşim üstünde ki kıyafetleri nasıl çıkartsa öle bırakırdı. Bekarken sağolsun kayınvalidem çayının şekerini atar karıştırır eline verir eşim öle içerdi. şimdi yavaş yavaş alıştı tabi zorlandı ama artık herşeyi kendi yapıyor düzenli oldu, neyi nereye koycağını bilir. Ama senin eşin biraz rahata alışmış canım zor bir durum da düzgünce oturup mantıklıca konuşamıyormusunuz?

Çocugunun olduğunu düşünsene canım sen özel sektördesin belki işten ayrılman gerekecek çocuk olunca bu adam ekmek parası bile vermez.

Hadi onu geçtim eşin resmen alkolik hergün 4 bira içen adama başka ne denir.

Kim alkolik bir babası olsun ister iyi ki çocuk istememiş çok sevindim.

Ev arkadaşı gibisiniz tek farkı temizliği sadece senin yapman senin onun arkasını toplamam.

Bırak koy gitsin kapının önüne oda annesi babası gibi bir baltaya sap olamadan ölür gider.

Armut ağacının dibine elma düşecek değil yaa bu adamdan hayır gelmez.

Son düzenleme:
sen ne kadarlık evlisin canım? bir de çocuk olmadan düşün. Çok zor bugün 4 bira içiyorsa yarın devamı gelir. İçki kötülüklerin babası derler evlenmeden önce bilmiyormuydun ki böle biri olduğunu??

ev arkadaşları bile ortaklık konusunda bu kadar takıntılı değildir...
çok normal isteklerin tabiki...
yerden göğe kadar haklı buldum seni zor durum....
boşanmaya gelinceeee sana burda kimse boşa gitsin diyemez tabiki sen kendin en doğru kararı verirsin zaten..
ailenin haberi varmı bu olanlardan madem arkandalar bi de onlarla paylaşsan bu durumu...
mutlu değilsen eğer seni bağlayan bişey yok bence...
allah yardım etsin inşallah verdiğin karar ne olursa olsun çok mutlu olursun....

eşiniz kendi için yaşıyor, siz de onun hayatını kolaylaştırıyorsunuz sadece...
çok olumlu olan yanları var mı, şimdiye kadar nasıl tahammül ettiniz?

çocuk meselesi önemli bence, çünkü birçok şeyde noksanlar var, yarın bir gün çok pişman olabilirsiniz. siz de istemeseniz problem yok ama, istiyormuşsunuz da...
böyle devam ederse, çocuk için acele etmeyin, o istese bile...

yaşı da küçük değildir, min 30larında olan bir insanın bunları düşünmesi gerekir. çok bencilmiş, kusura bakmayın.

Evlenmeden önce 6 yıl yanlız yaşamış biri benim eşim, ben onu tanıdığımdada alkolü vardı ama evlendikten sonra haftada 2 kez falan içerim diyordu (çalışmadığı günlerin akşamında) artı evlenmeden önce tam 30 bin TL borcu vardı, bi kısmını ailesi ödedi o söyleyemiyordu ailesine ben söyledim (nişanlıyken) bunu yaptığım için bana çok kızdı ayrılma aşamasına kadar geldik sonra onun ailesi girdi araya ve barıştık, düğünle nikah arası 15 ay, önce nikahı yaptık nedeni de doğu hizmetinin önüne geçmekti, nikahtan sonra askere gitti lafta paralı askerlik yapıp borcunun birazını daha hafifletmekti amacı ama daha maaşı aldığının ilk ayında asker bile kendine bin Tl lik telefon ve laptop almış :)) (sinirimden gülüyorum) tabi hiçbir şekilde borç ödemedi yine babası ve ablası ödedi. Diyeceğim odur ki aslında az çok biliyordum başıma gelecekleri ama düzelir umudu taşıdım hep, benim ki boşa kürek çekmekmiş artık çok net görüyorum.

tekrar söylüyorum lütfen ailenle konuş bu durumu..
inan senin için en iyisini onlar düşünür...
bu arada hiçbizamanmı çocuk istemiyo eşin yoksa şuanda hazırmı hissetmiyo kendini..

yeri gelir ev arkadaşıyla bıle ekmeği kımın aldığının hesabı yapılmaz ki siz karı kocasınız..
evlilik böyle birşey değil emin ol,yaşamadığım halde böyle olmadığını biliyorum..
hem çocuk istemeyen bir adamın bi insanı ne kadar sevip sayacağı da tartışılır,kaldı ki çocuktan önce sizi de külfet olarak görüyor..
çok seviyor yada aşıksanız,katlanırım düzelir diyosanız amenna..
bi 35 yılınız daha var mı mutlu olmak için bu da ayrı konu!!!!!!!!

kusura bakmayın da, koca adam olmuş, hep ailesi ve siz arkasını toplamışsınız. babası-ablası-siz niye o borçları ödeyecektiniz?
o kadar borcu nerede yapmış?
bence o durumda evliliği düşünmek de büyük cesaret. siz açık açık tavrınızı koyun, bir silkelenmesi gerekir. eğer değişmeyeceğine inanıyorsanız, bence evliliği uzatmak hatadan başka birşey olmaz.

bu insana sorumluluk yükleyemezsin iyi düşün canım hayatının bütün yükünü omuzlayıp ömür boyu idare edeceksin yada zararın neresinden dönersem kardır diyeceksin.

Çocugun olsa da ortam hiç saglıklı görünmüyor yaşında iyice gecmeden iyi düşün bence ayrılıp kendine çok daha mutlu huzurlu bir yuva kurabilirsin.

Son derece haklısınız, ekmeğin parasını yarıya bölmekte ne demek?
Son zamanlarda evlilikte parasal mevzuları o kadar çok duyar oldum ki, ne oluyor bu erkeklere yahu?

eşine çok sinirlendim bu kadar sorumsuzluk olmaz herşeyi geçtim askerde bide borcu varken kendıne para harcıyor borcu ailesine ödetiyor haa oh ne alaben senin yerinde olsam adamı drek kapı önüne koyardım böyle adamdan ne eş ne baba ne de evlat olur. ve vakit kaybetmeden ayrılırdım. üstelik çok geçmeden benim değerimi bilen eve bana sahip çıkan biriyle evlenir yaşımda geçmeden bebeğimi kucağıma alırdım. nesin sen köle falan mı maaşını da bide ona veriomuşşsun para isteyince vermiyor ve kızınca sana bakıyorum diyor kimin parasıyla sana bakıyor allaşkına . eski zamanlar da ne güzelmiş ailelerimizin evlilikleri aşkları paraları gönülleri herşeyi ortakmış .şimdi bakıyorum da korkar oldum evlilikten valla

Diğerleri hemen hemen sorunlu evliliklerde duydugum şeyler ama 1-Evin maddi sorumlulukları 2 ye bölünmüş durumda, 1 ekmek dahi alınsa yarısını o yarısını ben veriyorum.(Faturalar(cep tel hariç), ev kirası herşey ortak, dışarıda bir yemek yesek bile( ki kim götürcek??) yarısını o ödüyor yarısını ben ama bütün ev işi bana bakıyor hatta o faturaların ödenmesi, arızaların tamir ettirilmesi, duvara çakılacak bir çivi bile...
2-Çocuk istemiyor hemde kesinlikle(yaşım 35 bu arada) şuna çok takıldım bir o kadarda üzüldüm .. İlgisiz tembel dagınık çocuk istemiyor vs olurda hiç iş ortagı gibi bir çatı altında masraflar bölünür mü..ve daha çok yenisiniz 2.5 yıl çok kısa bir süre .. bence ilk önce bunu düzeltmelisiniz insanlar 750 tl asgari ücret ile geçiniyor şu durumda siz iyi vasıftasınız eşiniz memur siz özel sektör .. tabi yaşam standartlarınız nasıldır bilmem ..Çocuk istememesi belki cesareti yok durumlar daha ii olunca düşünüyordur ama yaşınızda 35 miş vakti zamanı gelmiş..ama size tavsiyem son işiniz olsun çocuk yapmak ilk önce bu arada olan bariz sorunları çözüme kavuşturun .. çünkü her çocuk saglıklı mutlu bireylerin evlatları olarak dünyaya gelmek ister ona en iyi zemini sağlayıonca düşünmelisiniz.. şuanda bebek sahibi olanız çokda saglıklı olmaz .. benim görüşüm

Yorumları okumadım ama inan bu şartlar altında çocuk sahibi olmak en büyük hatanız olur..

Düzelir düşüncesiyle ve sözlerine inanmış evlenmişsiniz,çocuk yapınca düzeleceğini gerçekten düşünüyor musunuz? Hamileyken ev işlerini yapacak mı sizce...mide bulantınız da size destek olacak mı?

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…