Gerçekten mi ben biraz pimpirikliyimdir bunu kabul ediyorum yapı meselesi sanırım hep kafam meşgul oluyor halledene kadarAbartmışsınız bence rahat olun eşiniz aynı ben. Hiç bir şeyi takmam hep kafam rahattır.
EvetGerçekten mi ben biraz pimpirikliyimdir bunu kabul ediyorum yapı meselesi sanırım hep kafam meşgul oluyor halledene kadar
Sanırım biraz yanlış ifade ettim kendimiParasi olmayan adama dilim olmaz benim sahsen. Yoku nasil var etsin adam? Bu kosullarda ikinci cocugu yapmamaliydi evet ama siz neden dusunmediniz bunu? Su anda olan olmus artik konusulmasi anlamsiz ama ihaleyi sadece esinize birakmak hatali dusuncede oldugunuzu gosteriyor.
Bebek alisverisi deyip abartmayin,ilk cocugunuzdan kalan bir sey yok mu onlari kullansaniz olmaz mi? Alisverisi bosverin sonrasi icin maddi bir planiniz var mi? Esinizin maddi durumu birkac aya duzelecek mi? Kiyafet hic masraf degil doktorunun,meme emmezse mamasinin ve bezinin yaninda. Bunlar icin bir planiniz var mi?
Gumus gogus kalkani hakkinda bir fikrim yok,ben kullanmadim,belki hic emmeyecek cocugunuz simdiden almaniz anlamsiz,ayni sekilde emzik biberon da almayin, duruma gore gider alirsiniz. Ben kiyafette de her seyin en ucuzunu indirimden aldim,abartmadim. Misal mobilya cocuk odasi almadim,tek park yatak aldim 2,5 yasina kadar kullandik sonra ikeanin en ucuz yatagini aldim,sadece yatagin ic sungerini kaliteli sectim o kadar.
İkinci elin etkisi de aynı olur mu diye tereddütteyimIkinci el alin bence. Ben iki gebeligimde de kullanmadim ama kullananlar cok memnun.
Ama öyle düşünmeyin bu yazdıklarınızdan çocuğunuzun olmadığını anladimEvetYa kızmayın ama benim bi arkadaşım hamileydi son haftalarında ütü yapıp paylaşmış ortak arkadaşlar attı baya güldüler daha doğmamış çocuğun çamaşırlarını yıkamış ütü yapmış diye işte anne olmadığımız için anlamıyoruz ama komik gelmişti
Birkac aya rahatlayacaksaniz o zaman yaparsiniz alisverisinizi. Yenidogan bebege citcitli body,patikli pantolon,eldiven ve yelek lazim sadece. Hepsi 100 lira tutar indirimden alirsaniz su anda. Yikayip utulemek 1 saatinizi almaz. Devamini ihtiyac oldukca,eliniz de bollasinca alirsiniz. Gogus kalkaninin ikinci elini alin ama onu da dogumdan bir hafta once alsaniz yeterli. Aceleye gerek yok,zaten tecrubelisiniz,neyi nasil yapacaginizi bilirsiniz.Sanırım biraz yanlış ifade ettim kendimi
Çok kötü degil maddi durumumuz ikimizin maaşı var sadece ev aldık onun borcu var biraz bir kaç aya rahatlayacağız çok şükür. Elbette ikinci çocuğa bakacak durumumuz var aksi halde elbette yapmazdik. Bende ki heyecan eşimde yok onu kastediyorum biraz da
İlk çocuğumdan kalan seyleri elbette kullanacağım öyle lüks isteklerim yok
Sadece bu göğüs Kalkan’ı lüks gibi ama ilkinde yaşadığım acılardan sonra kesinlikle gerekli gibi ise yariyorsa
Tabiki yıkanıp utulenmesi lazim. Cocuk doğduktan sonra bazı şeyleri yapmak zor oluyor. Hazırda mutlaka kiyafet omasi lazim çünkü kusuyor kaka yapiyor çiş yapıyor taşırıyor vs.EvetYa kızmayın ama benim bi arkadaşım hamileydi son haftalarında ütü yapıp paylaşmış ortak arkadaşlar attı baya güldüler daha doğmamış çocuğun çamaşırlarını yıkamış ütü yapmış diye işte anne olmadığımız için anlamıyoruz ama komik gelmişti
İste ben esimin acele etme bir sonra ki ay alırız demesi yüzünden o indirimlerden yararlanamadım. Yavaş yavaş halledemedim çünkü parayı toplu halde kullanabileceğim onun hesaplamasıyla.Doguma kadar yavaş yavaş almak daha iyi olurdu şimdiye kadar az az alsaydınız yani baya halletmiş olurdunuz aslında.
E bebekte subat indirimi vardi ben cogu seyi oradan hallettim.
Park besik aldim birde ikinci el. mobilya besik tavsiye etmem kizimda kullandik ama kisa sure kullanabildik kendini tahtalara çarpıp uyandırıyordu çünkü.
Gümüş kalkanı da ikinci el alabilirsiniz illaki steril edilir ama ben ilk bebeğimde hic kullanmadim. Gogus ucu yarası icin doktor garmastan Pomad vermisti cok kisa sürede iyilestirdi.
Bebek doğduktan sonra bırakın ütüyü özellikle ilk 3 ay tuvalete bile zor gidiyorsunuz. Arkadaşınız abartmamış yani siz anne olmadığınız için anlayamıyorsunuz bence :) yeni doğmuş bebeğin cildi çok hassastır çoğu hamile doğumdan önce bebek kıyafetlerini tıkayıp ütülüyordur, hevesle de yapılan birşey zaten. Benim çocuğum olmadan önce de gülmezdim buna tabi bakış açısıEvetYa kızmayın ama benim bi arkadaşım hamileydi son haftalarında ütü yapıp paylaşmış ortak arkadaşlar attı baya güldüler daha doğmamış çocuğun çamaşırlarını yıkamış ütü yapmış diye işte anne olmadığımız için anlamıyoruz ama komik gelmişti
Birkac aya rahatlayacaksaniz o zaman yaparsiniz alisverisinizi. Yenidogan bebege citcitli body,patikli pantolon,eldiven ve yelek lazim sadece. Hepsi 100 lira tutar indirimden alirsaniz su anda. Yikayip utulemek 1 saatinizi almaz. Devamini ihtiyac oldukca,eliniz de bollasinca alirsiniz. Gogus kalkaninin ikinci elini alin ama onu da dogumdan bir hafta once alsaniz yeterli. Aceley
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin dikkate alacağımBirkac aya rahatlayacaksaniz o zaman yaparsiniz alisverisinizi. Yenidogan bebege citcitli body,patikli pantolon,eldiven ve yelek lazim sadece. Hepsi 100 lira tutar indirimden alirsaniz su anda. Yikayip utulemek 1 saatinizi almaz. Devamini ihtiyac oldukca,eliniz de bollasinca alirsiniz. Gogus kalkaninin ikinci elini alin ama onu da dogumdan bir hafta once alsaniz yeterli. Aceleye gerek yok,zaten tecrubelisiniz,neyi nasil yapacaginizi bilirsiniz.
Doğmamış çocuğun çamaşırları doğmadan önce yıkayıp ütülenir zaten. Nesine güldüler bu kadar? Çocukları yok muhtemelen hiçbirininEvetYa kızmayın ama benim bi arkadaşım hamileydi son haftalarında ütü yapıp paylaşmış ortak arkadaşlar attı baya güldüler daha doğmamış çocuğun çamaşırlarını yıkamış ütü yapmış diye işte anne olmadığımız için anlamıyoruz ama komik gelmişti
Ben ebebekteki gümüş kalkanı kullandım canım indirimde 90 liraya düşmüştü o zaman aldım. İşimi gördü yaramı iyileştirdi hemen. Şimdi kenarda duruyor tabi karardı dura dura ama acı çekmekten kurtardı beniİste ben esimin acele etme bir sonra ki ay alırız demesi yüzünden o indirimlerden yararlanamadım. Yavaş yavaş halledemedim çünkü parayı toplu halde kullanabileceğim onun hesaplamasıyla.
bende o kremler ise yaramamıştı malesef üç dört ay cektim
Teşekkür ederim duygularımı çok guzel ifade etmişsinizBebek doğduktan sonra bırakın ütüyü özellikle ilk 3 ay tuvalete bile zor gidiyorsunuz. Arkadaşınız abartmamış yani siz anne olmadığınız için anlayamıyorsunuz bence :) yeni doğmuş bebeğin cildi çok hassastır çoğu hamile doğumdan önce bebek kıyafetlerini tıkayıp ütülüyordur, hevesle de yapılan birşey zaten. Benim çocuğum olmadan önce de gülmezdim buna tabi bakış açısı
Garmastan kulandiniz mi? Bende lansinoh vs kullanmıştım onlar cok boş ama bu dediğim çok iyiydi. Benim gogsum baya yara olmuştu kanıyordu da bi bu iyi gelmisti.İste ben esimin acele etme bir sonra ki ay alırız demesi yüzünden o indirimlerden yararlanamadım. Yavaş yavaş halledemedim çünkü parayı toplu halde kullanabileceğim onun hesaplamasıyla.
bende o kremler ise yaramamıştı malesef üç dört ay cektim
Anlamamanız normal zira doğumu takip eden birkaç ay annenin yüzünü yıkamaya vakti olmuyorEvetYa kızmayın ama benim bi arkadaşım hamileydi son haftalarında ütü yapıp paylaşmış ortak arkadaşlar attı baya güldüler daha doğmamış çocuğun çamaşırlarını yıkamış ütü yapmış diye işte anne olmadığımız için anlamıyoruz ama komik gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?