Eşimin ilgisizliği

Cinsellik yaşamıyor musunuz? Ne sıklıkta oluyor? Kendi isterse oluyor da siz talep ettiğinizde de aynı şekilde yanaşıyor mu?

Cinsellik yaşamıyor musunuz? Ne sıklıkta oluyor? Kendi isterse oluyor da siz talep ettiğinizde de aynı şekilde yanaşıyor mu?
Bende isterswm oluyo bazen yorgunum deyip çekiliyo kenara yorgun oldugu fa belli oluyo zaten oturdu yerde kapanıyo gözleri uykuya çok düşkün bütün her iş ona bakıyo anne babasına da bu koşıyo başka çocukları yokmuş gibi en ufak şeyde arıyolar adama da hak veriyorum hangi birini. Yapıcak köy işi de çok

Açık açık konuştunuz mu neden böyle davranıyorsun bu beni çok kırıyor diye güzellikle ama ciddi bir konuşma yapmadınız mı hiç?

Arkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba
birbirinize hiç baglanma zamanınız olmamışki hemen çocuk olmuş

Altı ay içinde tanışıp evlenmişsiniz,bu da yetmemiş beş sene içinde iki çocuk dünyaya getirmişsiniz.Bu bile bile lades demek oluyor,yaşadıklarınız çok normal.Adam sizi kandirmamis,ne ise öyle davranıyor.

Altı ay içinde tanışıp evlenmişsiniz,bu da yetmemiş beş sene içinde iki çocuk dünyaya getirmişsiniz.Bu bile bile lades demek oluyor,yaşadıklarınız çok normal.Adam sizi kandirmamis,ne ise öyle davranıyor.
5 mi yazmışım 4 yaşında kızım var orda bi karışıklık olmuş evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

Bana kiziyorlar boyle diyince ama gorucu usulu evliliklerde cok sevgi olmuyor. İstisnalar olabilir, benim canlı gorduklerim genelde kadin eşine isinsa da mantik uzerine bir masaya oturup evlenmeye karar vermiş erkekler o tarz bir sevgi icinde olmuyor.
Buna bende inanıyorum, görücü usulü tanıştığım her erkek evlilik ne zaman olur modundaydı. Pazarlık için masaya oturur gibi. Hiç ısındığım olmadı

Kaybetme korkusu verin diyicem ama onuda sallamaz diyeceksiniz…

Olgunlaşmamış bebe. Sinir bozucu.

Vallahi bu kadar ilgisizlikte,eve gelip kıç devirip yatarak nasıl 2.çocuk oluyor Allahım yani isyan değil elbette ama insanlar birbirinden bıkıyor çocuk sahibi olmak için her ana yanyana olmaktan :( Asla isyan değil Allahım :) Ama gerçekten layığıyla anne aba olabileceklere nasip et Yarabbim :)

Yok onu iyi sallar o benimde aklıma geldi bir kez yaptım korktu önüme durdu bidaha olmicak diye geri çevirdi kapıdan
Eee tamam onu deneyin aileniz arkanızda ise gidin şöyle çocuklarınızı alıp bir şey derse zaten evde var mısın yok musun belli değil bizim için bir şey farketmez en azından ailemi göreyim vs vs diyin

Back
X