- 29 Mayıs 2021
- 14.824
- 96.449
- 548
- 37
Köye gitmediği iş zamanlar ne oluyor, hep evde misiniz?Köye gittimiz de çıkıyo çocuklar babaneyle geziyo parka gidiyo evin önünü doldurdular oyuncak park fln öyle oynuyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köye gitmediği iş zamanlar ne oluyor, hep evde misiniz?Köye gittimiz de çıkıyo çocuklar babaneyle geziyo parka gidiyo evin önünü doldurdular oyuncak park fln öyle oynuyolar
Belli ki adam çocuğu mal mülk gibi görüyor da sen annesin? Nasıl kıydın da 2. çocuğu dogurdun bu adama? Ben sana soruyorum.3. Yü de istiyoda bunlara ilgi gösterdinmi ki 3 diyom deyip susturuyorum adamı
Bende isterswm oluyo bazen yorgunum deyip çekiliyo kenara yorgun oldugu fa belli oluyo zaten oturdu yerde kapanıyo gözleri uykuya çok düşkün bütün her iş ona bakıyo anne babasına da bu koşıyo başka çocukları yokmuş gibi en ufak şeyde arıyolar adama da hak veriyorum hangi birini. Yapıcak köy işi de çokCinsellik yaşamıyor musunuz? Ne sıklıkta oluyor? Kendi isterse oluyor da siz talep ettiğinizde de aynı şekilde yanaşıyor mu?
Gitmedi gün yokki her gün arayıp çağıroyolar bir gün değil köy dediğim 15 dk şık yol oldugu için gidip geliyorKöye gitmediği iş zamanlar ne oluyor, hep evde misiniz?
İkinci isteyerek olmadı zaten daha erken ilerde belki derdim rabbim verdi ne deyim rabbimin verdi cana kıyup aldırsamıydımBelli ki adam çocuğu mal mülk gibi görüyor da sen annesin? Nasıl kıydın da 2. çocuğu dogurdun bu adama? Ben sana soruyorum.
Adam anlamıyo ciddi konuşmaktanAçık açık konuştunuz mu neden böyle davranıyorsun bu beni çok kırıyor diye güzellikle ama ciddi bir konuşma yapmadınız mı hiç?
Yok canım , dogurarak kıyman daha iyi olmuş. Böyle baba bulunmaz zaten, 3. cuyu de mahrum bırakma bu babadan.İkinci isteyerek olmadı zaten daha erken ilerde belki derdim rabbim verdi ne deyim rabbimin verdi cana kıyup aldırsamıydım
birbirinize hiç baglanma zamanınız olmamışki hemen çocuk olmuşArkadaşlar evliyim 5 yıllık 2 çocugum var biri 1 bucuk yasında diğeri 5 yaşında eşimle görücü usulü evlendik ama sevdim ilk görüşte aşk gibi yani sonra 6 ay içinde söz nikah düğün hepsi oldu ama eşim çok ilgisiz evimiz otel gibidir sabah çıkar akşam gelir yemeği yer ya koltukta uyur kalır yada alır eline telefonu sürekli oyun oynar yüzümüze bakmaz as bizimle ilgilen derim başlar bağırmaya dur az der ama ilgilenmez telefonu hiç bırakmaz birşey derim o anda yapmaz önemsemez kırk kez söyletir bilmiyorum ama hep böyleydi evlendiğimizden beri ya 1 ay ilgilenmiştir ya 2 ay oturup baş başa kahve içtimizi de bilmem doğru düzgün gezelim bi parka götürelim çocukları derim onu da kabul etmez ben götüreyim derim onuda kabul etmez napcamı şaşırdım çok ilgisiz bu adamla ömür geçer mi bilmiyorum sizde başka biri mi var acaba
5 mi yazmışım 4 yaşında kızım var orda bi karışıklık olmuş evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendimAltı ay içinde tanışıp evlenmişsiniz,bu da yetmemiş beş sene içinde iki çocuk dünyaya getirmişsiniz.Bu bile bile lades demek oluyor,yaşadıklarınız çok normal.Adam sizi kandirmamis,ne ise öyle davranıyor.
5 mi yazmışım 4 yaşında kızım var orda bi karışıklık olmuş evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim6 ay tanışma 5 yıllık evlilik 5 yaşında çocuk mu? Çocuğu görücü bile gelmeden önce yaptınız galiba![]()
Buna bende inanıyorum, görücü usulü tanıştığım her erkek evlilik ne zaman olur modundaydı. Pazarlık için masaya oturur gibi. Hiç ısındığım olmadıBana kiziyorlar boyle diyince ama gorucu usulu evliliklerde cok sevgi olmuyor. İstisnalar olabilir, benim canlı gorduklerim genelde kadin eşine isinsa da mantik uzerine bir masaya oturup evlenmeye karar vermiş erkekler o tarz bir sevgi icinde olmuyor.
Yok onu iyi sallar o benimde aklıma geldi bir kez yaptım korktu önüme durdu bidaha olmicak diye geri çevirdi kapıdanKaybetme korkusu verin diyicem ama onuda sallamaz diyeceksiniz…
Eee tamam onu deneyin aileniz arkanızda ise gidin şöyle çocuklarınızı alıp bir şey derse zaten evde var mısın yok musun belli değil bizim için bir şey farketmez en azından ailemi göreyim vs vs diyinYok onu iyi sallar o benimde aklıma geldi bir kez yaptım korktu önüme durdu bidaha olmicak diye geri çevirdi kapıdan