Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esınız anladıgım kadarıyla sorumluluklarının farkında olan bır eş.sevgı,ılgı anlamında uzak duruyor sızden.dedınızya esım eskı halımı ıstıyo dıyo.sızde bıraz kendınızı degıstırmeye calısın.belkı o zaman eskısı gibi olur hersey...
merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim 1 yaşında bir bebeğim var.eşimle 9 yıldır tanışıyoruz ve severek evlendik.hamileliğimin son ayında aile muhabbetleriyşe başlayan kavgalarımız yerini ilgisizliğe soğukluğa bıraktı.öyle ciddi aile sorunlarımızda olmadı "neden kalmadın neden aramadın buna mecbursun vs..klasik aile sorunları.ama psikolojik olarak çokkkkk yıprandım.
Ben 1 yıl öncesine kadar bana hakaret edene bile öle demek istememiştir diyen bir insandım doğumumdan bu yana yaşadığım gördüğüm şeyler beni bambaşka bir insan yaptı.insanların fesatlıkları herşeye burnunu sokmaları eşime şikayetler huzurum bozuldukça insanlara tepki veren güvenmeyen biri oldum.
şimdi eşim eski beni arıyor böle mülayim hiçbişeye cevap vermeyen sabırlı olan benive eşim ben değiştiğim için bana eskisi gibi olamıyomuş
eve geldiğinde o bi koltukta ben bi koltukta
ben yanına gidip sarılıyorum sıcak diyo
konuşuyorum işten yeni geldim beni 1 saat elleme diyo
erkenden yatıyo ben hergece yatağa bi başıma giriyorum çünkü o yanımda ama herzaman benden önce uyumuş oluyo
bana gelipte sarılıp öpme gibi huyumuz yok yine ben yanaşırım ben öperim seni seviyorum derim
ağladığımda bir gün bile ağlama dememiştir.
Defalarca konuştum kendisiyle ama zamana bırak diyo sabırlı ol beni bu hale sen getirdin diyo
yıllarımı verdiğim uğruna ömrünü adadığım beni herşeyden çokkkk seven eşim zamana bırak diio bu yüzden mi evlendim ben gurbette anamdan babamdan ayrı işimden ayrı ve yalnız başıma
ne yapmalıyım ben böle kendimi dinleye dinleye panik atak oldum uyku diye bişe yok zatençok huzursuzum
((