eşimin ilgisizliği :(((((((

hamilelik ve doğum sonrası eşi ve ailesi tarafından yıpranan kişiler bunları hiç unutamıyo. bende aynı şekildeyim. biz bebeğimiz 2 yaşına geldikten sonra düzeldik. tabi yinede hamilelik öncesi gbi değil. bir süre kendine odaklan sen. süslenmeye gezmeye. kaliteli zaman geçirmeye çalış. hem kendini ii hissediyosun hemde karşındaki adam sana bakınca aaa bensizde iyi zaman geçirebiliyo diyo. inşallah bebeğini bırakacağın birileri vardır. kuaföre git. arkadaşlarınla hamama git ki en büyük steres atma yöntemim oldu benim. sinemaya git. benimki bir süre sonra akşam şu filme gidelmmi diye aramaya başladı :). inşallah düzelir sıkma canını. karakterin değişmemiştir. büyük ihtimal yaşadıklarını üzerinden böyle atıyosun. dediğim gibi ben nasıl sters aatıp mutlu olduğumu yazdım mutluluğu eşin olmadanda yakala bir süre ilgilenmiyo falan diye üzme kendni. böylece sen zamanla daha ılımlı olmaya başlarsın eşinde yavaş yavaş düzelir. ama hamilelik ve doğum sonrası uzaklaşan çiftlerin arası düzelse bile hamilelik öncesine dönmüyo bunada alıştır kendini.

eğer şu an aranızda senin sebep olduğun ve düzeltmen gereken spesifik bir problem yoksa, üstüne gitme bir bakalım. sen üstüne gittikçe kendini naza çekebilir. bir dur bekle, belki özler ve o gelir.

Bır cok erkekte bu oluyor sanırım.evlendıkten,sahip olduktan sonra soğuyorlar herhalde.aynı seylerı bende yaşadım.her aksam salonda koltukta uyuyakalıyordu.ben hep yalnızdım.sevılmedıgımı dusunup sabahlara kadar cok ağladıgımı bılırım.hıssettıklerınızı cok ıyı anlıyorum.cok fazla ustune gıtmeyın bence.uyumlu olun ama cok ılgılenmeyın.bırde oyle deneyın belkı ıyı olur.allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
malesef gurbetteyim bi başıma bebeğimi büyütüyorum bu yüzden fazla sabırlı olamıyorum evliliğimiz düzenli bi evlillik beraber pazara markete gideriz her akşam 7 de düzenli beraber yeriz birimiz doymadan diğeri kalkmaz masadan ben onu traş ederim hafta sonları maaş aldığında beraber hesap yaparız gün içinde arar ne lazım diye ama bana olan o eski ilgisini hiissedemiyorum buda beni yııpratıo çok hassas ve duygusalım ağlamaktansa sizlerle paylaşmak istedim :(

:50: çok üzüldüm canım durumuna ama inşallah düzelirsiniz çiftler arasında zaman zaman böyle durumlar olabiliyor ben 7 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var ilk çocuğumda benzer durumlar yaşadık bizde ben bebeğin stresini ona yansıttım o sorumlulukları artınca bunaldı ama üstüne çok gitme derim zamanla geçiyor herşey düzene oturuyor biraz sosyal çevre edin ve o fikri aklından uzaklaştırmaya çalış senin rahatlığın onada yansıyacak zamanla düzelecek inşallah Rabbim yuvanızı korusun ..

Esınız anladıgım kadarıyla sorumluluklarının farkında olan bır eş.sevgı,ılgı anlamında uzak duruyor sızden.dedınızya esım eskı halımı ıstıyo dıyo.sızde bıraz kendınızı degıstırmeye calısın.belkı o zaman eskısı gibi olur hersey...

Esınız anladıgım kadarıyla sorumluluklarının farkında olan bır eş.sevgı,ılgı anlamında uzak duruyor sızden.dedınızya esım eskı halımı ıstıyo dıyo.sızde bıraz kendınızı degıstırmeye calısın.belkı o zaman eskısı gibi olur hersey...

evet kesinlikle sorumluluk sahibi bir insan kızıma karşıda mükemmel bir baba dediğiniz gibi bende kendimi toparlamalıyım:26:

Ne guzel.evlılıkte ınanın bu da cok onemlı.olumlu yanlarını gormeye calısın.sabırlı olun.emınım hersey daha ıyı olacaktır.

durumunuza çok üzüldüm zor olmalı bence siz ona yaklaşmaya çalıştıkça izden kaçıyor.acaba siz ondan çekseniz kendinizi o geri atak yaparmı? olmazsa deneyin.sakın mutsuz olmayın mevcut huzurunuzu arkadaş ilişkilerinizi bozmayın ewe kapanmayın sosyal hayatınızı bitirmeyin açıkcası hayatınızı onun yüzünden zindana çevirmeyin bebeğinizin en güzel anlarının tadını çıkarın suan hamileyim benim bşımada gelse naparım bilmiyorum nazara inanırım ben nazar değmiş olabilir..

bi süre kendi haline bırakıp üstüne gitmemen daha iyi olabilir bencede...
biraz mesafe kalsın aranızda bakalım bi kaybetme korkusu yaşat..
inşallah düzelir...

bazen uzerıne cok dusmemek gerekıyor.bence bıraz sızde kendınızı cekın goreceksınız o yaklasacak sıze.bızde yasadık ben cocuk olunca daha yaklasacagını dusunurken esım araya mesafe koydu.sanırım dogum sonrası sendromu eslerımız yasıyor:))bende uzerıne dustum baktım adam daha da havalanıyor.kendımı cektım onun bana davrandıgı gıbı davrandım ılgısız bır sure sonra esım ne oldugunu neden bole davrandıgımı sordu.bende senın gıbı davranıyorum dedım.ıste bıraz kendını duzeltmeye calısıyor.bence sende uzak dur bırazz goreceksın ıse yarayacak hem gurbette olmussunda ne olmus guclu dur.ona ıhtıyacın oldugunu dusunurse erkekler hersey yaparlar nasılsa bana mecbur dıyerek.

merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim 1 yaşında bir bebeğim var.eşimle 9 yıldır tanışıyoruz ve severek evlendik.hamileliğimin son ayında aile muhabbetleriyşe başlayan kavgalarımız yerini ilgisizliğe soğukluğa bıraktı.öyle ciddi aile sorunlarımızda olmadı "neden kalmadın neden aramadın buna mecbursun vs..klasik aile sorunları.ama psikolojik olarak çokkkkk yıprandım.
Ben 1 yıl öncesine kadar bana hakaret edene bile öle demek istememiştir diyen bir insandım doğumumdan bu yana yaşadığım gördüğüm şeyler beni bambaşka bir insan yaptı.insanların fesatlıkları herşeye burnunu sokmaları eşime şikayetler huzurum bozuldukça insanlara tepki veren güvenmeyen biri oldum.
şimdi eşim eski beni arıyor böle mülayim hiçbişeye cevap vermeyen sabırlı olan beni :( ve eşim ben değiştiğim için bana eskisi gibi olamıyomuş :(
eve geldiğinde o bi koltukta ben bi koltukta :(
ben yanına gidip sarılıyorum sıcak diyo
konuşuyorum işten yeni geldim beni 1 saat elleme diyo
erkenden yatıyo ben hergece yatağa bi başıma giriyorum çünkü o yanımda ama herzaman benden önce uyumuş oluyo
bana gelipte sarılıp öpme gibi huyumuz yok yine ben yanaşırım ben öperim seni seviyorum derim
ağladığımda bir gün bile ağlama dememiştir.

Defalarca konuştum kendisiyle ama zamana bırak diyo sabırlı ol beni bu hale sen getirdin diyo
yıllarımı verdiğim uğruna ömrünü adadığım beni herşeyden çokkkk seven eşim zamana bırak diio bu yüzden mi evlendim ben gurbette anamdan babamdan ayrı işimden ayrı ve yalnız başıma
ne yapmalıyım ben böle kendimi dinleye dinleye panik atak oldum uyku diye bişe yok zaten :( çok huzursuzum :(((

canım bazen bazı şeyleri gerçekten olurunu bırakmamız lazım
canımızı çok acıtsada bu böle
bazen zaman iyi gelebiliyor
zamana bırak ama aranızı boş bırakma soğukluk girmesin
karşılıklı arar ara konuşarak üstüne gitmeden bebeğinizde var dilerim iyi olursunuz
hepimiz sorun yaşıyoruz oluyo ama çok uzatmamak lazım ki araya soğukluk girmesin

Allahtan sorumluluklarını bilen bir eşin var
buda bişey bence
kızınızla ilgilenmesi
alışveriş şu bu bunlar ufak şeyler olsada
olmadıgı yada yapılmadıgı zaman sorun yaratan şeyler
eşinin dedigi gibi sabret bakalım

tşk ederim hepinize tavsiyelerize uycam en çok ihityacım olan şey sabırlı olmak umarım başarılı olurum çnükü bu durum can sıkıcı

Back
X