sabahtan berı ısım vardı yoruldum tam ısım bıttı.esım kek yapsana dedı bende cok acım yemekten snra olmazmı dedım.neden sımdı yapmıyosun dedı.acım cok dedım..aa bak pudıng vr onu yapayım dedım kek uzun..neden yapmıyomusum dıe kızdı gıttı kendı yapmaya..yardım edeyım dedım sınırlı sınırlı ıstemez dedı..annesıyle bırlıktew yapıyolar sımdı ben dıs kapının mandalı..aglıcam sınırden..elımden gelen herseyı yapıyrm bazen keyfım olmuo vs sonra dedıgımde dunyanın en kötü esı gıbı hısettırıyo bana..
ne kadar da itici bir yazı böyle
zorun neydi ilk geceden hamile kaldın o zaman. korunmak zormu geldi. hiçmi bişey bilmiyosun. korunmassan hamile kalırsın tabi.
ee hamile kalınca bebek de doğunca cicim ayları yaşayamayacağınızı, flört ederken ki gibi olamayacağınızı bilmiyor musun?
sen kendin hazırlamışsın bu zemini. hayır anlamıyorum 22 yaşındasın daha. ne bu kadar acele? öldün mü bebek diye?
şimdi de çalışamıyorum, süslenemiyorum, kendime bakamıyorum, bebek sürekli ağlıyor diye dert yanıyosun.
ahh ahh cahillik işte...
bari kızkardeşin veya çok yakın arkadaşın varsa onu çağır gündüzleri bikaç saatliğine, o bebekle ilgilenirken, sen de kendi bakımını yaparsın, banyodur, saç baştır vs.
biraz kendinle ilgilenirsin, bu hem ruh sağlığına iyi gelir hem de eşine bakımlı görünmüş olursun. o sırada yemeğini de yaparsın hemencecik. akşama da eşine öyle yorgun argın, bakımsız görünmezsin. en azından kafan da rahat olur. bebek de uyuyunca biraz
vakit geçirirsiniz başbaşa. şuan için başka bir çözüm yolu yok gibi görünüyor. sonuçta bebek çok küçükse kreşe fln veremessiniz hemen.. senin kızkardeşin veya yakın bi arkadaştan akrabandan yardım alman gerekiyor gündüzleri..
kesinlikle katılıyorum..lafa bak ''öldünmü çocuk diye'' hayret yaa..
sızın gıbı dusunmuyorum olabılır cocuk Allah ol dedı oldu
o zaman her cocuğu olan kadına kocası soğuk davransın itici davransın soğusun yok böyle bir şey aslında cocuk var dıye daha cok sahıplenmesı lazım
konu sahibi bu konuyu hiç kocanızla konuştunuz mu anlatsanız belkı onunda başka sıkıntıları vardır
ondan boyle davranıyordur benım eşimde canı sıkkın olunca bana soğuk davranıyor
6 ay flort,ilk gece hamilelik ardından bebek ,eşin ne olduğunu şaşırmıştır.
Buna sende dahilsin evliliğe 2 kişi yaşamaya alışamadan 3 kişi olmuşunuz.Bebeğin büyümüştür biraz kendine zamana ayırmaya çalış.O sende ki farkı gördükçe belki birşeyler için adım atmaya başlayabilir.
kadın 22 yaşında!! 22..
ne hayallerle evlenmiş, belli ki çalışmayı düşünüyormuş, çocuk yüzünden çalışamıyorum yazmış.
belli ki eşiyle gezip tozmayı istiyormuş, çocuk yüzünden olmuyor yazmış..
süslenmeyi püslenmeyi, kendine bakmayı seviyormuş, çocuk SÜREKLİ ağlıyor bunaldım yazmış.
yazmış iyi hoş DAAAAA;
sanki bu çocuğu zorla yaptırdılar ona.. ilk geceden hamile kalmak nedir hem? bu kadın korunma ne demek bilmiyormu.
çocuk iyi güzel, ailenin neşesidir ama sorumluluğu ağırdır. bilinçsizce ya da "aaa oluverdi işte ilk geceden hem de hi hii" diyerek yapılacak! bir şey değildir.
madem bu yaşta bu sorumluluğu üstlenemeyecekti, madem şikayet edecekti o zaman neden korunmadı.
yazıda kendisi de belirtmiş zaten satır aralarını okumayı bilen herkes anlar bunu.
çocuğun bu kadar erken olmasını o da istememiş.
tüm bu şikayetler, sorunlar ortadayken evet lafım gayet yerinde bir daha söylüyorum. ÖLDÜN MÜ ÇOCUK DİYE..
benzer durum bendede var bal ayına gidemedik ilk günden hamile kaldım cicim ayları nedir yaşamadık .hep iş hep iş .neye ugradıgımı şaşırdım .bazen ilgisiz oluyor bazen ilgili oluyor .neebilim ya ugraşmyorum artık2 buçuk senedir evliyiz ne balayına gittik ne gezdik tozduk üstünede ilk geceden hamile kaldım hamilelik sürecimde bi o kadar kötü geçti anlayacagınız erken dogum yaptımm(( eşim birbirimizi tanıyamadık benden sogudu daha cicim aylarımızı yaşıyamadan benden soguması çok zoruma gidiyor eskisi gibi flört ederkenki gibi olsun istiyorum ama herşey o kadar hızlı gelişti ki onun sogumasına engel olamadım benle saygızca küfürlü konuşmaya başladı ne yapacam bilemiyorum bebegimden dolayıda çalışamıyorum artık kafam dağılsın süslenip püsleneyim desem bebekten dolayı artık oda hep olmuyor bebegimin yanından ayrılamıyorum aglayıp duruyor daha 22 yaşındayım vallla sıkıldımmm ilgi istiyorum beni eskisi gibi sevsinn neyapacam bilmiyorumm....
bu nasıl bir laftır senin çocugun geç oldu herhaldeee senin için yorum yapmama gerekyok sen empati gücünden mahrum kalmışşın ben ne yapayımm
burda mesele çocuğun geç ya da erken olması değil. asıl senin empati yeteneğin yok. konu sahibi daha 22 yaşında. evlendiği gece hamile kalmış. Allah aşkına bu nasıl bi durum nası bir cahillik.. sanarsın 35 yaşında, yıllarca çocuk için uğraşmış, bebe hasretiyle yanıyordu
zaten epi topu 6 ay flört etmişler sonra pat nikah. zorları neydi, yaşlarımı geçiyordu, tek eksikleri bebekmiydi, yanıyolarmıydı
bikere bir bak bakalım bu adam koca olarak nasıl? önce bir evlilik otursun. sonra ölç tat bakalım bu adam baba olarak nasıl olur?
ama yooook bunlara ne gerek var. bebek çocuk işi zaten ne gerek var düşünmeye etmeye, hoooop ahada yapıverdik
şimdide böyle taşlara vurur başını işde. kocası cahilin sorumsuzun teki, madem bebek olursa, sorumluluk fazlalaşırsa bunlara gelemiyecekti o zmn şeyine sahip çıkıp korunacaktı. elin kızınında başını yakmıcaktı. noldu şimdi? zavallı kız kucağında bebekle kalakaldı kendisine küfür eden, ilgisiz bi kocanın karşısında..
hep diyorum cahillikten bunlar..
neyse ben konu sahibine gerekli tavsiyeleri verdim zaten ilk yorumumda, dikkate alıp almamak ona kalmış, ben üstüme düşeni yaptım..
benzer durum bendede var bal ayına gidemedik ilk günden hamile kaldım cicim ayları nedir yaşamadık .hep iş hep iş .neye ugradıgımı şaşırdım .bazen ilgisiz oluyor bazen ilgili oluyor .neebilim ya ugraşmyorum artık
Naserdo Allah esine akil fikir ve birazcik da merhamet versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?