eşimin ilğisizliğinden bunaldım.....

sorun çocuk değil, hazır olmadan onu yapan insanlarda!

5 çocuğunuz var galiba..bu kadar ağır laf edemez çocuğu olmayan birisi..22 yaşında çocuğu olmuş iyi ölsün madem kadın niye yaşıyorki dimi sizde haklısınız..Allah çocuk için ölenlerden etmesin sizi ne diyelim..

Allah Allah beyfendiyede bak sen..o senin nazını çekeceği yere sıkıntılarının yanında birde beyimizn nazını sen çekiyosun...Olmaz bu kadar pes pes..Bırak boşver küssün mümkünse hiç konuşmasın rahat bıraksın seni..Ayıptır yaa..

istediğim lafı ederim. konu sahibi ilk geceden hamile kaldım ama nerden kaldım çocuk ağlıyo sürekli kendime bakamıyorum, çalışamıyorum da, eşimde çocukdan sonra ilgisiz, bana küfürler etmeye başladı diyorsa, bunu burda anlatıyorsa her türlü yoruma, tavsiyeye açık demektir. bende istediğimi söylerim. size beğendirme gibi durumum yok. beğenmiyorsan yorum yapmassın yazdıklarıma, görmezden gelirsin.
ve evet, Allah beni herşeyi görmezden gelip, evliliği oturmadan, adamı tanımadan, bilinçsizce, sorumsuzca ÇOCUK İÇİN ÖLENLERDEN etmesin. mümkünse kimseyi etmesin. AMİN.

Belki en doğru olanı sen söylüyorsun ama uslubun çok sert.Sonucta karsındaki insanı hiç tanımıyorsun.
Haklıyken sert cevaplar verdiğin için haksız duruma düşüyorsun.Herkes doğruyu yapacak diye bir kaide yok.Arkadaş eşiyle bir hata yapmış korunmamış ve ilk gece hamile kalmış ama sadece bunun bedelini kendi ödüyor.Sonuçta hem bebek hem de kendi haksızlığa uğruyor.Eşinden de anlayış beklemek en doğal hakkı.Bebek olsun ya da olmasın eşi öyle ya da böyle içinde varsa eğer arkadasa küfür edecektir.Adamın kişiliğinde varsa sebep bugun bebek olur yarın işler olur öteki gün ailesi olur.İnsan kavgacı,küfürbaz olmak isterse sebep bulur.

Konu sahibi lütfen mutsuzluğunu eşinin ilgisizliğini çocuğuna yansıtma.Aranızda en masum olan o.Eşinin ilgisizliği çocuk yüzden değil senin kendine bakmaman o cocuk yuzundende değil.İstersen kendine yarım saatte olsa vakit ayırırsın.O size verilen en büyük hediye ne olur kıymet bilmemezlik yapmayın.

canım çok haklısın, çok doğru tespitler yapmışsın. evet doğru söyledim ama uslubum çok sert. yinede dayanamıyorum, ister istemez sert oluyorum bu tarz şeylerde. yani yazık değil mi o kadına, doğan masum bebeğe. adamı daha tanımadan etmeden bebek yapmak..
ne olacak şimdi? senin dediğin doğru bu adam küfürbazsa, ilgisiz, saygısız biriyse, mayası buysa herşeyden dolayı bu huyu ortaya çıkabilirdi. bu adam iyi bir koca değil demekki. ee şimdi konu sahibi bunu kendi anlasaydı, bebek olmadan bunu görseydi daha iyi olmazmıydı? belki de hiç bebek doğurmucaktı böyle bir adama, ya da belki uzun bi müddet bekleyecekti adamın gerçek yüzünü gördüğünde. yani kadın doğurmuş şimdi, artık bu işin geri dönüşü yok. benim yaptığım ilk yorumda da konu sahibine tavsiyelerim olmuştu. ablası ya da akrabası, ya da yakın bir arkadaşı gündüzleri gelip birkaç saatliğine bebeğe baksa, kadında o sırada hem kendine bakar, hem morali yerine gelir, hem yemeğini yapar. kafasını da dağıtmış olur. akşam eşi geldiğinde de daha mutlu olurlar haliyle. şuan için yapacak başka şey yok. sonuçta o kadar küçük bebek kreşe verilemez. bu zamanı en iyi şekilde atlatmaya çalışmalı, kendine ve bebeğine yazık etmeden, ihmal etmeden..

sana sadece bişeyde katılıyorum oda başına gelenlerin çocok yüzünden oldugunu sanmasıdır .çocuk bazı anne adaylarını etkileye bilir belki ama .cocuk yüzünden kelimesi cok gereksiz bi laf çocugada günah onu suclamak yerine gunluk dengesini kurması sabahtan akşama yapacaklar listesi kurması dengeli davranması gerekiyor .belliki genc ve tecrübesiz kadın .bende 20 yaşındayım ama onun bu yaklaşımını yalnış buluyorum .senin dedigin şey yalnış medem istemiyordun niye korunmadın fln yaklaşımını begenmedim hem olan olmuş artık bebekte dogmuş .bugunden sonra ne yapmalı onu düşünmemiz gerekiyor yardımcı olucaksak böle olalım bize düşmedi onun neden ilk geceden hamile kalışı .nebilsın belkı hamie kalacagı aklına gelmedi belki karsı koyamadı belki tecrubesi yoktu .eskide kaldı bugun nasıl davranmali onu düşünmeliyiz eger bi arkadasa yardımcı olucaksak .yok yargılamak için burdayızsa bilemiycegim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…