Eşimin ilişkide beni zorlaması

GaripKiz

Ben bir garip kızım
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
26
27
3
37
Sırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.

Sırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.
okuyunca kusasım geldı sokakta yaşanır bu adamla yasanmaz

Kızınız için bile olsa katlanmayın bu manyağa.

Şiddet sorunu hiç bir zaman düzelip daha iyiye gitmez. Ki bu cinsel şiddet. Bir süre ayrı kalın kafanızı dinleyin. Boşanma düşünüyorsanız da sağlıklı bir şekilde yalnız başınıza karar verin

Gidecek yerim olsa bir dakka durmam onun yanında başlarda hiç öyle biri değildi son 2 senedir beni beğenmemeye başladı her fırsatta herkesin yanında beni eleştirdi hiç bir ihtiyacımi karşılamaz doğru düzgün pazar market ihtiyacımızi görmez evin kirasını doğalgazını kaynanam ödüyor oda kızıyor oğluna ama anlayan yok. Bosan git ama kızımı asla vermem diyor sanki çok ilgili babaymis gibi

hikayenizi duyunca gözlerim doldu çünkü bana yakın zamanda manşetlere düşen bir olayı hatırlattı bana.belki hatırlarsınız eşiniz olacak o yaratığın ruh ikizi gibi başka bir koca bu şekilde maddi, manevi, psikolojik, cinsel işkencelerle karısının kanser olmasına sebep oldu.kanserken bile tecavüz etti.size yaşattığı şey tecavüz, nikah bunu değiştirmiyor.karısı ölüm döşeğinde yaparken bu sapık yaratık kızına aynı şekilde tecavüz etmeye başladı.demem o ki kaçın devlete sığının, polise gidip derhal şikayetçi de olun.kaçın, kaçın ve kaçın.

Gidecek yerim olsa bir dakka durmam onun yanında başlarda hiç öyle biri değildi son 2 senedir beni beğenmemeye başladı her fırsatta herkesin yanında beni eleştirdi hiç bir ihtiyacımi karşılamaz doğru düzgün pazar market ihtiyacımızi görmez evin kirasını doğalgazını kaynanam ödüyor oda kızıyor oğluna ama anlayan yok. Bosan git ama kızımı asla vermem diyor sanki çok ilgili babaymis gibi
Çalışıyor musunuz? Ya da mesleğiniz var mı? Kızınız kaç yaşında?

Eşin olacak kişiye diyecek bişey bulamıyorum allah uzak tutsun.

Sadece bukadar hata üzerine hata yapmanızı anlayamadım.
Sizin yaşınızdakiler şuan bekar hayal ettiği yaşamında peşinde.
19 da evlenmişsiniz bu büyük hata yetmemiş hemen 2. hatayı yapmışsınız.
Evlenip çocuk doğurmaya programlı yaratılmadık. Mutluda olmak lazım evlenmek için evlenmeyin küçücük yaşlarda.
Duruma çok üzüldüm

Çalışıyor musunuz? Ya da mesleğiniz var mı? Kızınız kaç yaşında?

Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok

Back
X