Eşimin ilişkiye düşkünlüğü

Valla böyle kadınları görünce insanin erkek olası geliyor tövbe haşa Rabbim günah yazma ....

Her işi sen yapicaksin ben ise gider gelirim gülüm ..sırtımı dahi kendim kasirim ciddi.hatta arada bir suyumu kendim alırım seni daha az yorarim :)

Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Ne alakası var bir erkegin görevi de her yönden eşinin tüm ihtiyaçlarını gidermek bu dinimizde de yer alıyor onunda size karşı sorumlulukları var onunda sizi tatmin etmesi lazım niye olmuyormuş valla bal gibi de oluyor kendisi beceremiyorum demiyor da filmde oluyor diyor önce bunu bir düzeltsin sonra gecelik beklesin paşam

Bana ne diyor kadınlarin biz erkekler gibi zevk almasına gerek yokmuş. O filmler de oluyormuş düzgünce öpmez bile Sonuç odaklı. Şimdide olmuş olmamış çok önemli değil benim için
Ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 15-20 dk sürüyorsa bu adam yorulmaz.o zaman hergün de ister...her birliktelik 2 saat sürse, kan ter içinde kalsa o zaman haftada 2 ister herhalde...

Ben bu siteye girdikce diyorum bunu, burada maaşını kendi harcamak bile kadınlar için hak mücadelesi .Çoğu kadın hem evde hem işte çalışıyor, üstüne çocuk bakıyor, kocası da bu sırada tv izliyor.

Ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 15-20 dk sürüyorsa bu adam yorulmaz.o zaman hergün de ister...her birliktelik 2 saat sürse, kan ter içinde kalsa o zaman haftada 2 ister herhalde...
Ya zaten karısını da düşünse oda karşılıklı zevk alsalar eminim kadın da ister yani ama adam bencillik yapıyor hem ev hem çocuklar yazık yani kadına valla

Başkaların ki 2 saat sürüyormuş desem kesin ilaçlidir der. Maksimum yarım saat diyelim biz

Ya zaten karısını da düşünse oda karşılıklı zevk alsalar eminim kadın da ister yani ama adam bencillik yapıyor hem ev hem çocuklar yazık yani kadına valla
Söylemesi ayıp kendine o.al istiyor bana gelince öpmeyi bile çok görüyor ön sevişme zaten yok. Bunlar da olmayinca diyorum soyunduğuma değmiyor.

Cinsellik bir kadın olarak benim için de çok önemli. Karşımdaki kişi beni bu konuda sürekli reddetse rahatsız olurum. Lakin evin her işini siz yapıyorsanız ve çocuklarla sürekli siz ilgileniyorsanız yorgun olmanız normal. Eşinizin kafa yapısını hiç beğenmedim maalesef. Evde iş bölümü yapmayı teklif ettiniz mi? Muhtemelen böyle deseniz sen kadınsın senin işin der. Evlilikte cinsellik ekstra önemli olsa da her gün olması da sağlıklı bir durum değil sonuçta yeni evli değilsiniz.

Merhaba 30'lu yaşlarım. Uyarım sana. Geleceğin bu ayağını denk al. Her şeyi kafaya takma. Karşıdaki üzülürse üzülsün sanane be.

Kadın ruhundan da anlamıyor seksten de anlamıyor karısını tatmin edemiyor ama her gün istiyor paşa bey

Kadın ruhundan da anlamıyor seksten de anlamıyor karısını tatmin edemiyor ama her gün istiyor paşa bey
Bu tipler kendi kusurlarını kapatmak için karşısındakileri ezerler genelde ama işte baştan yüz vermeyeceksin. İsteklerin neyse çatır çatır söyleyeceksin. Sürekli onları memnun etmeye alışınca beyzade sendromuna kapılıyorlar. Nefret ediyorum böyle adamlardan Allah konu sahibine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…