ya annen bildiğin fesat davranıyor. adam seni de anneni de alıp nispet yapmak istemiş. ne demek benim ne işim var orada
Allahım Allahım.Annem mi fesat?Nerden tanıyor ve neye sayanarak fesatlıkla suçluyorsunuz?Bence esas fesatlık sizin ki.Alttan alta bana eşin senle nisbet yapmak istiyor derken neyi ima ediyorsunuz?Kime karşı eski karısına karşı yapılan nisbet oluyor burda attığınız ok ve niye eski hanıma mı hala duygusu var?Niye adam nisbet yapsın benlen.Sorum" acaba kocam beni kullanıp gösteriş mi yapıyor muydu "acaba? Anacığıma gelince bu kadın beyin ameliyatı geçirdi beş yıl oluyor.Ölümden döndü.O kafasıyla her hafta sonu istisnasız bize cuma ctesi pazar misafir olan kızımızın donuna kadar yıkayıp ütüleyip evine öyle yolluyor."Siz kızım birlikte gezin" diye işleri çoğu zaman o yapıyor, formalarına dek ütülüyor.Bazen benim iş gereği yoğunluğum oluyor kadın o haliyle gene havuza götürüyor denize götürüyor aman bir şey olmasın diye başından o güneşte ayrılmıyor.Geleceği zaman en sevdiği tatlıları yemekleri yapıyor.Çocuk bu annesini şikayet ettiği anlar asla annesine laf ettirmiyor annendir diyor konuyu kapatıyor.Gece masallar okuyor.Oyunlar oynuyor üç yıldır.Yani torunu gibi davranıyor olması gereken gibi.Şimdi bu kadın bana"Kızım öz anneannesi ve babannesi dururken benim gelmem abes,eşin istiyor anne gibi sevdiği için ama o çocuğun en güzel gecesi bırakalım onlarla geçirsin,ben hafta sonu geldiğinde kutlarım"diye düşünmesi mi fesatça???
Biz üç yıldır son derece mutlu huzurlu kendi halinde bir evlilik yaşıyoruz.Kavgasız gürültüsüz.Aramızda ilk kez gerginlik çıkmasından korktum.Daha doğrusu kırmaktan eşimi.Şimdi EVLENMEDEN BİLİYORDUN diyenlere karşı cevabım ısrarla.Dünya iyisi bir adam ve çok tatlı bir evlat ve böylesine iki üç gün.Mezuniyet nişan düğün vs toplasan beş zor sınav için ben hayat boyu bir mutluluğu mu tepseydim?size sorsaydı Allah"Karşına harika bir adam çıkartıcam çok mutlu bir yuvanız olacak ama bir gün mezuniyet bir gün düğün olacak kaderinizde ve sen gitmek istemeyeceksin çünkü eski eş problemli huzur kaçmasın diye yanaşmayacaksın, lakin kocan bu iki üç özel gün de gönül koyacak inatlaşacak "diye siz "yok Rabbim kalsın ben napayım öğle evliliği mi?"diyecektiniz.Ben bahane de aramıyorum burada ne işim bar bahane arasam.Benle aynı şeyleri yaşamış insanların deneyimlerini duymak paylaşmak istedim.Bunu da lütfen çok görmeyin