- Konu Sahibi MonalisaSmile
bana da bi akıl verir misiniz? eşim o kadar, ama o kadar inatçı bi insan ki ben hayatımda bu kadar inatçı bi insan görmedim. bişeyi kafasına koydu mu illa ki yapacak. kavga ediyorum olmuyo. güzellikle anlatıyorum olmuyo. sadece anlamış gibi görünüp tamam diyo sonra yine bildiğini okuyo. artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. en son klima almaya kafayı takmıştı. evimiz gerçekten sıcak oluyo onu da anlıyorum ama bu ara borçlarımız biraz fazla olduğu için ben almak istemiyodum. yaklaşık 15 gün sürdü bu tartışma. en son dün akşam yine bu konu açılınca dedim ki, bak zaten kredi kartlarımızı zor ödüyoruz şu anda, e ağustos da geçiyo. eylül de hava serinler zaten. bi kaç gün için bütçemizi bu kadar sarsmaya gerek yok falan diye güzel güzel anlattım. önce cevap vermedi. ben üstüne gidince de 'tamam düşüncem' dedi. konu öyle kapandı (sanıyodum) yarım saat önce aradı ''klima aldım, birazdan teslim etmeye gelecekler'' diyo..
çok sinirlendim. ''tamam görüşürüz'' diyip kapattım telefonu. nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. dahası genel olarak bu inatçılığıyla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. önerisi olan var mı? eşi bu kadar inatçı olan varsa, siz nasıl başa çıkıyorsunuz?