- 27 Aralık 2020
- 49
- 2
- 6
- 36
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Adam yola girmiş yeşil ışığı bekliyor gaza basmak için. İsterseniz takip edin, kız yüz verirse fiziksel olarak da aldatılacaksınız elinizde delil olur böylece. Ama işte mesajları silerse işiniz zor.Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundanFlörtleşmiş bildiğin
Eşinin profiline bakanlar evli olduğunu anlamazlar mı? Seninle fotosu yok mu? Ben anlamıyorum telefonuna gizli baktım şimdi gördüm dersem kızar tarzındaki düşünceleri ya
İçime doğdu aldım baktım kardeşim
Kocam değil misin bakarım
İyi ki de bakmışım bakmasam göremeyecektim
Farklı arayışların varsa defol git derim yani
Özel alan diye birşey var ama bu erkeklerin erkek arkadaşlarıyla konuşması falandır yani
Özel alan derken başkalarıyla flört değildir
Carlamak hakkındır adam suçlu sen hala tırsıyorsun telefonuma nasıl izinsiz bakabilirsin diye kızacak diye
Anladığım kadarıyla kız kendi durumunda paylaşım yapıyor günaydın diye. Adam da duruma cevap veriyor. Bir yoklayım cevap verirse buradan yürürüm demiş belli ki.Tanımadığı kız durduk yere günaydın yazmaz kimseye. Mutlaka öncesi de vardır silinmistir
Calisanlarina canim guzelim mi? Adam bildigin flortoz takiliyor herkese ben olsam rahatsiz olurdum. Calisani olsam daha da rahatsiz olurdum.Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Düşünsene iş arkadaşın sana güzelim diyor.Calisanlarina canim guzelim mi? Adam bildigin flortoz takiliyor herkese ben olsam rahatsiz olurdum. Calisani olsam daha da rahatsiz olurdum.
Çalışanlarına canım, güzelim diyen koca yürekli patron.Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Malesef bu ilk konuşmaları değil ilişkilerine nazardan korkuyorlar çok korkunç bir durum acaba kız eşinizin evli olduğunu biliyormuEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Siz de uyanınca tanımadığınız erkeklere gün bana yeni aydı, aman sana nazar değer bak falan yazar mısınız?Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
E iyi de arkadaşım sen ilk dakikadan kocanı akladın bileHayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?