- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Kız seviyeli, koca da yapmaz. Konu da zaten öylesine açıldı.E iyi de arkadaşım sen ilk dakikadan kocanı akladın bile
Hayırlı günler o zaman gününüz aydın olsun çapkın olmayan kocanızla
Aynen öyle güzelim.Kız seviyeli, koca da yapmaz. Konu da zaten öylesine açıldı.
Güzelin miyim gerçekten?Aynen öyle güzelim.
Bide seni seviyorum demiş , heralde Allah’ın cezası kadın seni aldatmaya gidiyorum deseydi ikna olurduE iyi de arkadaşım sen ilk dakikadan kocanı akladın bile
Hayırlı günler o zaman gününüz aydın olsun çapkın olmayan kocanızla
Yok ya, hangi kız durduk yere ona buna günaydın diye yürür.Anladığım kadarıyla kız kendi durumunda paylaşım yapıyor günaydın diye. Adam da duruma cevap veriyor. Bir yoklayım cevap verirse buradan yürürüm demiş belli ki.
Patronum bana canım veya güzelim dese adamın sapık olduğunu düşünürüm ve o işten ayrılırım ne münasebet canım güzelim felanHayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Gece parmağını telefona okutup mesajlarını okudum dese ne derdi acabaBide seni seviyorum demiş , heralde Allah’ın cezası kadın seni aldatmaya gidiyorum deseydi ikna olurdu
Ya zaten öyle. Kiz kendi durumunda herkese günaydın şeklinde paylaşım yapıyor. Bu paylaşıma cevap verip buradan yürürüm diye düşünen konu sahibinin kocası. Kız direkt mesaj atıp günaydın demiyor yani.Yok ya, hangi kız durduk yere ona buna günaydın diye yürür.
Adam zamanında yürümüştür, sohbetleri vardır ama silmistir. Bundan yüz bulan kız da bir sabah günaydın demek istemiştir flörtüne
Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşimBirde, esinizin telefonunda böyle bir mesaj görüp ona söylediğinizde telefonumu neden karıştırdın diye kızacak olmasından korkuyorsunuz. Nasıl bu kadar üzerinizde hakimiyet kurabiliyor da gördüğünüzün hesabını soramıyorsunuz?
Bu kısmı da hiç anlamıyorum.
Ben şeye takıldım parmağını nasıl okuttunuz teleEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Bu arada eşiniz arayışta belliki birini bulsa aldatmaya hazır..Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Asistanı olmasi, yaşının küçük olması birşeyleri değiştirmez. Bunlar daha da kötü bence hatta.Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşim
aslan yazmış flört ettiğiniz birine aslanım bnm yazar mısınız eşim doktor klnkte ki çalışanlarla hep o tonda konuşur canm tonunda yeri gelince de azarlayip yerin dibine sokuyor o yüzden kıskanmıyorum öğrencisi gibi bı nevi ama bu yazışma canımı sıktı lakin onun telini izinsiz gizlice karistirmakta yanlis bir davranış beni küçük düşürücü içimde de tutamıyorum napacagim bilmiyorum
Saçmalamayın,gün seninle aydi ? Arkadaşca mi ?Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşim
aslan yazmış flört ettiğiniz birine aslanım bnm yazar mısınız eşim doktor klnkte ki çalışanlarla hep o tonda konuşur canm tonunda yeri gelince de azarlayip yerin dibine sokuyor o yüzden kıskanmıyorum öğrencisi gibi bı nevi ama bu yazışma canımı sıktı lakin onun telini izinsiz gizlice karistirmakta yanlis bir davranış beni küçük düşürücü içimde de tutamıyorum napacagim bilmiyorum
Ayarı yok mu bu adamın? Bir gün güzelim de, bir gün de yerin dibine sok.Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?