Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Ayrıca eşten şifre gizlemekte normal değil. Öncesinde şifreleri biliyormuşsunuz, ne oldu, ne değişti bir yılda da telefonları korumaya aldınız?
Böyle millete yürümek için şifre gizliyor demek ki.
Yoksa özellikle şifre gizlemenin mantıklı bir sebebi olamaz bana göre.

Anladığım kadarıyla kız kendi durumunda paylaşım yapıyor günaydın diye. Adam da duruma cevap veriyor. Bir yoklayım cevap verirse buradan yürürüm demiş belli ki.
Yok ya, hangi kız durduk yere ona buna günaydın diye yürür.
Adam zamanında yürümüştür, sohbetleri vardır ama silmistir. Bundan yüz bulan kız da bir sabah günaydın demek istemiştir flörtüne

Patronum bana canım veya güzelim dese adamın sapık olduğunu düşünürüm ve o işten ayrılırım ne münasebet canım güzelim felan

Bide seni seviyorum demiş , heralde Allah’ın cezası kadın seni aldatmaya gidiyorum deseydi ikna olurdu
Gece parmağını telefona okutup mesajlarını okudum dese ne derdi acaba
Yani adam başkasına seviyorum dese "ama bana daha güzel dedi" diyecek konu sahibi
Burda da beklediği yorum "canım sen yanlış anlamışsındır öylesine yazmış eşin. Zaten telefonuna parmak izi koyması da mahremine kimse ulaşamasın diyedir, seni seviyorum demiş daha ne desin adam. Kuruntu yapma karşıdaki kız da resmi davranmış zaten. Oltaya düşmediği için eşin de suç işlememiş oldu böylece. Sorun yok yani iyi günler"

Birde, esinizin telefonunda böyle bir mesaj görüp ona söylediğinizde telefonumu neden karıştırdın diye kızacak olmasından korkuyorsunuz. Nasıl bu kadar üzerinizde hakimiyet kurabiliyor da gördüğünüzün hesabını soramıyorsunuz?
Bu kısmı da hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:
Sosyal medya etkilisi
Belki fiziksel olarak aldatmamış ama ruhsat olarak aldatmaya yatkınlığı var

Yok ya, hangi kız durduk yere ona buna günaydın diye yürür.
Adam zamanında yürümüştür, sohbetleri vardır ama silmistir. Bundan yüz bulan kız da bir sabah günaydın demek istemiştir flörtüne
Ya zaten öyle. Kiz kendi durumunda herkese günaydın şeklinde paylaşım yapıyor. Bu paylaşıma cevap verip buradan yürürüm diye düşünen konu sahibinin kocası. Kız direkt mesaj atıp günaydın demiyor yani.
Sabah kahvesini çekip günaydın yazıp paylaşan bir kız geldi aklıma ve bu posta yürüyen bir adam.

Eşimle telefon sifrelerimizi biliyoruz değişip vermediği an tekmeyi yer. Başta anlaşmamı yaptım kimse kimseyi bir ömür sevmek zorunda değil diye bana benimle olduğu sürece sadık kalmak zorunda. Yokluğuna, savurganlığına..... katlanırım,fedakarlıkta yaparım. Ama onurumu ayaklar altına almasına izin vermem. Hatayı şifreleri yapmışsınız ne yazık ki, erkeklere güven olmaz

Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşim
aslan yazmış flört ettiğiniz birine aslanım bnm yazar mısınız eşim doktor klnkte ki çalışanlarla hep o tonda konuşur canm tonunda yeri gelince de azarlayip yerin dibine sokuyor o yüzden kıskanmıyorum öğrencisi gibi bı nevi ama bu yazışma canımı sıktı lakin onun telini izinsiz gizlice karistirmakta yanlis bir davranış beni küçük düşürücü içimde de tutamıyorum napacagim bilmiyorum

Ben şeye takıldım parmağını nasıl okuttunuz tele benimki olsa ayağa dikilir hemen..

Bu arada eşiniz arayışta belliki birini bulsa aldatmaya hazır..

Asistanı olmasi, yaşının küçük olması birşeyleri değiştirmez. Bunlar daha da kötü bence hatta.
Birinin durumuna günüm seninle aydı desem, demek ne demektir? Siz bir erkeğe böyle yazsanız eşiniz ne tepki verir?
Sonrasında yazılanlar aslan kaplan olabilir ama benim nazarımda eşimin bir kadına günüm seninle aydı, nazar değer bak demesi burada fotoğraf paylaşmis diye düşündüm direkt o kişiye yürümüş olduğunu gösterir. Sizin neyi normal görüp görmeyeceğinizi bilemem tabi.

Böyle şeyleri okuyup sadece sinir stres olacak eşinize de lafını edemeyecekseniz, cidden karıştırmayın telefonunu.

Son düzenleme:
Telefonu karıştırıyorsanız açık arıyorsunuz demektir. Aradığınızı da bulmuşsunuz. Burda çok açılıyor karıştırdım şunu yakaladım ne yapsam temalı ama daha başında ben bir şey yakalasam ne yaparımı düşünmelisiniz. Telefon karıştırmayı göze aldıysanız sonrasını da planlamalısınız. Hayır bir de hamilesiniz. Eşiniz bariz yürümüş kıza ki bence bunun öncesi de var.

Saçmalamayın,gün seninle aydi ? Arkadaşca mi ?

Ayarı yok mu bu adamın? Bir gün güzelim de, bir gün de yerin dibine sok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…