Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Ben olsam uyandirip telefonu kafasinda kırardım

adamın günahına girdi buradakiler.
İşte feraset işte fazilet adam gibi adam

Eşinizin günü başkasıyla aydınlanmış.
Siz neyi bekliyorsunuz?
Sizin telefonuna bakması mı, onun sizi aldatması mı daha büyük suç?

Bosverin kesin esiniz kendinden cok kucuk calisanina yazmistir kardesi gibi goruyordur siz yanlis anlamissinizdir soyleyin esinize hatta bakin belki sizin bulamadiginiz bahaneleri siralicak iciniz iyice rahat edicek. Neden burdaki kadinlara danisiyorsunuz ki kendi kendinize esinizi aklamak icin mi ? Siz yazmasaydiniz biz bilmicektik zaten.

Konu sahibi sizin aklınız olaya daha aymamış belli ki, eşiniz bildiğiniz yürümüş ne münasebet evli adamın başka kadına bu mesajı atması??
Isyerindeki kadınlara güzelim demesi de ayrı iğrenç nasıl kabul ediyorsunuz böyle hadsizlikleri

Şifre gizletmek ne demek? Zaten gizleniyorsa altindan muhakkam birseyler çikar. Duşunsene adamla soyunup sevişecek kadar ozelsin ama telefonuna bakamayacak kadar da mesafeli. Eşiniz hemen herşeyi yapacak kapasitede malesef. Ya gozlemleyin ya konuşun. Ya da nasil isterseniz

Sevgililigi bilmiyorum ama evlilikte şifre gizlemek olmaz. Sadece telefon için değil eşimin her şifresini bilirim. O da benimkileri bilir. Gizli saklı iş olmamalı. Evlilik tam şeffaflık ister. Bilirim ama kurcalamam, güvenirim. Ayrıca güven kontrole de mâni değildir. Bir de sadece bir haltlar karıştırma ihtimali için değil. Hayatın binbir türlü hâli var. Bir hayatı paylaşıyoruz beraber. Ne olacaği belli mi olur? Eşimin benden apayrı bir dünyasının olması zoruma gider. Ayrıca asistanına/ çalışanına bilmem kime güzelim/ şekerim vs diye seslendiğini duysam gözünü oyarim. Öyle bir dünya yok. En sevmediğim şey cıvık insanlar. İş yeri orası güzelim cicim ne be

Evliliğinizde ki tek sorun bu değil gibi. Allah kolaylık versin

Eşiniz günaydın mesajlı bir hikaye/gönderi paylaşırsa, ona cevap yazın şöyle:
"Benim de günüm seninle aydı, dikkat et nazar değmesin."

Ama ben bu mesajı okuduğunda yüz ifadesini de görmenizi isterdim.

Hiçbir şey olmamış gibi devam ederse, pişkindir.
Öfkelenirse, telefonunu karıştırmakla sizi suçlarsa da sevgisinden şüphe duyulur. Bu adamın çocuğuna hamilesiniz.

Eğer onurlu bir adamsa, olanları itiraf eder, niyetini açıklar ve özür diler.
Gerçi onurlu bir adam da elin genç kızına asılmaz.

Korcanız doktor, titri sizi bile etkisi altına almış, sizin bir akademik kariyeriniz var mı?

Kocam çalışanına güzelim deyince rahatsız olmuyorsam gününün başkasıyla aymasından da rahatsızlık duymam.

Aslan kocam, şânı yürümesin koşsun.

Erkekler için bunlar sıradan şeyler. Seni deli gibi de seviyor gibidir asla vazgeçmeyecek gibidir. Bir dediğini iki de etmiyordur ama aldatıyordur. Onlar için farklı bi boyut

Aldatma mi degil mi?Uykundan uyandirip Allah icine sindirsin Mizaffer deseydiniz bari.Kapilardan gecemiyorsun ablam,hala telefonunu karistirdim coollugu fazla degil mi bu adama?

Böyle konular okuyunca çok üzülüyorum çoookkk bu hiç hoş değil konu sahibi. Şu an nasıl sakinliğinizi korudunuz bilmiyorum ancak bence gözlem altında tutun... Altından çok daha fazlası çıkacak gibi..

Kemalin yaptı Mesude

Boşamam diyorsanız eşinizin telini kurcalamaktan vazgeçin. Ha yok sadakatsizlige dayanamam boşarım diyorsanız eşiniz yolun yolcusu maşallah. Zamanla elinize çok delil geçer akıllıca toplayın

Düzeltme tekrar baktım telefona günümü sen aydın demiyor günü ilk sen aydın diyor fark var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…