- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Ben olsam uyandirip telefonu kafasinda kırardımEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Gece parmağını telefona okutup mesajlarını okudum dese ne derdi acaba
Yani adam başkasına seviyorum dese "ama bana daha güzel dedi" diyecek konu sahibi
Burda da beklediği yorum "canım sen yanlış anlamışsındır öylesine yazmış eşin. Zaten telefonuna parmak izi koyması da mahremine kimse ulaşamasın diyedir, seni seviyorum demiş daha ne desin adam. Kuruntu yapma karşıdaki kız da resmi davranmış zaten. Oltaya düşmediği için eşin de suç işlememiş oldu böylece. Sorun yok yani iyi günler"
Şifre gizletmek ne demek? Zaten gizleniyorsa altindan muhakkam birseyler çikar. Duşunsene adamla soyunup sevişecek kadar ozelsin ama telefonuna bakamayacak kadar da mesafeli. Eşiniz hemen herşeyi yapacak kapasitede malesef. Ya gozlemleyin ya konuşun. Ya da nasil istersenizEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Kocam çalışanına güzelim deyince rahatsız olmuyorsam gününün başkasıyla aymasından da rahatsızlık duymam.Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Aldatma mi degil mi?Uykundan uyandirip Allah icine sindirsin Mizaffer deseydiniz bari.Kapilardan gecemiyorsun ablam,hala telefonunu karistirdim coollugu fazla degil mi bu adama?Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Kemalin yaptı MesudeHayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Nasil baktiniz sifresini bilmiyorsunuz. Uyurken parmagini bastirip bakmamis miydiniz ilk basta?Düzeltme tekrar baktım telefona günümü sen aydın demiyor günü ilk sen aydın diyor fark var mı sizce
Bir bahaneyle açtırıp teli baktmNasil baktiniz sifresini bilmiyorsunuz. Uyurken parmagini bastirip bakmamis miydiniz ilk basta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?